Snowy Valley

Go down

Snowy Valley

Témanyitás by Banci on Szomb. Dec. 07, 2013 1:21 pm

Tom Nicholls -->Laguna
Johnatan Petrof --->Banci
Juliet Petrof --->Banci
Lucas Petrof --->Banci
Peter Petrof --->Banci
Jane --->Banci
Michael -->Laguna
Chris -->Laguna

Név: Nicole Costa
Nem: lány
Kor: 20 év
Tulajdonságok: kedves, vicces, jófej, barátságos, pozitív
Róla: Remekül énekel, táncol, gitározik és ért a festéshez is. Nagyon szeret mozogni, rengeteget úszik és biciklizik. Kiskora óta ismeri a Petrof fiúkat, minden évben legalább egyszer találkoznak. Ilyen alkalmakkor rengeteget hülyülnek, szórakoznak együtt amit a lány nagyon élvez. 
Kijátszó: Banci

Név: James Fivethon
Nem: férfi
Kor: 26 éves
Tulajdonságok: Okos, megbízható. Szigorú szülei tökéletes embert faragtak belőle, de arra nem számítottak, hogy fiuk "más" lehet. Karrierje és jó híre miatt ezt az információt a lehető legjobban őrzi. Szeret nevetni, kedves férfi. Szereti a régi zenéket, és az irodalmat. Ügyvéd. Szereti a munkáját, de néha túl feszesnek találja. Nem szereti, mikor az újságok a családján, vagy rajta csámcsognak.
Történet: Gazdag család sarja, elsőszülött fiú, vagy egy tíz évvel fiatalabb öccse. A szüleivel él egy hatalmas, régi házban a városban. Nem költözött még külön, mert az anyja nem engedi, de kezd elege lenni ebből. Az legjobb ügyvéd a megyében, fontos a jó híre. Semmit sem akar kevésbé annál, mint hogy kitagadják, ezért egy ideje lemondott a boldogságról. Ám ez az öntartóztatás ingatag, könnyen kibillenhet. Az öccsével viszonylag jó viszonyt ápol, de a fiatal fiú sokszor idegesíti kíváncsi, akadékoskodó természetével. Kettejük közül ő a jobb gyerek, akire fel kell nézni, és ezt az öccse nem szereti elviselni.
Kijátszó: Banci

Név: Jonah Fivethon
Nem: nő
Kor: 46 éves 
Róla: Tökéletes családanya. Rendben tartja a házat, mesésen főz, okos, eszes, jó szülő, pedáns. Szeret party-kat szervezni a barátainak, ahol megcsillogtathatja erényeit. Ritkán borul ki, mások előtt még kevésbé. Utálja, ha valami kizökkenti tökéletes életükből. Nem nagy karrierista, háziasszonyként otthon van, bár már nem sokáig. Ha kisebbik fia is befejezi a tanulmányait, vissza szeretne menni dolgozni.
Kijátszó: Laguna

Név: Denholme Fivethon
Nem: férfi
Kor: 48 éves
Róla: Profi jogász, hűséges férj, szigorú családapa. Büszke Jamesre, amiért az szintén az ő pályájára lépett. Szereti feleségét, akivel már huszonhat éve élnek együtt. Jól kiegészíti Jonah tökéletességét, szereti, hogy mindig minden rendben van körülötte.
Kijátszó: Laguna

Név: Andrew Fivethon
Nem: férfi
Kor: 17 éves
Róla: Bátyja "elnyomásában" él, de egész normális kölyök. Kicsit zárkózott, és lázadozó, de szüleinek mindig szót fogad. Sokat tanul, ő is ügyvédként szeretne majd boldogulni. Nem forral bosszút James ellen, pedig meglenne rá az oka. Mintagyerek.
Kijátszó: Laguna

Név: Russel Torchwood
Nem: férfi
Kor:  27 év
Tulajdonságok: Hidegvérű, kissé komoly fickó, olyan ember akivel jobb nem újat húzni. Ha lehet, kerüli az erőszakot, mivel a múltjában is volt éppen elég, de ha olyan helyzetek vannak, természetesen nem futamodik meg. Elszánt, kissé makacs, de nem akaratos és nem önfejű. Udvarias, társaságkedvelő jellem, bár a túl nagy tömegeket már nem bírja. Elvonuló. 
Történet: Egy nagy városban született, távol Snowy Valleystól. Mindig is vonzotta a sötét oldal, ezért később társult a maffiához. Hű alkalmazottjuk volt  a nagyobbnál-nagyobb összegek miatt, amit felajánlottak neki, és mert imádta is a munkáját. Ezen kívül bérgyilkosként is munkálkodott, ott volt a legkörözöttebb bűnözők között. Sittre nem akart kerülni, ezért hosszú évek után kilépett "állásaiból", összeszedte a cuccait és odébb állt. Jelenleg Snowyban él  egy nagy kertes házban, valahol észak felé, a belvárostól nem messze. Elég drága volt, de meg tudta venni a lakást, így az teljes mértékben az övé. Meggazdagodott hamar a piszkos munkáktól, de mára már megváltozott. Nem tervez több visszatérést, mint gonosz. Új élet reményében jött ide, visszavonultan él és a kertészkedésnek szenteli életét, no meg annak, hogy időnként ki-kiruccan az utcákra. Egy barátnőt is szeretne találni, elég magányos. Magányos, de legalább nyugodt a lelke, mert itt új lappal indíthat.
Kijátszó: Graceful

Név:Darcy Benett
Nem: nő
Kor: 22 év
Tulajdonságok: Kedves, életvidám, barátságos lány, mindenkivel megtalálja a közös hangot. Nyitott az emberek és a környezete felé, nem zárkózik el az új dolgoktól. Jó a humora, sokat viccelődik, de vigyáz hogy ezzel ne sértsen meg másokat. Laza és bulizós , sosem mond nemet egy szolid baráti összejövetelre vagy egy italmeghívásra az egyik bárban. Környezettudatos, sosem hajítja el a szemetet, szelektál és sosemm használ műanyag szatyrot. Megrögzött állatvédő, mindig segít a bajba jutott állatokon és megpróbálja az emberek figyelmét is felhívni a földön élő többi élőlényre. Nem egy tüntetésen is volt már ahol állatok jogaiért harcoltak. Imádja a pandákat, egyszerűen odavan értük. A szobája tele van pandás holmikkal: képek, poszterek, plüssfigurák. Még egy nagy pandás párnája is van.
Egyéb: Tom volt gimis társa; Michaellel közösen bérelnek egy lakást
Kijátszó: Banci

Név: Sidney Fivethon
Nem:nő
Kor:23 éves
Tulajdonságok: Bizalmatlan, nyugodt, okos, megfontolt.
Történet:Sid egy washingtoni  középiskolában tanult. Az iskola végeztével felvették a rendvédelmi főiskolára, majd szép sorban megjárta a ranglétrát, míg egy nap az FBI különleges ügynöke nem lett. Sok mindenen keresztül ment, de bizonyította hogy igen is jó annyira, mint a férfiak az FBI-nál. Egy ügy során megsérült és határozatlan időre kivették az osztagból és így került vissza szülővárosába, ahol újra meg kell ismernie mindenkit, mert nem csak ő felejtett sokat, de biztos benne hogy őt is elfelejtették.
Egyéb: James Fivethon unokatestvére.
Kijátszó:Zhalia

Név: Austin Munro
Nem: férfi
Kor: 21
Tulajdonságok: Egy közönséges és sikeres könyvelő. Nagyon találékony és gyors felfogású ember. A barátai szeretik,mert vicces és mindenkit felvidít.Szóval egy közönséges Férfinek látszik. Ám mint mindenkinek neki is vannak titkai. Sok és a legtöbb igen apró dolgok, de egy viszont akár az állásába is kerülhet. Igaz , hogy a csajozás terén mindig nyert ügye volt, viszont neki többé kevésbé a pasik is eljönnek. Ezt a vágyat viszont mindenféleképpen próbálja eltüntetni az agyából, ezért minden áron be akar csajozni, hogy ne kelljen erre gondolnia.
Történet: 16 éves korában jött rá hogy ő a lányokhoz is és a fiúk hoz is vonzódik. Egyszer 18 évesen lett egy boldog párkapcsolata egy nővel aki amikor megtudta hogy Austinnak az öccse is bejön rögtön szakított vele. Azóta próbálja eltitkolni.
Egyéb: James egyik haverja
Kijátszó: Gigi

Név: Jessy
Nem: nő
Kor: 20 éves
Tulajdonságok: Vidám, felszabadult, kicsit gátlástalan lány, a társaság központja. Fantasztikus kisugárzása csak úgy vonzza az embereket. Okos, nem egy hülye kis liba, és távol áll tőle a ribancos magatartás. Imád bulizni, de nem a részegen a padlón fetrengős lány. Ő az az ember, akinek mindig rengeteg jó sztorija van, akivel mindig történik valami. Nem naiv, (nem is akar az lenni), nem hisztis, egyszerűen csak magát adja. Ő az a lány, amilyenné mindenki válni akar.
Történet: Egy gimibe járt Tommal, a fiút egy házibulin ismerte meg, egy szekrényben. Hosszú évekig legjobb barátok voltak utána, Jessy még Petert is lekoppintotta a megismerkedésükkor, csak azért, hogy Tom utána összejöhessen vele. Ám a fiúk kapcsolata nem működött úgy, mint ahogy remélték, és az lett az egész vége, hogy Jessy és Peter mégis összejöttek. Ezzel megszakadt Tom és Jessy barátsága. A lány még mindig sajnálja ezt, bűntudata van, ugyanakkor szereti Petert.
Kijátszó: Laguna

_________________
"Valaki biztosan életben marad. És ha nem én leszek az, akkor így jártam. Nem félek a haláltól. Ha mi esünk el és leszünk ennek a háborúnak a vesztesei, akkor is lesznek kik megemlékeznek rólunk nemzedékek múlva. Vagy így, vagy úgy, de emlékezni fognak ránk . Mindannyiunkra. Mert mi vagyunk azok akik végigcsinálták ezt az ostoba , hatalomért folytatott vérengzést" /Reifroline-Balaisania/
avatar
Banci
Admin

Hozzászólások száma : 3884
Join date : 2013. Jul. 25.
Age : 20

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.