Freedom

Go down

Freedom

Témanyitás by Banci on Szomb. Dec. 07, 2013 1:24 pm

Név: Allen Houston
Nem: fiú
Kor: 21 év
Tulajdonságok: makacs, kitartó, elszánt, lobbanékony. Hamar felkapja a vizet, de amilyen hirtelen dühös lesz, úgy le is nyugszik. A barátaiért bármit megtenne, képes még a legnagyobb hülyeségekbe is belemenni.
Történet: 3 évvel ezelőtt költözött Freedom Citybe, előtte New Yorkban élt a családjával.
Az apja rákban hunyt el, csak az anyja, és az "idegesítő" kishúga maradt meg neki, akikhez időnként haza ugrik látogatóba.
Egyéb: Van egy 3 éves, fehér-barna pitbull kanja, Jefrey.
Kijátszó: Graceful

Név: Jennifer Fire
Nem:lány
Kor:22 év
Tulajdonságok: elszánt, bátor, kitartó, imád a középpontban lenni, jó a humora, minden buliban benne van
Történet: A szülei  gazdag vállakozók. A lehető legnagyobb kényelemben nőtt fel, kicsit elkényeztették. 19 éves korában költözött ide, bár még mindig a szülei pénztárcájából él,  vállal alkalmi munkákat amiből van egy kis keresete. Legnagyobb álma, hogy színésznő legyen, akit megismernek az utcán és tisztelik munkássága miatt.
Egyéb:-
Kijátszó: Banci

Név: Elizabeth Jersey (Liz)
Nem: lány
Kor: 20
Tulajdonságok: vidám, jófej, mindenben benne van. Gyakran nem számol a következményekkel és féltékeny típus.
Történet: mióta az eszét tudja, Freedom-ban él. Szülei egy bankot üzemeltetnek a városban. Tehát elég gazdag körülmények között éli az életét.
Egyéb: -
Eljátsza: Lau

Név: Aeron Raimi
Kor: 24
Nem: fiú
Tulajdonságok: bevállalós, barátkozó típus. Imád szórakozni. Valamilyen szinten a bulizás az élete.
Történet: 2 éve költözött Freedomba. Egy szórakozóhelyen dolgozik, szervezőként.
Egyéb: nem régen lett vége egy 1,5 éves kapcsolatának.
Eljátsza: Lau

Név: Edward (Eddie) Coldren
Nem:férfi
Kor: 23
Kinézet:
Magas, sovány, sötét haja és világos szeme van, egész jóképű
Tulajdonságok:
Féltékeny típus, romantikus, kedves, becsületes, kötelességtudó, hűséges, bátor
Története: Régóta Jennifer komornyika, ami szokatlan az ő korában. Régebben együtt töltöttek pár szép éjszakát, Jennifer nem akart többet, de Eddie még mindig szerelmes belé, azóta sem jött össze mással, holott megtehette volna. szerk (Emma Meadow): Később beleszeretett a riválisa húgába, így Jennel csak barátok maradtak, azonban Jennifer várandós és lehet, hogy ő a gyerek apja és nem Aeron... szerk2.0 (Emma Meadow) Ő a gyerek apja. Van egy unokaöccse, akit már rég óta nem is látott.
Kijátszó: Emma Meadow

Név: Vicky Raimi x x x
Nem: lány
Kor: 15 év
Tulajdonságok:kedves, vicces, kíváncsi, merész, nem fél megmondani amit gondol, imádja ugratni a tesóját
Történet: Világ életében  utálta a sulit, sosem tanult rendesen. A szülei mindig szekálták a tanulmányi eredményei miatt mivel tudták, hogy sokkal többre lenne képes. Ezt egy idő után nagyon megunta, akkor döntött úgy, hogy elköltözik a bátyjához aki szintén nem rég  hagyta el a családi házat.
Egyéb: Aeron húga
Kijátszó: Banci

Név: Andrew Taylor
Nem: férfi
Kor: 23 év
Tulajdonságok: makacs, önfenű, kitartó, bátor, szeret hősködni, türelmetlen, könnyű felbosszantani
Róla: Apja  zenész, anyja színésznő. Igen kultúrált és jól szituált családból származik, kiskorában el lett kényeztetve. Még mindig a szüleivel él, egy jó nagy házban. Ő maga  nem művész, inkább sportember. Szeret focizni, röplabdázni, úszni és lovagolni. Jelenleg még tanuló, művészeti főiskolán tanul nem messze Freedom City-től.
Kijátszó: Banci

Név: Alicia Weis
Becenév: Sziszi
Kor: 20
Tulajdonságok: nagyon ragaszkodó típus. Eleinte mindenkivel barátságos, mondhatni kedves lány. De ha úgy adódik könnyedén vissza is tud vágni és előfordul, hogy bunkó.
Róla: nem régen költözött Freedom City-be, még nem nagyon ismeri ki magát a városban. Éppenséggel nem gazdag, de ez nem látszik meg rajta.
Kijátszó:Lau

Kép: egy  kettő három négy
Név: Nashota Leotie
Nem: nő
Kor: 20
Tulajdonságok: kedves, visszahúzódó, állatbarát, környezet barát, elszánt, félénk, nehezen nyílik meg
Történet: Van egy tanyája nem messze Freedom city-től, itt él a lovaival és a farkasaival, (ez utóbbiak a tanya melletti erdőben élnek, ahol sok más állat) az ősei szokását követve az állat szellemekben hisz, az ő toteme a bölcs sas. Zárkózott, hiszen a származása miatt sokan lenézik, közeli barátai Littlerose a kancája, és Chockatoe a sasa. A neve jelentése a préri virága. Az anyja kicsi korában meghalt, az édesanyját haláláig ápolta, az ősei emlékére népe ruháit hordja, és hangszerivel zenél.
Egyéb: Van egy indián boltja bent a város középpontjában, ahol ruhákat, eszközöket, ékszereket dísztárgyakat, és hangszereket árul.
Kijátszó:Emma Meadow

Név: Charles Groover (Charlie)
Nem:fiú
Kor:25 év
Tulajdonságok: kedves, figyelmes, udvarias, talpraesett
Történet:Nem rég költözött egy Freedom city melletti tanyára, pár kilométerre a várostól, ahol lovakat, birkákat, kutyákat és egyéb állatokat tart. Néha bejár a városba körülnézni, bevásárolni és hasonló dolgok miatt, de igazából nem olyan mint a legtöbb itt élő fiatal. Nem igazán ismeri még az ittenieket, de nem is bánja. Nagyon szereti a természetet és az állatokat.
Egyéb:-
Kijátszó: Banci

Név: Laura Graham
Kor: 14 és fél
Tulajdonságok: Hallássérülten született, de már megtanult rendesen szájról olvasni. Nem szereti, ha emiatt gúnyolódnak rajta, de azt is rühelli, ha sajnálják. Az a célja, hogy átlagos lányként kezeljék, de ezt gyakran nem éri el. Hátrányos helyzete ellenére nagyon vidám lány. Szinte folyamatosan mosolyog és szeret mindent kipróbálni. Kiskora óta kitartóan gitározik.
Egyéb: Freedomcity egyik nevelőotthonában él.
Eljátssza: Lau

Név: Lewis Graham
Kor: 20 év
Nem: fiú
Tulajdonságok: A családjával autóztak, amikor egy kamionnal karamboloztak. Szülei súlyos sérülést szenvedtek, ő pedig lebénult. (Ekkor csak 12 éves volt.) Masszív 8 éve tolószékes. Továbbá eltűnt a húga, akit azóta is elszántan keres.
Egyéb: Freedom Cityben él, egy kiskertes házban. (Közel a nevelőotthonhoz. Razz)
Eljátssza: Grafeful

Kép:[url=http://flamevinci.deviantart.com/art/Alina-Y2-162906691]Clare[/url]
Név:Clare Wither
Nem:lány
Kor: 16
Tulajdonságok:kedves, makacs, okos, örökmozgó, barátságos, szereti a kihívásokat,kitartó, elszánt, imádja az állatokat, mindenben benne van akár jó akár rossz, jó humorú
Történet:szülei elváltak ő pedig apukájánál maradt, aki sikeres és gazdag ügyvéd. Nagyon sokáig halottnak hitte anyját, de miután megtudta hogy él nagyon megharagudott az apjára és elköltözött a fiatalok városába Freedomba ahol az unokatesója Ross is él. Mióta Clare freedomba költözött nagyon szoros lett a kapocs kettőjük között.
Egyéb:van egy kutyája akit Jokernek hívnak és aki gyerekkora óta mellette volt. Ő az egyik legjobb barátja. Az unokatesója, Ross is Freedomban él 

Kijátszó:lovak45

Név: Brad Miller
Nem: férfi
Kor: 23
Történet: 6 éves kora óta Freedom City-ben él. Sokáig a szüleivel élt egy házban, de két évvel ezelőtt úgy döntött megáll a saját talpán.
Jellem: Változó. Ha olyanja van segítőkész és kedves, máskor meg egyszerűen bunkó és mindenkivel szívózik. A legtöbb esetben szórakozott és vicceskedvű. Néha túlzottan is. Kicsit el van telve önmagától, sokan ezért sem szimpatizálnak vele. Legtöbbször a saját köreiben mozog, nem szokott nagyon szóba elegyedni olyanokkal, akiket nem talál arra méltónak.
Nagyon kevés embert enged közel magához és nagyon nehezen. A problémáit inkább megtartja magának, túl büszke ahhoz, hogy mások előtt felvállalja.
Egyéb: -
Kijátszó: Lau

Név: Angel Washington
Nem: Lány
Kor: Nemrég töltötte be a 20. életévét
Tulajdonságok: Bátortalan , nem a szavak embere így nem igazán lehet látni társaságban. Szeret olvasni , így legtöbbször a Freedom city könyvtárában lehet rátalálni. Bevacakolja magát a házába és nem mozdul ki csak amikor elfogy a kaja a hűtőből. Megerősítés,biztatás kell neki és amikor ez megvan egy felszabadult , vidám lányt kapunk.
Történet: 4 évig élt családjával Kijevbem , Ukrajna fővárosában , csak ezután költözött az USA-ba , pontosabban Freedom City-be
Egyéb: Van egy Ír farkaskutyája , Alistaire
Kijátszó: Solitaire

Név: Eric Harris xxx
Kor: 16
Jellem: Olyan gyerek, aki tipikusan a tanárok rémálma. Visszabeszél, szemtelenkedik és végighülyéskedi a tanórákat-rosszabb esetben végig aludja. Rengeteg igazolatlan órával büszkélkedhet, ugyanis ha nincs kedve egyszerűen nem megy be iskolába. Ez a szüleit abszolút nem rendíti meg. Amúgy jófej, viszonylag barátságos. Sokszor csinál marhaságokat, de az a típus aki a következményeket is vállalja. Egyáltalán nem izgatja, hogy mások mit gondolnak róla, ő a maga ura. Rengeteg haverja van, de csak párat tart közülük igazi barátnak. Azt is tudja, hogy a többségre baj esetén nem számíthatna.
A jegyei nem olyan szörnyűek ahhoz képest, hogy nem igazán veszi a fáradságot a tanuláshoz. A 3-as átlaga mindig meg van.
Egyéb: -
Kijátsza: Lau

Név:Maddison Middle
Becenév: Maddy, Sony
Nem: lány
Kor: 16 év
Tulajdonságok: Igazi kis zoológus, imádja az állatokat és legtöbbjükről mindent tud. Ha valaki akadozik a témában vagy éppen helytelen a tudása nem tudja megállni hogy ne segítsen neki vagy javítsa ki a téves információkat. Számára állandóan minden a természetről szól, imád a friss levegőn sétálni vagy ücsörögni a lehető legtöbb állattal körülvéve, a leckéjét is általában az udvaron írja. Sokat mászik fára, ez az egyik kedvenc elfoglaltsága.
Elhivatott környezetvédő, szelektíven gyűjti a hulladékot és ha valaki elszór egy szemetet kíméletlenül rászól és kidobatja vele a kukába. Emellett mindenhova gyalog vagy biciklivel jár , nem hajlandó kocsiba ülni. Va hogy a szomszéd faluban lakó nagymamájához is biciklivel megy mert nincs kedve buszra szállni.
Gyűjti a plüssállatokat, rengeteg van már neki a szobájában.
Van egy kutyája meg egy lova akiket szinte mindennél jobban szeret.
Az emberekkel általába nyitott, szívesen barátkozik de ha valaki olyat mond ami nem tetszik neki nagyon ijesztő tud lenni és mindig eléri hogy az illető megváltoztassa a véleményét.
A jegyei nagyon jók, szinte csak ötösei vannak, úgy hogy alig tanul valamennyit. A tanárokkal szemben mindig segítőkész és tisztelettudó, még sosem volt rá panasz.
Kijátszó: Banci

Név: Bridget Becket
Becenév: BB, B, Bridge
Nem: lány
Kor: 15
Jellem: nagyon bevállalós, merész lány. Remek beszélőkéje van, mindig mindenre tud valami frappánsat válaszolni. Sokat szórakozik, szeret viccelődni és hülyéskedni. Sokakkal ellentétben ő azt is tudja hol a határ és azt nem lépi át. Elég mozgékony lány. Nem is csoda, hiszen versenyszinten teniszezik. Gyakran eljár futni az erdőbe. Neki ez a hobbija.
Elég népszerű lány, sok barátja és haverja van. A jegyei olyan 3-as, 4-es körül ingadoznak. Vannak időszakok amikor rendesen tanul, máskor pedig hetekig elő sem veszi a tankönyveket. A fizika a legnagyobb ellensége. Az mindennél jobban utálja. Habár néha meglehetősen szemtelen, a tanárok iránt azért mutat némi tiszteletet.
Egyéb: -
Kijátszó: Lau

Név: Ivan Crosh
Nem:fiú
Kor:16 év
Tulajdonságok: Élénk, örökmozgó srác, nehezen marad meg egyhelyben. Minden hülyeségben benne van, imád poénkodni. Szinte mindent elviccel, a tanulás sem érdekli különösebben, neki elég ha nem bukik meg semmiből. Ha nagyon akar , tud komoly is lenni, de ilyen ritkán van. Ha baj van , lehet rá számítani, nagyon jó barát.
Rendszeresen gördeszkázik, van hogy a suliba is a deszkájával megy. Elég népszerű, sokan akarnak vele  barátkozni és ő elég nyitott az ismerkedésre, ebből kifolyólag rengeteg haverja van, de a felüknek a nevét sem tudja.
Kijátszó:Banci

Név: Nate Jorddan
Nem: fiú
Kor: 16
Jellem: Egy titpikus hülyegyerek. Szeret szórakozni, szinte mindenből viccet csinál. Bazinagy szája van, mindenbe és mindenkibe beleköt. Nem fél a következményektől, mindig csak utólag gondolkozik, vagy akkor se. Amikor rájön az 5perc ultranagy baromságokat csinál, néha még maga is meglepődik rajta. Ha valakit nem kedvel, akkor nagyon bunkó és pofátlan tud lenni. Ha rossz napja van úgyszintén. Ilyenkor nagyon elviselhetetlen.
Elég menőnek számít az iskolában, rengeteg barátja van. Nem is barátok, inkább csak haverok, akik az ő társaságához tartoznak. Iskolán kívül is sokat lóg velük. Eljárkálnak moziba, mekibe, vagy csak egyszerűen ki a parkba.
Odavan az elektronikus kütyükért. Minden elektronikai dolgot ismer és ért is hozzájuk. Rengeteget lóg a neten. De általában csak telóról.  Facebookon igazi netcelebnek számít. Ezt viszont rühelli.
Amúgy elég pocsék tanuló, ha egy kicsit is megerőltetné magát sokkal többet ki tudna hozni a jegyeiből. De mivel nem nagyon erőlködik, marad az erős kettes átlag.
Egyéb: Van egy bmx-e, amit Jeremy-nek nevezett el.
Kijátsza: Lau

név: Adam Roganan
kor:16
nem :fiú
tulajdonságok:kedves ,de egy kicsit egoista ha valaki igazán megismeri akkor nagyon jó barátok is lehetnek viszont van egy rossz tulajdonsága,hogy aki külsőleg nem szimpatikus neki, azzal egyszerűen nem akar normális lenni folyamatosan cukkolja ,flegma vele;szeret csajozni, de igazi barátnője se volt még ... sőt még soha nem csókolózott de egy csomó lánnyal járt már;
Kijátszó: ilcsi

Castiel White
Nem: fiú
Kor: 16 év
Tulajdonságok: A vörös rövid haj és zöld szem egy olyan személy ismertető jegye, aki kívülről nagyon keménynek látszik. Fekete, rockos cuccokban jár, nagyban lázad minden ellen ami szerinte rossz, emiatt sokszor keverdik bajba is. Nagyon makacs és akaratos, ráadásul nagyon sznobnak tűnik. Pedig valójában rendes és hatalmas nagy szíve van. A barátaira mindig figyel és ha bajban vannak, mindig kiáll mellettük.
Történet: -
Egyéb: Van egy lova. Freedomtól nem messze van egy kisváros, aminek a lovardájában bértartva egy éjfekete kanca áll. A szülei fizetik minden költségét. Egyébként pozícióan és régi osztálytárs egy a szerep egy másik szálán.
Kijátszó: Graceful

Kép: Patrickgif
Név: Patrick Khatchadourian (ha kimondod, kapsz egy virtuális pacsit x"DDDD)
Nem: fiú
Kor: 17 év
Tulajdonságok: Patrick mindig poénkodik, nagyon érdekes, kissé elvont figura. Barátságos, mindenkivel, de kevesen vannak vele egy társaságban. Utál tanulni, és ez meg is látszik, de azért intelligens. Az ízlése nem hétköznapi, nem a mainstream dolgokért rajong. A régebbi zenéket hallgatja, színjátszókörös, és a barátaival egy kis művészmoziban néha előadásokat is tartanak. A szülei elváltak, most apjával él, de szinte sosincs otthon. Imádja az amerikai focit. Szabadidejében általában a barátaival lóg, buliznak, szórakoznak. Ritkán ül a számítógép előtt.
Történet: Egyke gyerek, a szülei tízéves korában váltak el. Az anyjuk elköltözött, ők itt maradtak Freedomban. Most félévkor jött át ebbe az osztályba, mert megbukott technikából.
Egyéb: Bukott diák, technikából sosem akarják továbbengedni, pedig ezt a tárgyat csak kilencedikben tanítják. Már van jogosítványa, és egy fekete, vagyis inkább sötétszürke, kopottas, régi furgonnal jár, amit a nagyapjától kapott.
Kijátszó: Laguna

Név: Monique Noel Goth
Nem: lány
Kor: 15 év
Tulajdonságok: Barátságos, mindig bizalommal, mosolyogva fordul mások felé. Imád hülyülni, bár kissé visszafogott jellem, aki mindig tudja, hol a határ. Nem igazán szeret tilosban járni. Kissé makacs, önfejű, de egyébként meg engedelmes és hallgat a szép szóra.
Történet: Átlagos családban született, Freedom Cityben. Egy kertes házban él két bátyjával és az anyujával együtt. Apja régen elhagyta a családot, pontosabban előbb említett szülője hajtotta el, mert hűtlen volt hozzá.  
Egyéb: Még tanuló, régóta a kis csapat tagja, bár még nem barátkozott össze mindenkivel. Titokban szerelmes Ivanba, de nem is tudja elképzelni mi történne, ha ez a kis titok kitudódna.
Kijátszó: Graceful

Név: Maya Starman
Nem: lány
Kor: 17 év
Tulajdonság: Legtöbbször nagyon vidám, és korát meghazuttolóan igen gyerekesen tud viselkedni, persze komoly helyzetekben megkomolyodik. Szeret versengeni, de nem bántódik meg, ha nem nyer, sőt, még gratulál is a nyertes félnek. Ha teheti, akkor állandóan beszél, bárkivel,és bármiről, ami csak az eszébe jut. Pofátlanul őszinte,mindig kimondja amire gondol. Történet: Egész gyerekkorát Jamaicában töltötte, 4 éve költöztek Floridába, onnan egy hónapja Freedom Citybe.
Egyéb: gitáron és zongorán játszik, és van egy fekete nyula, Tokki.
Kijátszó: keichan

Név:  Josh Taylor
Kor: 16
Nem: fiú
Jellem: bátor, merész srác. Szereti a kihívásokat. Nagyon jó esze van. Első hallásra megjegyez mindent, még azt is, amire különösebben nem is figyel. Egyedül ennek köszönheti tanulmányi eredményeit, ugyanis sosem tanul és házi feladatot sem ír. Amúgy viszonylag kedves és barátságos. Ennek ellenére sokan félre ismerték.
Róla: az évek során nagyon megromlott a szüleivel való viszonya. Rossz társaságba keveredett és ezzel ő is tisztában van. Utál 4 fal közé bezárva lenni. Ha teheti a tengerparton deszkázik, vagy rajzol.
Kijátszó: Lau

Név: Izabella van der Hoff
Nem: nő
Kor: 19
Tulajdonságok: Nagyon vakmerő kicsit őrült személyiség. Nagyon bizalmatlan. Jól ért a számítógépekhez és a járművek szereléséhez. Eszes és ravasz mint egy róka.
Történet: 16 évesen megszökött otthonából mert nem volt hajlandó követni családját. Mindenki azt várta el tőle hogy vegye át a vállalkozást ami egy jól menő divatcég, de őt ezt nem érdekelte. Ezért úgy döntött megszökik mindent maga mögött hagyva. Motorjával járja az országot és mindig talál munkát mivel jó hacker és besurranó tolvaj.
Egyéb: Egy ideje üldözőbe vette egy rendőr. Így sehol sem marad sokáig.
Kijátszó: Zhalia

Név: Ross Weiner
Nem: férfi
Kor: 21 év
Tulajdonságok: Makacs, és önfejű, mindig a saját útját járja. Beosztott tisztként dolgozik, amit nem mindig visel jól. Utálja ugyanis a folytonos parancsokat, mindig majd' megőrül, ha kap csak egyet is, de azért teljesíti, miközben csendben morgolódik a dolgokon. Ha igazán akarja, képes az emberek jó és rossz oldalát egyaránt kihozni. Egyébként mosolygós, beszédes, jó hallgatóság, csak kicsit (nagyon) öntörvényű.
Történet: Még szerkesztés alatt áll!
Egyéb: A freedomi rendőrségnek dolgozik. Régóta üldöz egy nőt, aki mindig kifog rajta, mert el-elmenekül, de hiszi, hogy egyszer visszatér a városba  és akkor elkaphatja a grabancát.
Kijátszó: Graceful

Név: Hidan Williams
Leírás: Átlagos magasságú, vékony, de kicsit izmos, nagyon világos bőre és haja van, ugyanakkor barna szeme. A haja egyenes, kicsit hosszabb fazonú, nem tüsi. Nem pufi, az arca inkább kicsit csontos, egész jóképű, de nem a címlapfiú módon.
Nem: fiú
Kor: 19 éves
Tulajdonságok: Nagyszájú, forrófejű, szinte megállás nélkül káromkodik, de nem bunkó, legalábbis nem mindenkivel. Elég szabad szellemű, általában azt teszi, amit akar. Szinte semennyi tisztelet nincs benne, de ha megmutatják neki, hol a helye, akkor kicsit visszafogja magát. Egyébként vidám, rengeteget viccelődik, de nagyon hamar felkapja a vizet, agresszív. Elképesztően lusta, szinte semmit nem lehet rábízni.
Történet: A szülei kiskorában elváltak, ő és a bátyja az anyjukkal maradtak. Pár évre rá Hidan bátyja elköltözött otthonról, mikor az anyjuk összejött egy alkoholista fazonnal. Őt szinte senki nem nevelte a tinédzserkora alatt, de legalábbis jól biztosan nem, ezért rendesen elkanászodott. Az iskolai teljesítménye siralmas volt, már az is csoda, hogy a gimiig eljutott, aztán az utolsó éve előtt kivágták rossz magaviselet és tanulmányi eredmények miatt. Úgy döntött, otthagyja az anyjáékat, és elköltözik. Freedom citybe jött, és beiratkozott az itteni gimibe, de nincs saját lakása.
Egyéb: Eddie unokatesója apai ágon, Hidan anyja Eddie nagynénje.
Kijátszó: Laguna

Név: Peggy Balman (Peg)
Nem: lány
Kor: 16 év
Tulajdonságok: Egy teljesen átlagos lány, semmi különös nincs benne. Kedves, segítőkész, bár kicsit ügyetlen, nem szeret feltűnősködni, keveset beszél. Idegen társaságban visszahúzódó, de általában gyorsan beilleszkedik és megtalálja a közös hangot a többiekkel.
Szeret zenét hallgatni, filmet keveset néz, inkább olvas. Gyakran rajzol, de saját bevallása szerint nincs tehetsége hozzá, csak szívesen firkálgat.
Történet: A szülei már kiskorában  elváltak, ekkor költözött az anyjával Freedomba. Itt sokáig az anyja új párjával éltek  -ez idő alatt született egy húga is- , de pár éve onnan is eljöttek, így most hárman élnek egy kis házban.
Kijátszó: Banci

Név: Anton Willard
Nem: fiú
Kor: 18 év
Tulajdonságok: Vagány stílusú fiú, olyan, aki kicsit merész. Nem fél semmitől, persze ez nem mindenre igaz. Kívül kicsit keménynek látszik, rossz szokása a dohányzás, néha iszik is, de azt ritkábban teszi. Belül viszont megmaradt ugyanannak a meleg szívű, poénos, mosolygós srácnak, aki eddig is volt.
Történet: Régen volt egy barátnője, egy suliba jártak, így ismerték meg egymást. Egy nap Azonban minden megváltozott – amikor leballagott. Akkor látták egymást utoljára és megígérték, hogy mindig emlékezni fognak az együtt töltött apró pillanatokra.
Azóta nem tudja, mi lehet kedves barátnőjével, minden esetre nagyon hiányzik neki és reméli, egy nap majd viszont láthatja.
Kijátszó: Graceful

_________________
"Valaki biztosan életben marad. És ha nem én leszek az, akkor így jártam. Nem félek a haláltól. Ha mi esünk el és leszünk ennek a háborúnak a vesztesei, akkor is lesznek kik megemlékeznek rólunk nemzedékek múlva. Vagy így, vagy úgy, de emlékezni fognak ránk . Mindannyiunkra. Mert mi vagyunk azok akik végigcsinálták ezt az ostoba , hatalomért folytatott vérengzést" /Reifroline-Balaisania/
avatar
Banci
Admin

Hozzászólások száma : 3884
Join date : 2013. Jul. 25.
Age : 20

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.