Star Camp

Go down

Star Camp

Témanyitás by Banci on Szomb. Dec. 07, 2013 1:26 pm

Név: Billie Joe Armstrong
Nem: férfi
Kor: 40 év ( táborvezető)
Tulajdonságok: Ha röviden kell megfogalmazni: egyszerűen őrült. Minden idiótaságot képes megcsinálni, merész és gátlástalan. Nem veti meg az italt és a drogokat sem. Teljesen idióta, legtöbbször mindent elhülyéskedik, szinte semmit sem vesz komolyan. Azonban ha akar, tud normális és érett lenni. A fontos dolgokhoz komolyan áll hozzá és nem veszi félválról a feladatait, teljesen megbízható. Általában mindenkivel jól kijön, könnyen megszeretteti magát az emberekkel. Bár nem látszik rajta, de nagyon érzékeny, könnyű megsérteni. Mindig kiáll azok mellett akik fontosak neki, nagyon jó barát. Mindene a zene és a dalírás. A Green Day frontembere. Gitározik, énekel és zongorán is tud játszani. Szenvedélyesen gyűjti a gitárokat, egy csomó van neki.
Kijátszó: Banci

Név; Ana Pereira
Kor: 25
Nem: nő
Foglalkozás: koreográfus
Róla: alapjáraton mindenkivel barátságos és jófej. Imádja a zenét és imád tanítani is. Már egészen kiskora óta táncol, több versenyen is szerepelt. Viszonylag neves a szakmában. Ami a tanítást illeti, nagyon szigorú, megköveteli a teljesítményt. Emellett elég anyáskodó típus. Odafigyel az emberekre, mindenkinek meghallgatja a problémáit.
Honnan jött: Ponta Delgada, Portugália (<3)
Egyéb; a 3. csapat koreográfusa
Kijátszó: Lau

Név: Savanna Roshel
Nem: nő
Kor: 26 év
Foglalkozás: énektanár
Tulajdonságok: Kitartó, mindig eléri amit akar. Àltalában kedves , de ha kell szigorú is tud lenni. Megértő és figyelmes, mindig meghallgatja mások problémáit és szívesen segít mindenben amiben csak tud. Nagyon türelmes és nyugodt, nehéz felhúzni.
Nagyszerű hangja van, nagyon szeret énekelni. Ösztönösen ért a zenéhez és kitűnő a hallása.
Honnan jött: Boston, USA
Egyéb: a 3. csapat énektanára
Kijátszó: Banci

Név: Raphael Dubois
Nem: férfi
Kor: 35
Foglalkozás: koreográfus
Tulajdonságok:  Nagyon laza és vicces, általában mindenkivel jól kijön. Mindig kedves az emberekhez, sokat mosolyog. Állandóan pörög, kissé hiperaktív. Imádja a munkáját, szereti a táncot és van érzéke a tanításhoz is. Kicsit suta, sokszor nem tudja, mit kellene mondania az adott helyzetben. Ilyenkor néha elkezd dadogni és közben esetlen arcot vág, ami nagyon aranyosan áll neki.
Honnan jött:  La Rochelle, Franciaország
Egyéb:a 7. csapat koreográfusa
Kijátszó: Banci

Név:Cheryl Awathathler
Nem:Nő
Kor:32 éves
Foglalkozása:Énektanár
Honnan jött:Litvánia
Hobbi:Olvasás és úszás
Tulajdonságai:Barátságos,mindig törődik másokkal és meghallgatja a diákok adott bajait,segítséget nyújt másoknak.Magabiztosan mozog a diákok közt - néha mégis kell neki egy kis biztatás, gyerek centrikus , nagyon "aranyos" , jópofa tanár aki imád a gyerekek között lenni , foglalkozni velük.Barátai mellett mindig kiáll,sosem hagyja őket cserben.Keveset ért a hangszerekhez , az egyetlen hangszer amin tud játszani az a fuvola.
Történet:Mindig is szeretett énekelni és a zenéhez is jól értett , bár ifjoncként még nem igazán gondolt arra hogy tanár legyen.Ő ennél sokkal érdekesebb hivatást akart űzni , olyat ami tele van izgalmakkal és nem is kicsit veszélyes , mint például rendőrnek,tűzoltónak,vagy esetleg katonának lenni.Sosem rettent meg a nehéz feladatoktól , mindig kész volt fejet ugrani a baj kellős közepébe.Ez 17 éves koráig így ment , míg végül öcsénél rákot diagnosztizáltak az orvosok és nem sokkal később , születésnapja után pár nappal elhunyt , ezzel új értelmet adva nővére életének.Hajnalig virrasztott és az orvosi könyveket,tankönyveket bújva tanulta az orvosi szakmát.Végül mégse vették fel egyik kórházba se , mondván hogy nincs tapasztalata , majd pár év múlva visszajöhet.Elfoglaltság céljából pedig énektanárnak állt,jó pár éves "iskolapad koptatás" után.
Egyéb:7.csapat énektanárja
Kijátszó:Solitaire

Név: Rochelle Sagredo
Nem: nő
Kor: 30
Banda:-
Tulajdonságok: Nyílt, sosem kerülgeti a forró kását, ha arról van szó. Nem lehet kihozni a sodrából, nagyon nyugodt és türelmes. Imád mosolyogni, mindig egy letörölhetetlen mosoly ül az arcán. Na jó, azért nem mindig, de általában igen. Nagyon érzelmes, könnyű megsérteni, ezért kissé mimóza lelkű. Gyerekkora óta dadog, de érdekesmód éneklésnél soha. Hogy miért, ezt máig nem tudja.
Történet: (nem kötelező)
Honnan jött: Ausztrália egy kis városából.
Kijátszó: Graceful

Név:Deborah King (Debby) x
Nem: lány
Kor: 17 év
Banda: -
Tulajdonságok: Kedves és vicces. Jó a humora, szeret poénkodni, nagyon laza. Gyönyörű és erős hangja van, amit ki is használ. Egy tehetségkutatóban fedezték fel, azóta hivatásszerűen is énekel, ez az élete. Könyen barátkozik, mindenkivel jól kijön. Szereti a kihívásokat, ne riad vissza az akadályoktól.
Honnan jött: Kanada
Kijátszó: Banci

Név: April White
Kor: 16
Nem: lány
Banda: -
Róla: őszinte, szórakozott lány. Szereti másokkal közölni a véleményét, néha kicsit talán sértő módon. Mindig megválogatja kivel barátkozik. Imád énekelni és otthon érzi magát a színpadon. Általában lazán viselkedik. Nem izgul, nem fél és meglehetősen határozott. De ez gyakran csak a látszat. A szülei egész életükben a zenélésnek éltek. Sokat várnak April-től és ez gyakran megnehezíti a lány dolgát.
Honnan jött: San Diego
Kijátszó: Lau

Név: Christopher Burkes
Nem: fiú
Kor: 18
Banda: The Rebels
Tulajdonságok: Nagyon nyugodt, nehéz felidegelni, nehéz helyzetekben is megőrzi a hidegvérét. Sokat poénkodik, de sosem ejt el sértő megjegyzéseket még viccből sem. Kedves és jópofa, majdnem mindig mosolyog. Nagyon mély gondolatai vannak, de ezeket inkább elrejti vagy csak dalok formájában adja ki magából. Ő írja a számok többségét a bandának amit a haverjaival alapítottak. Imád zenélni, gitáron és  zongorán is tud játszani, az együttesben szintetizátorozik vagy basszusgitározik. Szép hangja van, de nem villog vele, inkább csak a háttérben vokálozik.
Történet: Teljesen átlagos családban nevelkedett egyszem gyermekként. Szülei mindig szigorúak voltak vele de ugyanakkor nagyon szerették és ennek a nevelésnek meg is lett a következménye. Egészen pici kora óta zongorázik és pár éve gitáron is megtanult játszani. Mindig is jó tanuló volt és az iskolába egész népszerűnek számított. Aztán mikor megalakult a The Rebels , komolyabban is elkezdett foglalkozni a dalszerzéssel ami mint kiderült nagyon jól megy neki. Ahogy egyre népszerűbbek lettek, ő is úgy fejlődött emberileg és művészileg.
Honnan jött: London
Kijátszó: Banci

Név: Benito Peterson
Becenév: Ben
Nem: fiú
Kor: 17
Banda: The Rebels
Jellem: Elég magabiztos és határozott srác. Társadalmilag a "magasabb" légkörben mozog. A megjegyzéseit sosem tartja magában. Sokan pimasznak tartják, vannak olyanok is, akik kifejezetten tartanak tőle. Nem az a tipikus csapatjátékos fajta , de imád az együttesben zenélni. Énekel és gitározik. Mindig vannak újabb és újabb ötletei. Nehéz kivívni a tiszteletét. Nagyon kevés ember ismeri igazán. Gyakran még a barátai sem tudják mi jár a fejében.
Történet: már egészen kiskora óta tanul zenélni. Legelőször zongorázni tanult, aztán jöttek a gitár leckék. Az együttest 3 évvel ezelőtt alapította két legjobb haverjával együtt. Eleinte kávézókban és különböző rendezvényeken léptek fel. Azóta már egy kisebb hírnévre is sikerült szert tenniük és egyre csak feljebb törtetnek.
Kijátszó: Lau

Név:  Eileen Danae
Nem: nő
Kor: 16
Banda: -
Róla: Egy örökmozgó, életvidám lány. Német származása ellenére anyanyelvi szinten beszéli az angolt. Imád zenélni. Ez az élete. Szeret viccelődni, szórakozni másokkal. Gyakran csinál őrültségeket. Sokszor nem tudja megkülönböztetni a jót, a rossztól. Nagyon könnyen barátkozik. Megbízható, bármilyen titkot rá lehet bízni. Nem szereti a beképzelt embereket. Ki nem állja, ha valakin gúnyolódnak mások. Nagyon kíváncsi típus. Gyakran beleavatkozik mások dolgába. Ezt persze sokan nem veszik jó néven.
Honnan jött: Németország
Kijátszó: Lau

Név: Rob Weiner
Nem: fiú
Kor: 18
Leírás: fekete rövid  haj, kék szemek, izmosabb, 186 centi magas.
Banda: -
Tulajdonságok: Mint a legtöbb fiú, nagyon makacs, mindig a maga feje után megy. Utálja, ha parancsolgatnak neki, vagy leszólják az ötleteit. Lobbanékony, az igazán gúnyos megjegyzésekre ugrik leginkább, egyébként meg nem árt senkinek. Tud nagyon bunkó és nagyon jó fej is lenni.
Történet: -
Honnan jött: Japán, Tokyo
Kijátszó: Graceful

Név: Alysa Gold
Nem: lány
Kor: 16
Banda: -
Tulajdonságok: Könnyen megért másokat, szívesen beszélget és ismerkedik. Nehezen nyílik meg, így nehezebben is barátkozik, de akinek kitárja szívét, az örök barátja lesz. Csendesebb típus.
Történet: -
Honnan jött: Ausztrália
Kijátszó: Graceful

Leírás: Átlagos magasság, van rajta egy kis fölösleg, de egyáltalán nem kövér, még csak nem is duci. Szögletes arca vékony formájú, halvány, pasztell zöldes szemei vannak, bőre világos, de nem fehér. Ajkai nem túl teltek, de nem is vékonyak, orra kicsit nagyobb, mégis szép lány. Sosem használ sok sminket, általában a szemét húzza ki egy viszonylag vékony tusvonallal, és szempillaspirált használ, így szép, macskásak a szemei, szájára épp csak annyi rúzst használ, hogy egy kicsit sötétebbnek és teltebbnek tűnjenek az ajkai, de még mindig természetesnek látsszanak. Szeret laza pólókat viselni, vagy inget, sokszor hord szoknyát, de mindig ceruzaszoknyát, ami nem áll neki hivatalosan. Ennek ellenére gyakran visel nadrágot is, a kedvence egy szűk, függőlegesen csíkozott darab, amin a fekete és a fehér színek váltakoznak. Hosszú, hátközépig érő barna haja van, ami csigákba göndörödik, de nem túl tömött. Általában lapos talpú cipőt visel, de nincsen ellenvetése a magassarkúkkal szemben, sőt, nagyon is szereti őket, de nem azokat, amik túl magasak. Legtöbb magassarkúja kényelmes magasságú, szépen ring a csípője bennük.
Név: Marilynn (Mary) Moory
Nem: lány
Kor: 17 éves
Banda: nincs
Tulajdonságok: Kedves, visszahúzódó lány, okos a maga módján, de nem okoskodó. Korán sztárt akartak csinálni belőle, akkor fedezték fel, mikor Angliába költöztek, és ő tizenöt évesen egy étteremben vállalt nyári munkát, ahol fagyit árult. Pedig nem különösebb tehetség, inkább a kisugárzása az, ami megfogja az embereket. Mert kívül energikus, a fényképezőgép odavan érte. Bár még fiatal, már szexszi, de nem kurvás. Inkább a nehezen kapható kategória. Gyakran flörtöl, de inkább csak játszik. Nem kellenek neki ezek a férfiak, sőt, valójában még sosem jutott tovább egy csóknál. Erős önbizalomhiányában barátja van a segítségére. Amerikai akcentussal beszél, és nem játszik hangszeren.
Honnan jött: Los Angelesben született, de 14 éves korában (apja halála után) Truroba, Cornwall félszigetére költöztek édesanyjával, rajong Angliáért.
Kijátszó: Laguna

Név: Caleb (Cal) Holmes
Nem: fiú
Kor: 18 éves
Banda: nincs
Tulajdonságok: Kedves, megértő, jókedvű srác, mindig tudja, kivel milyen hangot üssön meg. Általában elsőre belopja magát az emberek szívébe. Féltő és gondoskodó, bármit megtenne Maryért. Ő az, aki teljesen ismeri a lányt, a lelke mélyéig. Határozott. Nagyon ó a beszélőkéje. Csodákra képes a billentyűkön és gitáron is, valamint dobolni tanul. Szülei elváltak, anyjával él, nincs testvére.
Honnan jött: Truro, Cornwall. Előtte Varsóban laktak, ezért folyékonyan beszél lengyelül.
Kijátszó: Laguna

Név: Ryan Watson
Nem: fiú
Kor: 17 év
Banda: The Rebels
Tulajdonságok: Nagyon eleven, mindig pörög. Minden baromságban benne van, imád hülyülni. Néha kissé komolytalan, nem mindig tudja hol a határ. A hangulata egyik pillanatról a másikra változik, lehetetlen kiismerni. Nagyon vagány, szeret felvágni és hencegni. Nehezen viseli el ha egy társaságnak nem ő a középpontja. Imádja a zenét, már egész kicsi kora óta. A bandában dobol, de gitározni is egész jól tud.
Történet: Egy angol kisvárosban született, de mikor ötéves korában a szülei elváltak, anyjával Londonba költözött. Itt ismerte meg Ben-t és Chris-t akik a legjobb barátai lettek , és akikkel később megalakították a The Rebels-t.
Honnan jött: London
Kijátszó: Banci

_________________
"Valaki biztosan életben marad. És ha nem én leszek az, akkor így jártam. Nem félek a haláltól. Ha mi esünk el és leszünk ennek a háborúnak a vesztesei, akkor is lesznek kik megemlékeznek rólunk nemzedékek múlva. Vagy így, vagy úgy, de emlékezni fognak ránk . Mindannyiunkra. Mert mi vagyunk azok akik végigcsinálták ezt az ostoba , hatalomért folytatott vérengzést" /Reifroline-Balaisania/
avatar
Banci
Admin

Hozzászólások száma : 3884
Join date : 2013. Jul. 25.
Age : 20

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.