Lelkek földje

Go down

Lelkek földje

Témanyitás by Banci on Szomb. Dec. 07, 2013 1:30 pm

Név: Dr. Elisabeth Follow
Nem: nő
Kor: 32 év
Rang: biológus, állatorvos
Tulajdonságok: okos, visszafogott, nehéz helyzetekben is megőrzi a hidegvérét, szeret irányítani, kiáll a maga véleménye mellett, nehéz jobb belátásra bírni, határozott és magabiztos
Róla: Az állatorvosi egyetemen végzett, azóta lelkesen kutatja a vadállatok viselkedését, imádja a terepmunkát, rengeteget utazgat a világ legkülönbözőbb helyeire egy-egy expedíció keretében. Amikor nincs megbízása , londoni rendelőjében dolgozik. Nagy álma, hogy felfedezzen egy úgy állatfajt, amit előtte még senki sem tudott megfigyelni.
DAIMÓN
~neve: Kamjalain x x
~neme: hím
~tulajdonságai: Sokkal merészebb és meggondolatlanabb mint Liz. Nagyon csínytalan, legtöbbször ő beszéli rá Elisabethet a merészebb dolgokra. Játékos és szeleburdi, de ha baj van mindig komolyan tudja szemlélni a helyzetet.
Kijátszó: Banci

Név: Joe Grabe
Nem: férfi
Kor: 33 éves
Rang: tudós
Tulajdonságok: Okos, logikus gondolkodású, sokszor cinikus, realista, munkaközpontú, ne érzelmeskedős típus.
Róla: Mindig osztályelső volt, az egyik legjobb a szakmában, bár magánélete nem virágzik. Nem gondol a családalapításra, de még csak rövid kapcsolatokba sem fog, úgy érzi, nincs rá szüksége, és amúgy is borzalmas lenne bennük. Ezt néhány régebbi tapasztalatból tudja igazolni is.
DAIMÓN
~neve: Enjolras
~neme: hím
~tulajdonságai: Sokkal nyitottabb, mint Joe, de rengeteg a közös vonásuk. Talán kicsit fennhéjázó, bátor. Sosem cselekszik meggondolatlanul.
Kijátszó: Laguna

Név: prof. Edgar McKinley
Kor:60-as évei elején
Nem: férfi
Rang: zoológus, biológus, biokémia professzor
Tulajdonságok: okos, bölcs, higgadt, megértő, türelme, tanár alkat, segíti mindenben a tanítványait. Nem érzi magát annyinak amennyi, jól kijön a diákokkal, sok mindenben benne van.
Róla:Mindig is tanár akart lenni de mellette volt családja, azonban feleségét és a gyermeket, amit a nő a szíve alatt hordott, egy orvosi hiba miatt vesztette el. Azóta azon dolgozik, hogy tökéletesen kiküszöbölje a vércsoport összeférhetetlenségi problémákat. De előtérbe mindig is a tanítványait helyezte, szívesen tanít és ő az egyik legjobb. Ő teremti meg a harmóniát, a másik két tanár között is az úton.
DAIMÓN
Neve:Evanna
Nem: nőstény
Tulajdonságai: Magában hordozza Edgar elfojtott hevességét, az évek alatt megtanult nyugton maradni, de mindig is hevesebb természet maradt, mint Edgar. Ha döntésről van szó Evanna mindig megpróbálja Edgart az általa vélt helyes útra terelni, tehát, hogy hallgasson a szívére.
Kijátszó: EmmaMeadow

Gyerekek:

Név: Dylan Graham
Nem: férfi
Kor: 17 év
Rang: diák
Tulajdonságok:  Barátkozó típus és viszonylag kedves. Néha szeret hülyülni és éppenséggel nem a világ legszerényebb embere, de mindig tudja hol a határ és sosem viszi túlzásba a dolgot. Szeret minden újat kipróbálni, vonzzák az extrém dolgok. Meglehetősen kíváncsi. Ha valamit a fejébe vesz, senki sem beszéli le róla. Abszolút nem haragtartó, nem zavarja, ha az emberek sértegetik. Sőt, általában még szórakoztatja is. Imádja a természetet, minden lehetséges pillanatát a szabadban tölti.
Róla: London egyik tehetősebb városrészében született. A szülei bentlakásos iskolába adták, hogy minél többet tanuljon. Boldogan csatlakozott a kutatócsoporthoz.
DAIMÓN
~neve: Sabríne
~neme: nőstény
~tulajdonságai: Aggodalmas és jóval megfontoltabb, mint Dylan. Mindig vigyáz a fiúra, kicsit olyan, mintha az anyukája lenne.
Kijátszó: Lau

Név: Amanda Flox
Nem: nő
Kor: 16 év
Rang: diák
Tulajdonságok: Kedves és barátságos. Ért az állatokhoz és nagyon sokat tud róluk. Imádja a természetet és a szabadságot, utálja ha azt hallja, hogy az emberek  egyre  több erdőt irtanak ki, elvéve a veszélyeztetett állatok otthonát. Néha kicsit értetlen, könnyű összezavarni. Nagyon bő a szókincse, de néha nem jutnak eszébe a megfelelő szavak vagy túl gyorsan akar kimondani mindent egyszerre , ilyenkor megbicsaklik a nyelve és dadog. Éleselméjű lány, mindent szinte tanulás nélkül megjegyez. Nagyon szeret énekelni, nincs olyan pillanat amikor ne dúdolna valamit.
Róla: Kicsi kora óta állatorvos szeretne lenni, ebben sosem inogott meg. Jeles tanuló volt általánosban és most a legjobb gimnáziumok egyikébe jár. Amikor lehetősége nyílt erre a kalandra, gondolkodás nélkül belement.
DAIMÓN
~neve: Lyrekiraton
~neme: hím
~tulajdonságai: Merész,  szeret mindent kipróbálni. Nagyon kíváncsi természetű, sosem marad egy helyben. Még nem  állapodott meg egy bizonyos alaknál, mindig olyan állattá válik amilyenhez kedve van.
Kijátszó: Banci

Név: GemmaLewis
Nem: nő
Kor: 16
Rang: diák
Tulajdonságok: kissé öntörvényű lány. Nem szereti, ha megmondják neki mit csináljon és ki nem állhatja, ha valaki parancsolgat neki. A saját feje után megy, szinte lehetetlenség elérni azt, hogy hallgasson a másikra. Nagyon kevés embert tisztel, de ha valaki ezt a tiszteletet kivívja magának, az egy életre megmarad benne. Emellett nagyon okos, gyorsan vág az esze, szinte mindenre van valami ötlete.
Róla: Az apja tudós volt, de idejekorán eltávozott az élők sorából. Gemma megfogadta, hogy a nyomdokaiba lép.
DAIMÓN
Név: Deivids
Neme: Hím
Tulajdonságai: hasonló kaliberű, mint Gemma. Ő is elég önfejű, gyakran vitatkoznak is e miatt. Valamivel óvatosabb jellem, de igazából nem nagyon fékezi a lányt, benne van minden kalandban.
Egyéb: Még nem állapodott meg egyik állat testénél sem. Általában egy kis cinege, néha egy vadmacska, de előfordul, hogy egy egér képében jelenik meg.
Kijátszó: Lau

Név:Matt Carrpit
Nem: férfi
Kor:18
Rang: diák
Tulajdonságok: kedves, merész egy kicsit buta,sosem tudja semminek sem a következményeit csak megy a maga feje után, a fajta nagymenő típus
DAIMÓN:
Neve:Nujas
Nem: nőstény
Tulajdonság: Egy kicsit már megfontoltabb mint Matt ,de nagyjából ugyan az.
Kijátszó: ilcsi

Név: Shannon Valencia
Nem:nő
Kor:18 éves
Rang:diák
Tulajdonságok:Erős,komoly személyiség aki mindig sötét, többek között fekete ruhákat visel , amik kiemelik erőteljes személyiségét.Nehezen lehet a bizalmába férkőzni, mindenesetre nagyon kedves és barátságos lánynak mondható.Sosem hallani róla rosszat, zárkózott, törékeny nő aki meg van elégedve átlagos életével.
Azonnal képes alkalmazkodni az új környezethez, és nem esik kétségbe a nehéz feladatoknál.Ha nem megy akkor később próbálkozik, de nem erőlteti a dolgot.Ugyanez vonatkozik a szerelmi életére is, ha az adott személy akihez szerelmi szálak fűzik ,nem kíváncsi rá, nem erőlteti a dolgot.
Kitartó nő, aki mindig addig küzd míg el nem éri a maga elé kitűzött célt.Sokszor viszont túl nagyra teszi a mércét.
Róla:Apja Ignacio Valencia , tudományos kutatást végez Svalbardon a jegesmedvék életével kapcsolatban.Már többször is járt a jégmezőn, egy alkalommal pedig még egy Panzerbjorn-ral is találkozott.

DAIMÓN
Neve: Ismael
Neme:Hím
Tulajdonsága:A gonoszság megtestesítője ez a Daimón, agresszív és nehezen kezelhető , még a legkisebb balesetekre mint például:nekiütközés ,súlyos következményeket von maga után.Nehezen bír magával, szinte állandóan mozgásban van, sosem heverészik.Megbízható teremtés, és az egyetlen ember akit igazán szeret az Shannon.Sokszor gúnyolódik, nincs benne semmi empátia mások iránt.Gyűlölet az egész állat, teljes ellentéte tulajdonosának.

_________________
"Valaki biztosan életben marad. És ha nem én leszek az, akkor így jártam. Nem félek a haláltól. Ha mi esünk el és leszünk ennek a háborúnak a vesztesei, akkor is lesznek kik megemlékeznek rólunk nemzedékek múlva. Vagy így, vagy úgy, de emlékezni fognak ránk . Mindannyiunkra. Mert mi vagyunk azok akik végigcsinálták ezt az ostoba , hatalomért folytatott vérengzést" /Reifroline-Balaisania/
avatar
Banci
Admin

Hozzászólások száma : 3884
Join date : 2013. Jul. 25.
Age : 20

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Lelkek földje

Témanyitás by Leony on Szer. Feb. 17, 2016 8:05 pm

Sziasztok! Ha lehet, jönnék Razz

Név: Robin Blackwingler
Nem: nő
Kor: 31
Rang: génkutató és daimónkutató
Tulajdonságok: Nem szereti a tömeget, inkább kisebb, összeszedettebb, jól működő csapatokban szeret dolgozni is. Tudásvágya miatt jól informált. Nem szeret nagyon kapcsolatot kezdeményezni, de ha bárki jön hozzá vagy kérdése van, arra nyitott. Továbbá akkor is nagyon nyitott és kedves ha már megismert és megkedvelt valakit. Kevesebb barátja van csak, de ez nem zavarja. Kiegyensúlyozottnak tűnik, ám életében több a rendetlenség és kiegyensúlyozatlanság, legalább is, ami a magánéletét illeti. Nem szívesen keveri bele a magánélet érzéseit a munkába, néha azonban ez nem sikerül. Szabadidejét is szívesen tölti kisebb kutatásokkal. Van egy álma, életcélja, amit el akar érni az életben.
Róla: Kiskora óta érdeklik az állatok. Tudta, hogy ezzel akar majd foglalkozni, ha felnő. Aztán ahogy megismerkedett a biológiával, tudta, hogy ezt az irányt kell követnie. Aztán megismerkedett a gének rejtélyes világával és ez lett a szenvedélye. Mindezek mellett párhuzamosan a daimónok világa is roppantul megfonta, már szintén kisgyermek kora óta rá akart jönni, hogy is alakult ki közte és a másik parányibb teremtmény között ez az elválaszthatatlan kapcsolat. Tanult viselkedéstant, amit általában megfigyelésre szokott használni. Remélte, ha felveszi ezt a tárgyat, ez a tudás is majd előrelendíti munkáját. Hittantanulmányai keretei között ez a kérdés még érdekfeszítőbb lett számára. Elkezdett teológiával is foglalkozni, de kérdéseire nem talált választ csak még több kérdést, így leadta a teológiát. De hasznosak voltak ezek a tanulmányok is, ezt belátja, de saját maga akar a dolgok végére járni. És ez az életcélja. Körbeutazni az egész világot, más kultúrák embereivel beszélni, átvenni tudásukat és minél többet megtudni a lélekállatokról.
DAIMÓN
Neve: Sam
Neme: hím
Tulajdonságai: Mindenben támogatja és erősíti Robint. Visszahúzódó, többnyire inkább Robinon pihen vagy éberen figyel. Igazi őrző-védő, aki bármit megtenne társáért. Kiskorában szívesen rohangált és játszott már kisdaimónokkal. Baráti körben még ma is elfordul néha, hogy beáll játszani, de tényleg csak azokkal, akikben megbízik, vagy kölyök még és nem akarja megbántani. Fürge és mozgékony.
avatar
Leony

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2016. Feb. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.