Aciesia

Go down

Aciesia

Témanyitás by Banci on Szomb. Dec. 07, 2013 1:38 pm

Név: Alexander és Alexandra Rainbow
Nem: fiú & lány
Kor: 16 év
Tulajdonságok: Alexandra visszahúzódóbb, óvatosabb, mint testvére, általában ő tartja vissza Alexet, ha az valami butaságot akar csinálni. Alexander vakmerő, szeret új dolgokat kipróbálni. Okos fiú, de nem használja ki az eszét. Sokszor meggondolatlan és ha húga nem figyel rá emiatt könnyen bajba kerül. Emellett mindketten szeretnek barátkozni, nyitottak a körülöttük zajló dolgokra. Szeretnek egymással viccelődni, de nem viszik túlzásba. Nem piszkálják egymást és nem civakodnak úgy mint a legtöbb testvérpár, nagyon szeretik egymást, szoros kötelék van köztük.
Történet: Még kisbabák voltak amikor kimenekítették őket a háború elől a mi világunkba. Szüleik voltak a felkelők vezetői és szerették volna mindkettőjüket biztonságban tudni ott ahol senki sem tudja, kik ők valójában. Egy házaspár örökbe fogadta őket és saját gyermekeikként nevelték fel az ikerpárt, akik sosem tudták meg, hogy nem az igazi szüleikkel élnek. Lexi és Alex normális gyerekekként nőttek fel, de belül mindig is tudták, hogy nem azok. Furcsa dolgok történtek velül, sokszor előre megérezték hogy mi fog történni és hasonlók. Csak egymás közt beszélték meg ezeket a dolgokat, féltek, hogy a többi ember kiközösítené, őrültnek tartaná őket emiatt. Aztán egy napon megtaláltak valami fontosat.......egy ősrégi , poros könyvet a padláson, amihez nem szabadott volna hozzányúlniuk nevelőszüleik szerint. Ezzel kezdődött minden....az igazi életük....és most belecseppennek a saját világukba , ahová valójában tartoznak.
Kijátszó(k) :
Alex: Lau
Lexi: Banci

Név: Fata
Nem: fiú
Kor: 17 év
Tulajdonságok: Esze segítségével mindent megszerez amit akar. Nem túl bőbeszédű, nem igazán szeret többet társalogni annál ami muszáj. Önfejű és kiszámíthatatlan, sosem hallgat másokra. Zárkózott, igazi érzéseit mindig elrejti az emberek elől, nagyon nehezen nyílik meg.
Történet: Apja volt a király, aki szentül hitte, hogy csakis erőszakkal lehet uralkodni. A kis Fata ebbe a hitbe született bele és ebben is nevelkedett, tehát nem csoda, hogy ezt ő sem látja másképpen. Anyja még a születésekor meghalt és apja sem élt tovább az ő tizenötödik életévénél. Tizenhat évesen hivatalosan is trónra került és nagy csalódást okozott azoknak, akik ettől enyhülést vártak. Ugyanis ugyanolyan vasmarokkal irányítja az országot, mint elődje, hiába olyan fiatal. Eltökélt szándéka, hogy továbbra is félelemben tartja Aciesia-t , akkor is ha emiatt nem élhet olyan fesztelen életet, mint kortársai. De vannak akik szerint ez a rémuralom nem fog sokáig tartani. Ugyanis egy ősi jóslat szerint jön valaki aki megtöri a jeget az uralkodó kemény szíve körül és véget vet az erőszaknak... Fata nem hisz ebben, de mégis mindenki elől teljesen elzárkózik már csak puszta elővigyázatosságból is.
Kijátszó: Laguna

Név: Fortis
Nem: lány
Kor: 15 év
Tulajdonságok: Kitartó és makacs. Kívül mindig ridegnek mutatja magát, nehezen nyílik meg. Mindig katonás fegyelmezettséggel végzi a dolgát amivel megbízzák, általában nem teremt bizalmasabb kapcsolatot senkivel sem.
Történet:
Szülei a felkelők csapatának elszánt tagjai voltak, rengeteg harcban vettek részt a zsarnok uralkodó ellen. Ez is lett a vesztük. Az egyik stratégiai megbeszélésen rajtuk ütöttek a király katonái és mindkettejüket megölték. Fortis ekkor volt tíz éves. Teljesen magára maradt, egyedül kellett helyt állnia a világban. Ŕtvette anyja és apja helyét a felkelésben, mindkettejük helyett dolgozott azon, hogy végre sikerüljön megtörni a zsarnokok hatalmát Aciesia felett. Az ő egyik tervével sikerült végezniük az öreg királlyal, de arra még ő sem gondolt, hogy ezzel nincs vége az elnyomásnak. Nagyon céltudatos és elszánt ember lett belőle, vezető helyre küzdötte fel magát a felkelésben. Mióta szülei meghaltak, nem volt kinek megnyílnia, vagy éppen csak senki sem tudta erre rávenni.
Kijátszó: Banci

Név:Jessie
Nem:nő
Kor:16
Tul.:kedves, okos, makacs, néha lobbanékony, rendkívül akaratos, két lábbal áll a földön, vakmerő, nagyon jó sportoló
Játsza:lovak45

Kép:Vulparia
Név:Vulpaira
Neme:Nő
Kora:22 éves
Rangja:Palotában dolgozó,szobalány
Tulajdonsága:Eszes s agyafúrt szolga aki mindenre talál megoldást , és hűen szolgálja urát Fata-t.Csendes és visszahúzódó , aki csak akkor beszél ha kérdezik.
Becsületes és megbízható , titkok őrzésére ő a legalkalmasabb mert esze ágába nem lenne elmondani azt amit rábíztak.Ám valódi valóját lakat alatt tartja , és ezt az énjét még nem sikerült a felszínre csalni...
Története:Anyja halála után , rá és apjára jutottak a gondok. ; így már fiatalon a kastélyba szegődött szobalánynak hogy apját segítse.
Ez hatalmas teher volt egy hét esztendős lány számára , de beteg apjának , egyetlen élő rokonának mindent megtett hogy nyugodtabb élete legyen.
Tanulás mellett nem csak a kastélyba de eleinte a földeken is dolgozott , reggel és este egyaránt.
Mikor tizenhat éves lett , már csak szobalányi kötelességeit végezte , ekkor már apja se élt és a földet melyet művelt:eladta egy gazdag úrnak.
Csendes lett , de ez csak javára vált hisz ha nem azzal foglalkozik hogy a többi szobalány mit fecseg , jobb munkát végez és így ura terhére se válik . Mostanáig ilyen , még senkinek sem sikerült "megrontani" és szóra bírni e fiatal nőt.

Név: Ferina
Kor:30
Nem:Nő
Tulajdonságok:Gondoskodó, anyatípus, olyan mint egy macska, a szerettei a legfontosabbak számára és minden áron megvédi őket
Történet:Fiatalon elveszítette a családját, mert a családban mindenkit megégettek. Ő elmenekült és túlélte. Húszévesen ismerte meg Pulchrát, aki tíz évvel volt idősebb nála, nagyon jól összebarátkoztak, és Ferina egy kicsit többet is remél ettől a kapcsolattól. Varázserejét csak jóra használja, szeret harmóniában élni a természettel. Van egy fekete macskája Morgana
faj:boszorkány
kijátszó:Emma Meadow

Név: Venus
Nem: nő
Kor: 18
Rang: cseléd
Róla: Mióta az eszét tudja a királyi kastélyban él. A szüleit sosem ismerte, 10 éves koráig a nagymamája nevelte, aki a várban dolgozott varrónőként. Szóval Venus már egészen kiskorától fogva dolgozott. Amikor nagymamáját elvitte egy ritka fertőzés teljesen magába fordult.
Jellem: Nagyon ingadozó a hangulata. Egyszer jó kedve van és mindenkivel kedves, máskor meg tiszteletlen és legszívesebben az egész világot melegebb éghajlatra küldené. Ennek ellenére szüksége van társaságra. Ami a munkáját illeti, ki nem állhatja. Undorítónak találja, hogy ilyen fiatalon ez a piszkos, lekicsinyítő dolog a foglalkozása. Rosszul van attól, hogy sokan egyszerűen lenézik és nem veszik emberszámba. Nagyon nehezen mutat tiszteletet a felettesei iránt, de tisztába van azzal, hogy muszáj megtennie. Meglehetősen kíváncsi. Amúgy nagyon szeret olvasni, a legtöbb szabadidejét a könyvtárban tölti.
Egyéb: -
Kijátszó: Lau

Név:Herotem x
Nem: férfi
Kor: 24 év
Tulajdonságok: Céltudatos férfi akinek első a kötelesség. Kiváló kardforgató, nagyszerű harcos, a csatákban tanúsított bátorsága kiemelkedő. Kicsit el van telve magával, saját személyét feljebbvalónak tartja az egyszerű udvari szolgálóknál, úr módjára parancsolgat a király személyzetének. Egyébiránt egy komolytalan, életvidám ember aki szabadidejében szeret inni, mulatozni és  persze erejével és ügyességével hencegni mások előtt.
Történet: Gazdag nemesi családban született, egyetlen gyermekként. Világ čletében harcos akart lenni, amint betöltötte 17. életévét, beállt a király hadseregébe és lassan egyre nagyobb tiszteletet harcolt ki magának, ma már vezetői posztot tölt be a seregben.
Kijátszó: Banci

Név: Forbirem xxx
Nem: férfi
Kor: 23
Róla: Magabiztos, szórakozott ember. Ha a helyzet megkívánja, akkor tud komolyan is viselkedni, de az esetek többségében mindent elhülyül. Kissé öntelt, nagyra van magával és azzal, amit eddig elért az életben. Már egészen fiatal kora óta a seregben szolgál. Van némi tekintélye, de ezt nem feltétlenül magának köszönheti. Az apja ugyanis nagy hadvezér volt. Sokan csak emiatt tisztelik. Amúgy jó, szívós harcos, aki sosem adja fel. Képes még akkor is teljes erőbedobással harcolni, amikor a csata már tényleg reménytelennek tűnik. Amúgy előfordul, hogy rosszindaltú másokkal szemben, nagyon nehezen szeret meg bárkit is. Inkább távol tartja magát minden érzelmes dologtól.
Kijátszó: Lau

_________________
"Valaki biztosan életben marad. És ha nem én leszek az, akkor így jártam. Nem félek a haláltól. Ha mi esünk el és leszünk ennek a háborúnak a vesztesei, akkor is lesznek kik megemlékeznek rólunk nemzedékek múlva. Vagy így, vagy úgy, de emlékezni fognak ránk . Mindannyiunkra. Mert mi vagyunk azok akik végigcsinálták ezt az ostoba , hatalomért folytatott vérengzést" /Reifroline-Balaisania/
avatar
Banci
Admin

Hozzászólások száma : 3884
Join date : 2013. Jul. 25.
Age : 20

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.