Younsters

Go down

Younsters

Témanyitás by Banci on Szomb. Dec. 07, 2013 1:44 pm

Név: Matthew Gordon
Nem: férfi
Kor: 23 év
Tulajdonságok: Kedves, értelmes fiú , sokat mosolyog. Sokszor bizonytalan, könnyen összezavarodik, de ez csak az utóbbi időben lett jellemző rá.  Visszafogott, inkább a háttérbe húzódik, nem szereti a feltűnést és a nagy társaságot.  Néha nem érti az embereket , hogy mit miért tesznek, hajlamos órákig gondolkodni ezen, ha egyedül van. Kicsit olyan bájosan esetlen, nem mindig sikerülnek neki a dolgok elsőre. Szeretné megtalálni a helyét a világban, megtudni hogy ki is volt ő még azelőtt hogy amnéziás lett.
Történet: Nagyjából két hónapja balesetet szenvedett, aminek következtében elvesztette az emlékei egy részét . Mindent elfelejtett a családjáról, a barátairól, a múltjáról . Csak azokra a dolgokra emlékszik amelyeket élete során megtanult. Számolni, mindennap használatos eszközöket kezelni, vezetni, még pár francia szóra is.
Tehát most megpróbál új életet kezdeni egy idegen városban, ahová fogalma sincs hogyan került, csak arra emlékszik hogy ott kell lennie. Valamiért.
Kijátszó: Banci

Név: Alain Roux
Nem: férfi
Kor: 22 éves
Leírás: Viszonylag magas, vékony, kicsit szálkás, de nem igazán izmos. A hasa lapos, egyáltalán nem kockás, de őt ez nem zavarja. Azért nem ilyen puha alak. Elég helyes, kicsit csontos arca van és szép, rendezett, hófehér fogsora. A szeme vízkék, a haja pedig platinaszőke, de festi. Eredetileg barna haja van. A frizurája mindig kócos és rendezetlen, de jól is áll neki. Nem az a műrendezetlen a haja, hanem a rendes "vigyétek a fésűt a közelemből" kócos, és kicsit még göndör is. A bőre egészen világos, és kicsit szeplős az arca, de csak halványan. A szemöldöke mindig barna marad, azt nem akarja kiszőkíteni. Az egyik fülében van egy fekete fültágító, de kicsi, még a kisujját sem tudja átdugni rajta. Nem is szeretne nagyobbat, úgy gondolja, ez is épp elég. A másik füle is ki van lyukasztva, de abba csak ritkán tesz fülbevalót.
Tulajdonságok: Jófej, nagyon laza srác, szinte mindenből viccet csinál. Spontán, kissé (nagyon) ingyenélő, általában a társaság lelke. Nincsenek gátlásai, bármire képes, mindegy, milyen kínos szituációba keveredik. Rengeteget bulizik és iszik. Általános otthoni viselete egy alsónadrág. A haja mindig kócos, nem igazán szokott törődni vele, csak mikor befesti. Folyékonyan beszél franciául és angolul, bár utóbbi nem az anyanyelve, és néha nem jut eszébe egy-két szó. Egyébként jobban szereti Angliát, és a franciákat sznobnak találja, na nem mintha ő nem lenne az valamilyen szinten. Ja, és teljesen meleg. ^^
Történet: Franciaországban született, van egy húga, aki néha hívogatja, egyébként nem nagyon törődik a családjával. Angolul gimiben tanult meg beszélni, aztán érettségi után elköltözött ide, azóta él Londonban. Nemrég volt egy hosszabb kapcsolata, de a srác végül dobta őt. Egy Ramona nevű lánnyal él, akivel egy koncerten ismerkedett meg még évekkel ezelőtt, nem sokkal az Anlgiába költözése után. Hamar megtalálták a közös hangot, és mivel a lány épp lakótársat keresett, Alain szíves örömest csatlakozott hozzá.
Kijátszó: Laguna

Név: Ramona Flowers x
Nem: nő
Kor: ismeretlen (még nem mondta el senkinek :PP am 23)
Tulajdonságok: Okos, kirívó, néha eléggé flegmán tud viselkedni. Szereti a rockzenét és a macskákat, elég egyedi személyiség. Egy kávézóban dolgozik (ami elég ritka Angliában...). Nem egy barátkozós fajta, de ha odamennek hozzá, elég lazán tud viselkedni. Nem csacsogós, de vicces lány. Régebben cigizett, de már leszokott róla. Nagyából háromhetente változtat hajszínt.
Történet: Nem tudunk szinte semmit a családjáról. Manchesterből költözött Londonba, egy kis lakást bérel a belvárosban a lakótársával. Vele egy koncerten ismerkedett meg, két nappal később összeköltöztek. A haverjaival van egy rockbandájuk, ilyen garázsban zenélős kis csapat, de néha fellépnek más zenekarok előtt a koncerteken. Ramona a dobos.
Kijátszó: Laguna

Név: Nathaniel (NateGoodwell
Nem: férfi
Kor: 21
Tulajdonságok: Vidám, jó humorú, néha kicsit gúnyos, remek zongorista, a hangja is egész jó, bátor, igyekszik mindig erősnek mutatkozni, de valójában elég érzékeny fiú, bár ezt kevesen tudják.
Történet: Az anyja örökbe adta, amikor megszületett, egy bigott vallásos család fogadta be őt, igazából sose szerették őt, csak mivel Istennek tetsző cselekedetnek tartották, hogy felneveljenek egy árvát, felnevelték. Tizenhét évesen a  fiú, majdnem beleőrült a nevelőszülei fanatikusságába és elmenekült otthonról. Sok "barátja" padlóján aludt már, rászokott a cigire és komolyabb dolgokat is kipróbált már. Aztán három fiúval bérelt kisebb házat, akikkel összebarátkozott és együtt zenéltek a garázsban. Végül leszokott a dohányzásról és csak akkor szív el egy-egy szálat, ha nagyon ideges.
Kijátszó:Emma Meadow

Név: Richard (Rick) Speedy
Nem: férfi
Kor: 25
Tulajdonságok: Vidám, néha vicces, nagyszájú, nem annyira okos, de nem is olyan buta, mint amilyennek tűnik, igazából jó fej bár bunkónak tűnik, a szőrős külső érző szívet takar. Azért igazi nőcsábász, bár inkább a külsejével hódít nem a bókjaival. Negyven után már nem számolta a trófeáit.
Története: Amióta az eszét tudja gitározik és igazi rossz fiú. Dohányzik, amikor épp nem iszik. Amikor épp nem részeg, vagy nincs beállva egész jókat lehet vele beszélgetni. Két fiúval bérel egy albérletet, aminek a garázsában zenélnek. Ő gitározni szokott és olyan dalokban énekelni, ahol üvölteni kell. A nő akit a legjobban szeret a két hónapos macskája Nessy. Ő az egyetlen lény a Földön akivel még sose kiabált...
Kijátsszó: Emma Meadow

Név: Abigail (Abbie) Stevenson
Nem: lány
Kor: 18 év
Tulajdonságok: Vidám, nevetős, eleven lány, az a fajta akit sosem lehet szomorúnak látni, akkor sem ha belül teljesen össze van törve. Mindig mosoly mögé rejti a bánatát, csak az veszi észre rajta hogy valami bántja aki jobban ismeri. Általában az élet napos oldalát nézi, fel sem veszi a rossz dolgokat, próbál mindent elviccelni. Kicsit kislányos, éretlen, de ha kell nagyon komoly és felelősségteljes tud lenni. Nem szószátyár, nem beszél feleslegesen, tudja mikor kell kinyitnia a száját. Nagyon jó barát, olyan aki meghallgatja mások problémáit és segíteni is próbál rajtuk, mindig lehet rá számítani. Szorgalmas és kitartó, nehéz eltántorítani a céljától, ugyanakkor jól alkalmazkodik különböző helyzetekhez és emberekhez, mindenhol megtalálja a helyét.
Imádja a zenét, mindent meghallgat a klasszikustól a modern techno és metál számokig , ritkán találni olyan dalt ami nem tetszik neki. Nagyon szép hangja van, szeret énekelni, de inkább csak amikor egyedül van. Kisebb korában tanult gitározni , még mindig emlékszik egy-két dologra, de ritkán fog hangszert a kezébe.
Szeret társaságban lenni, bárkivel megtalálja a közös hangot. Nem cigizik és nem iszik alkoholt, de az nem zavarja ha a körülötte lévők viszont igen.
Egyéb: Steve húga
Történet: Jelenleg pincérnőnek tanul, még három éve van hátra az iskolában. A bátyjával nagyon jó a kapcsolata, sok időt töltenek együtt, Abigail sokszor elkíséri a testvérét a zenekari próbákra is.
Kijátszó: Banci

Név: Steve Stevenson
Nem: férfi
Kor: 27 éves
Tulajdonságok: A csapat rangidős, és talán legkomolyabb tagja. Lázadó, talán kicsit magának való, külső szemlélők felé kellemetlen és bunkó alak, de igazából nem ilyen. Sokáig képes megőrizni a hidegvérét (vagyis ritkán üt, de akkor nagyot :PP). A haverjaival nagyon jó kapcsolata van, megfelelő társaságban szórakoztató tud lenni - persze a maga módján. Azért szeret másokon gúnyolódni, vagy "lecsapni a magas labdákat", kedvenc elfoglaltsága egy-egy jól eltalált beszólással égetni egyes másik bandatagokat (khm, egyenlőre nem mondok neveket :PP). A húgát nagyon szereti, és bármikor megvédi bármitől. Vagy bárkitől. A szüleit (és úgy általában a felnőtteket) egyenesen lenézi. már többször is felajánlotta volna Abigail-nek, hogy költözzön hozzá, de mivel a lakást két másik sráccal osztja meg, ezért inkább soha nem is vetette fel a dolgot. Ellenben annak örülne, ha Ramona és Alain befogadnák a lányt.
Több állása van, minden második hétköznap délelőtt egy hangszerboltban van eladóként, esténként pedig egy bárban csapos - a barátait kitiltatta a bárból, mert nem hagyták dolgozni. Hétvégenként szabad, ilyenkor a bandával szoktak zenélni a lakásuk pincéjében, amit szintén bérelnek. A pár év alatt, amióta a helyiséget használják, már teljesen hangszigetelték azt, ezért a lakóktól már nem érkezik (annyi) panasz.
A többieket gimiből, a bárból vagy bulikról ismeri, Rick, Nate, Ramona, és Alain a legjobb barátai - bár ő mindig csak haverokként emlegeti őket. Másokkal szinte alig áll szóba. A lakásra elég kényes, próbál viszonylag rendet tartani, vagyis ha a földre hánysz, takarítsd föl, ha kiöntöd a piád, mosd föl, ha mellészarsz, te szeded össze.
Tizennégy éves kora basszusgitározik, és mellette énekel is. Kicsit rekedtes, de nagyon jó hangja van, ő a banda frontembere. Szabadidejében számokat szokott írni, amiben azért a többiek is tudnak neki segíteni.
Egyéb: A The Sardonic Ferrets alapítója.
Történet: Másodikos gimis korában részmunkaidős állást szerzett és egy albérletet, mert már nem bírta elviselni a szüleit. Csak a húga miatt látogatott haza. Rick-et a gimiben ismerte meg, beszállt a bunyóba, mikor a srácra rátámadott több másik. Először utálta Rick-et, de aztán valahogy haverok lettek. Nate-el a bárban találkozott először, a fiúnak nagy szerepe volt abban, hogy "kiérdemeljék" a kitiltást. Azért már együtt laknak egy ideje, és bár Steve nem igazán szokta a tudtukra adni, azért nagyon bírja a barátait. Ramonával a neten ismerkedett meg, még mielőtt a lány Londonba költözött volna, és az ő kapcsán találkozott először Alainnel is. A banda ötlete nem az ő fejéből pattant ki elsőnek, de ő volt az, aki konkrétan megalapította a The Sardonic Ferrets-et. Neki köszönhetik a próbahelyiséget is, ő dumálta rá a gondnokot, hogy adja ki nekik a pincét.
Kijátszó: Laguna

_________________
"Valaki biztosan életben marad. És ha nem én leszek az, akkor így jártam. Nem félek a haláltól. Ha mi esünk el és leszünk ennek a háborúnak a vesztesei, akkor is lesznek kik megemlékeznek rólunk nemzedékek múlva. Vagy így, vagy úgy, de emlékezni fognak ránk . Mindannyiunkra. Mert mi vagyunk azok akik végigcsinálták ezt az ostoba , hatalomért folytatott vérengzést" /Reifroline-Balaisania/
avatar
Banci
Admin

Hozzászólások száma : 3884
Join date : 2013. Jul. 25.
Age : 20

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Younsters

Témanyitás by Laguna on Hétf. Dec. 09, 2013 10:11 pm

Név: Kyle Gordon
Nem: fiú
Kor: 17 éves
Leírás: Mondhatni átlagos fiú, közepesen magas, vékony testalkatú, de mivel nem akar nyeszlettnek tűnni, rendszeresen eljár edzeni, így éri el azt a kockás hasat, amitől a tinilányok szabályosan elolvadnak. Gesztenyebarna, kicsit hosszabb haja stílusosan áll, kifejezetten helyes, világoskék szemeivel, és mosolyával, amivel könnyen zavarba hozza a lányokat.
Tulajdonságok: Vidám, lázadó típus, fiatal, vad és energikus. Rengeteget nevet, és szeret másokat nevettetni. Nem vesz komolyan szinte semmit, még nincs tisztában a dolgok súlyával, ahogy a tettei következményeivel sem. Nagy dumás, imád bulizni, és csak élvezi az életet. Úgy érzi, elég érett már hozzá, hogy egyedül is boldoguljon, de valójában még nagyon fiatal ahhoz, hogy komoly döntéseket hozzon. Gyakran meggondolatlan, nem érdekli mások véleménye, az egyetlen ember, aki talán hatni tud rá, az Matt.
Történet: Mindig is szerette a bátyját, felnézett rá, és utálta a szüleiket, amiért kitagadták a családból Mattet, ám nem tehetett sokat. Végül most megelégelte a dolgokat.

_________________
"Lorgi máshogy gondolkodik, mint mi. A tetteinek nem a csak a most-ra való következményeit nézi, hanem a jövőben építkezik. Nem érthetjük meg, és elfogadni sem tudjuk. Ő tűr minket, mikor nekünk kéne őt." /Saját, Balaisania
avatar
Laguna

Hozzászólások száma : 2340
Join date : 2013. Aug. 04.
Age : 21

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Younsters

Témanyitás by Laguna on Hétf. Dec. 16, 2013 9:25 pm

Név: Olive Roux
Nem: lány
Kor: 19 év
Leírás: Hosszú, sötétbarna haja és kék szemei vannak. Nem teljesen karcsú, de nem is kövér. Pont jó az alakja és nem is szeretne rajta változtatni. 167 centi magas. Az orra kicsit görbe.
Tulajdonságok: A maga által felállított szokásokat követi. Önfejű és makacs, ezért néha bajba keveredik. Nagyszájú, már-már resortjává vált mások idegesítése. Profin űzi. Leginkább bátyján gyakorolja ezt az "édes" tulajdonságot azzal, hogy kiosztja a tanácsival - szerelmi élettel kapcsolatban -, nem ritka az sem, hogy gúnyolódik rajta. Imádja szívatni, amit gyakran ő is viszonoz. Kicsit fiús, utálja a rózsaszínt, a csini, kicsi ruhákat. Leginkább a farmert, valamilyen tornacsukát vagy sportcipőt, illetve pólót visel, viszont a kissé bő ruhadarabok is előfordulnak. Van aki szerint fura szerzet, van aki pedig pont ezeket kedveli benne. Annyit még érdemes tudni róla, hogy egyelőre nem tervez senkivel sem összejönni.
Történet: Most fejezte be a gimnáziumot Franciaországban, és átjött Angliába. Rossz lett volna, ha egyedül marad otthon. Londonban lakik, nem messze Alaintől, a bátyjától,  aki egy Rami nevű lánnyal él, miután lakótársat keresett. Leginkább telefonos kapcsolat volt az övéké, de egyszer már találkoztak is, ma pedig egy kávézóban dolgozik vele. Ő a legjobb barátnője és nagyon fontos számára. Nagyon sokat beszélgetnek egymással.
Kijátszó: Grace

_________________
"Lorgi máshogy gondolkodik, mint mi. A tetteinek nem a csak a most-ra való következményeit nézi, hanem a jövőben építkezik. Nem érthetjük meg, és elfogadni sem tudjuk. Ő tűr minket, mikor nekünk kéne őt." /Saját, Balaisania
avatar
Laguna

Hozzászólások száma : 2340
Join date : 2013. Aug. 04.
Age : 21

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Younsters

Témanyitás by Lauu on Szer. Dec. 25, 2013 2:19 pm

Név: Christina Gilian Prescott
Becenév: Chrissie, esetleg Christy. 
Nem: nő 
Kor: 22
Foglalkozás: rendezvényszervező "gyakornok"
Jellem: Tipikusan az a fajta nő, aki szereti a saját kezében tartani az irányítást, folyamatosan intézkedik és azon van, hogy mindig minden a legnagyobb rendben legyen. A szakmáját tekintve ez nem is annyira meglepő. Egyébként alkalmazkodó típus, senkit sem ítél meg a kinézete alapján, úgy áll hozzá az emberekhez, ahogy ők viszonyulnak hozzá és ebben nála nincs kivétel. Az esetek többségében nyitott mások felé, de azért senkiben sem bízik meg vakon, kevés embert enged igazán közel magához. 
Az 'egyszer élünk' elvet vallja, éppen ezért szeret mindent kipróbálni és egyáltalán nem riad vissza az új dolgoktól. Viszont az alkoholt, a dohányzást és az ezekhez hasonló káros dolgokat mélyen és nyíltan megveti. Legfőképpen azért, mert az édesapja tüdőrákban halt meg. Ez már lassan tíz éve történt, de a mai napig nem tette túl magát rajta, a történtek elég mély nyomot hagytak benne. 
Alapjában véve életvidám és pozitív, de az a típus, akit könnyedén ki lehet borítani. Mellesleg borzasztóan haragtartó, ha egyszer megbántják -a helyzettől függően- képes heteken, talán még hónapokon keresztül is duzzogni. Viszont beismeri, ha nincs igaza és, ha arra van szükség a büszkeségét is félre tudja tenni, mondjuk nem éppen szívesen. 
Egyéb: Anno egy gimnáziumba jártak Matt-el,elég közeli barátok voltak.
Kijátszó: Lauu

_________________
"You can close your eyes to the things you don't want to see, but you can't close your heart to the things you don't want to feel." ~ Johnny Depp
"Fall in a grave I’ve been digging myself But there’s room for two Six feet under the stars"~ All Time Low
avatar
Lauu

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2013. Dec. 23.
Age : 20
Tartózkodási hely : Bp.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Younsters

Témanyitás by Zhalia on Pént. Jan. 03, 2014 9:53 am

Név: Oliver Blackfield
Nem: férfi
Kor: 23 éves
Tulajdonságok: Kedves barátságos, könnyen barátkozik. Mindig mindenkinek próbál segíteni. Energikus már-már energiabombának mondható. Sokat mosolyog, és szívesen meghallgat másokat. Néha képes magából hülyét csinálni, hogy megnevettessen másokat. Nagyon okos és ravasz. Mindennek ellenére határozott, és elszánt. Amit a fejébe vesz meg is csinálja. Néha talán túlságosan is makacs.
Történet: Londonban tanul az állatorvosi főiskolán. Harmadik évét tapossa és mellette egy menhelyen dolgozik, mint gyakornok. Családja nem gazdag, de nem is szegények, így semmiben nem szenvednek hiányt.  Teljesen átlagos családnak mondható az övé. Mikor Amerikában járt gyakorlaton, ott kedvelte meg a hüllőket. A kígyóktól az aligátorokig mindegyiket. Ezért van két ártalmatlan gabonasiklója, meg egy ártalmatlan zöld leguánja. Mint egy normális család tartanak két kutyát meg három macskát is plusz egy vadászgörényt, és húga két szíriai aranyhörcsögöt kapott. Másnak furcsa lehet ennyi állat, de nekik ez a megszokott.   
Kijátszó: ZhaliaNév: Moondance Logan Alexander
Nem: nő
Kor: 19
Tulajdonságok: Nem igazán vannak gátlásai, szinte bármire képes, mindegy, milyen kínos szituációba keveredik. Imád bulizni és inni is de soha nem viszi túlzásba. Nagyon vakmerő kicsit őrült személyiség. Jól ért a számítógépekhez és a járművek szereléséhez, de igazi szenvedélye a versenylovak nevelése és a lóversenyzés. Eszes és ravasz, mint egy róka. Folyékonyan beszél franciául, németül, és egy kicsit spanyolul. 155 cm, magas és alig 48 kiló. 
Történet: Londonban született egyetlen gyermekként. A családja az Alexander versenyistálló alapítói, ami az egész világon elismert, versenylovakat tenyészt. Moondance hamar bele szerettet a lovakba és alig lehetett kirángatni az istállóból. Mindent meg akart tudni a lovak neveléséről és a versenyek világáról így ő is a családi birtokon kezdett dolgozni. Majd 16 évesen elköltözött otthonról hogy egy kis birtokon nevelje a fiatal versenylovakat, a vemhes kancákat vagy épp a csikókat gondozzon, hogy majd visszakerülhessenek a család verseny istállóiba.
Egyéb: Van két labradorja Kiwi & Kókusz valamint a saját lova Mistral, akivel versenyezni is szokott.
Kijátszó: Zhalia

Név:  Lily Alexander
Nem: lány
Kor: 15 éves
Tulajdonságok: Kedves, okos, kíváncsi. Bátor néha már túlzottan is. Mint unokanővére ő is jól ért az állatokhoz.
Történet: Logan unokahúga, aki a családjával Amerikába költözött kiskorába. Mindig is tartotta növérével a kapcsolatot. Végül megengedték neki, hogy visszamenjen Angliába Loganhez, hogy ott tanuljon tovább.
Egyéb:Logan unokahúga. Van egy saját lova Álomfogó
Kijátszó: Lily 
avatar
Zhalia

Hozzászólások száma : 2914
Join date : 2013. Aug. 13.
Age : 26

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Younsters

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.