Shelter

10 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Vendég on Hétf. Aug. 25, 2014 12:48 pm

Victor
Már a maradék port és koszt söpörte be a lapátba. mire készen lett fel állt és kiegyenesedett. Lunisa előtte volt pár centire ordibálva, és már vállát fogta. Victor erre nem számított, és amilyen lendülettel Lunisa át ugrott rajta, nem bírta meg tartani egyensúlyát, így hátra felé kezdet esni és seggre ült. Már éppen meg szólani akart, de akkor egy fehér szőrcsomó támadta meg ami át ugrót rajta hasonlóképen mint Lunisa, és attól már padlón feküdt.  persze amit fel söpört megint mindenhol volt. 

Dzsinn
Éppen egy vendéget szolgát ki mikor,a ricsaj elkezdődött, és annyit látott hogy Lunisa levegőben a fémember dől el és valami fehér lohol befelé. Már mentálisan a tenyerét az arcára csapta, de sajnos való időben nem volt rá ideje. Lunisa már mögötte volt és összefolyt szavakkal beszélt.
-Hógolyó! Hógolyó ülj! Hógolyó! - ordította el magát, és a kutya leszállt  pultról, és leült, de még morgott a lányra. - Hógolyó, meny ki a helyedre! most! Meg mondtam ide nem jöhetsz be! - mondta és mutatott kifelé!. a kutya még egy kis morgás után befejezte és kifutott. 
-Victor vidd ki a tegnapi maradékot Hógolyónak, azért jöhetett. meg a tejet is tedd ki a macskáknak. - mondta majd hátra nézett a macskalányra aki még mindig fogta a majdnem tűzforró ingét. 
-Elengedheted. elment már. - mondta meg nyugtatás ként és mosolygót.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Zhalia on Kedd Aug. 26, 2014 10:18 am

Lunsia
Dzsinn háta mögött álltam és kapaszkodtam belé. Nagyon megijedtem mert alig két napja hogy megharapott egy kutya, és felkergettek egy fára. Erre most egy másik akart széttépni. 
- Biztos? Kicsit megijedtem. Két napja ért egy hasonló támadás csak akkor egy doberrman meg is harapott. - mondtam hallkan. Majd a konyha felé néztem. - Azt hiszem én most inkább eltűnök. Elég galibát csináltam. - tettem hozzá és inkább a konyhába mentem. Ott miután kicsit megnyugodtam, körbe néztem és neki láttam mosogatni. Reméltem Victor sem haragszik rám. Pánik szerűen menekülök a kutyák elől.
avatar
Zhalia

Hozzászólások száma : 2914
Join date : 2013. Aug. 13.
Age : 26

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Vendég on Szer. Aug. 27, 2014 10:05 am

Victor
Victor éppen fel ült mikor a fehér szőrcsomó, aki hógolyó egy fehér szőrű kutya el ballagott mellette ki felé. 
Hátra nézet mi történt a pultnál de látta ahogy Dzsinn nyugtassa Lunisát majd a  lány hátra megy. 
-Rendben viszem, csak újra fel söprök - Válaszolt Dzsinnek, és fogta söprűt és  pár perc alatt meg volt. 
Seprüvel ésa szeméttel hátra ment, ahol Lunisa volt, és a lapátot kiürítette a kukába majd seprűvel eltette a helyükre. Rá néz Lunisára aki mosogat. 
-Mia fene történt ott kint? és miért ugatott meg téged Hógolyó? - kérdezte kíváncsian.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Zhalia on Szer. Aug. 27, 2014 2:34 pm

Lunsia
Épp mosogattam mikor Victor megszólalt.
- Kivittem a szemetet mire morgást hallottam, a hátam mögül. És ha észre vetted volna, a kutyák nem kedvelnek túlzottan. - mondtam kicsit durcásan. Nem igazán szerettem a kutyákat, és ők sem engem. És igen csak bennem volt még a multkori kutya támadás ahol sikeresen meg is harapott az egyik kutya.
avatar
Zhalia

Hozzászólások száma : 2914
Join date : 2013. Aug. 13.
Age : 26

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Vendég on Csüt. Aug. 28, 2014 11:22 am

Victor
-Macska természeted miatt? Pedig ahhoz képest elég békés állat.a többi kóbor macskával, és kóbor állattal ki jön akiket Dzsinn magához fogadott. - mondta miközben oda menta hűtőhöz és ellövet egy hatalmas tálját amin minden féle lábas volt mindegyik negyedéig vagy épp hogy csak volt benne étel. tálján volt is egy karton tej is. 
-Heh.. ha bele gondolok én is csak egy kóbor ember voltam mi előtt Dzsinn rám talált és ide hozott.
Mondta és közben elővet egy kisebb tálat amibe  negyedét meg töltötte tejjel, majd három negyedéig tesz még bele vizet. 
-Látnod kéne az állat kertet hátul ami nap mint nap össze gyűlik...Hivatalosan nem az övé persze... de ugy hallgatnak rá minta saját gazdájuk lenne.. 
Mondja ésa tálat rá helyezi a tálcára majd elindul a hátsó ajtóhoz. 
-Gyerre nézd meg.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Zhalia on Pént. Aug. 29, 2014 5:08 pm

Lunsia
- A kutyáktól automatikusan félek. Nem egyszer megtámadtak, és amúgy igen. A macska természetem miatt. - mondtam hallkan. Majd inkább folytattam a mosogatást. - Kössz inkább nem. Amúgy is sok a mosatlan edény. - mondtam. Nem... Én nem vagyok macska. De ember sem. Akkor mi vagyok? És hova tartozok? Gondolkodtam mosogatás közben.
avatar
Zhalia

Hozzászólások száma : 2914
Join date : 2013. Aug. 13.
Age : 26

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Vendég on Pént. Aug. 29, 2014 5:24 pm

Victor
-Gyere nézd meg! nem kell félni az állatok az étellel lesznek el foglalva. ha mást nem az ajtóból nézd. Nem semmi látvány!

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Zhalia on Pént. Aug. 29, 2014 5:30 pm

Lunsia
Nagyot sóhajtottam, majd megtörötem a kezemet, és utánna mentem. Bevlom nem igazán vágytam kutyák társaságára.
avatar
Zhalia

Hozzászólások száma : 2914
Join date : 2013. Aug. 13.
Age : 26

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Vendég on Pént. Aug. 29, 2014 7:33 pm

Victor
Mosolygót mikor Lunisa úgy döntött hogy vele jön. El is indult hátra fel ki a hátsó ajtón, ami egy kis házak közti sikátorba vezet. Földes út volt pár fém kukával és egy nagy kukás karanténnal az utcában. ezek mind az utca végben volt és mögöttük egy fal, zsákutcát formálva. Victor elindulta kukák, felé de már ajtóból lehetett látni hogy nem volt egyedül ott.
Hógolyó a kuka aljánál feküdt és várt, és a hogy meg látta Viktort és érezte a kaját fel kapta fejét és felkelt hogy körbe fussa. a fal túl oldaláról is hirtelen három macska át ugrót - egy fekete, egy narancs és egy narancs és fekete keverék.  és mind a kuka tetején le ültek és elkezdték tisztítani magukat vagy nyávogtak Victor a nézve. A tetőről még csiripelés is jött ahogy egy sor madár ült fent, és figyelmük a lenti eseményekre összpontosultak.
-Hello ti ingyen élő rosszcsontok, itt  a mai napi kaja adag. - Mondta Victor ahogy le emelt egy tálat a tálcáról és Hógolyó elé rakta. egy barna löttynek nézet ki hússal rizzsel, krumplival... mintha több ételt össze kevertek volna. De a kutya ette. Következőnek egy másik tálat vett le amin fölég hús volt...szaftos volt... és remek illata is volt. ezt a macskák elé tette le, majd a vizezett tejet tette melléjük.  majd az utolsó tálat is le vette a táljáról és az utolsó kuka tetejére tette, és amint hátrébb lépet a sorakozó madarak egyből rá támadtak a tálra amiben fölég magok voltak. 
Viktor vissza sétált Lunisához, és meg fordult hogy nézze az evő állatokat. 
-Ezeket az állatokat mind Dzsinn segített egykor.. éhesek vagy betegek voltak.. Dzsinn segített rajtuk.. és mind  egyszer kóborok állatok voltunk. - mondja mintha ő is egy lenne közöztük. - de Dzsinn befogadott minket és segített rajtunk. 
Meg fordul és a lányra néz.
- Üdv Dzsinn állat kertjében. Űdv a családban. - és mosolygót.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Zhalia on Pént. Aug. 29, 2014 7:51 pm

Lunsia
Az ajtóból figyeltem mi csinál és mennyi állat jelenik meg az ingyen kosztra. A hógolyó nevű fenevad csak egyszer morrant rám, és enni kezdett. Jobban érdekelte a kaja mint én. Szerencsére. Mikor a macskákra néztem, azok se épp barátságosan néztek rám. Mintha mind félt volna tőlem. A faház falára raktam a kezem hogy ott támaszkodjak de ahogy ketyegett az agyam ökölbe szörult a kezem és mély nyomokat hagytam a karmaimmal. 
- Légyszíves ne hasonlítgass egy állathoz. A cirkusznál is csak egy korcsnak tekintettek. Csak a nevelő anyám volt képes elfogadni. És csak azért tűrtek meg mert hasznuk volt rajtam. Jóformán a két tigris nevelt fel akikről kaptam a nevem. Mindenki csak fél tőlem és én nem akarom hogy féljenek. - mondtam lehajtott fejjel. Karmaim továbbra is a fába martak. És egyre mélyebben vájtak a fába.
avatar
Zhalia

Hozzászólások száma : 2914
Join date : 2013. Aug. 13.
Age : 26

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Vendég on Pént. Aug. 29, 2014 8:03 pm

Victor
Nézi lunisát, de mikor meg szolaalt vette észre a dühöt az arcán és az ökölbe szorított kezét a falon. 
-Bocsi! Nem úgy értetem! - mentegetözött - Úgy értem hogy Dzsinn el fogadott téged. Hisz most ismert csak meg és rögtön meg is kaptad az állást. Dzsinn nagyon jó ember ismerős és ha már most annyira meg bízott benned hogy kaptál nála állást, akkor már közénk tartozol. Dzsinn őket tekinti a családjának. Én meg a legjobb barátja vagyok. És igen mindketten furcsák vagyunk a magunk módján. Lényegében azt akartam mondani ha bármi baj van Dzsinnre és rám számithasz, még ha néha kezelni is nehéz engemet... - a végét kicsit halkabban mondta, és le nézet a földre.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Zhalia on Pént. Aug. 29, 2014 8:15 pm

Lunsia
- Nem rád haragszom Victor. - mondtam hallkan. - Hanem azokra akik magamra hagytak. Azzal a céllal hagytak sorsomra, hogy meghaljak. Nem is értem hogy Dzsinn miért fogadott el engem is. Hisz Két tigristől tanultam. Talán azért félnek tőlem az állatok is mert nem egyszerűen macskának nézek ki. - Mondtam és arcomra szorítottam szabad kezem, még a másikkal továbbra is erősen kapaszkodtam karmaimat még mélyebbre vájva hogy ne dőljek el. A francba! Már megint szédülök. Lehet nem ártana kicsit jobban oda figyelni magamra is. Gondolkodtam, magamban.
avatar
Zhalia

Hozzászólások száma : 2914
Join date : 2013. Aug. 13.
Age : 26

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Vendég on Szer. Szept. 17, 2014 10:17 am

Victor
-Mert, Dzsinn jó ember ismerő. - válaszolt Victor fel nézve és erős hangon. - Meg tudja mondani milyen az ember valójában. Edwardot is ő segítette ki míg ide nem hozott és én kezdtem Edwarddal el lenni mert a csápjai nekem nem ártottak. Nem hiszem hogy egy könnyen bárkit befogadna ha nem látna az illetőben valami jót. - mondta mosolyogva.
Oda sétált mellé és kezét Lunisa vállára tette. a fém rideg és merev volt, hiába volta keze. 
- És nem számít kik neveltek. Ha Dzsinn pár perc beszélgetés után befogadott az már elég jó indok rá hogy tőled nem kell félni indok nélkül. - mondta mosolyogva  miközben Lunisa szemébe nézett.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

10 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.