Shelter

Go down

Shelter

Témanyitás by Banci on Hétf. Dec. 16, 2013 5:13 pm

Név: Allistair Craine
Nem: férfi
Kor: 26 év
Varázserő: Egyszerűen csak varázsló. Sokféle trükkre képes, egész nagy ereje van de nem használja ki. Mindig csak kisebb dolgokat varázsol, egyszerűen nincs szüksége többre. Nem ismeri a határait, de nem is àll szándékában feszegetni őket.
Tulajdonságok:  Gondtalan, mindig vidám , semmi sem szegheti a kedvét. Ingyenélő, nincs rendes állása, a képességét kihasználva él meg (kevès pénzem van? varázsoljunk még egy kicsit!) . Nyíltan használja az erejét, előszeretettel hajt végre kisebb trükköket, de sosincs baja belőle , elhiteti az emberekkel hogy egy egyszerű bűvész. Néha abból is keres egy kevés pénzt, hogy az utcán varázsol. Szeret feltűnő lenni, általában ehhez mérten is öltözködik. Mindig elegáns, rikító színű ruhákat hord, a szekrénye tele van színes zakókkal és hozzájuk illő nadrágokkal. Romantikus alkat, minden nőnek udvarol, végletekig udvarias , de általában ezzel semmi célja nincs, nem szeretne kapcsolatot, az egyetlen "nő" az életében Carmen. Szimpatikus, mulatságos figura, sokan kedvelik, bár kissé felelőtlen , túl könnyedén veszi a dolgokat.
Történet: Azon kevés családok egyikének a leszármazottja amelyek vérvonala nem halt ki az évszázadokkal ezelőti boszorkányüldözések alatt. Az anyja boszorkány volt, de nem ismerte mert meghalt amikor Allistair született. Szokványos gyerekkora volt, amennyire lehetett, a nagyanyjától megtanulta hogyan használja az erejét. Amikor felnőtt, a Menedékhez közeli városkába költözött.
Egyéb: Van egy fekete macskája, Carmen, ő Allistair legbizalmasabb barátja, mindenhova vele megy, mindig ott van vele. Nem szokványos macska, az ősei generációk óta a Crain család mellett élnek, minden cica szoros kapcsolatban áll egy varázslóval, együtt születnek és együtt halnak meg. (ha kell, bővebben kifejtem de a lényeg hogy varázsmacska xD )
Kijátszó: Banci

_________________
"Valaki biztosan életben marad. És ha nem én leszek az, akkor így jártam. Nem félek a haláltól. Ha mi esünk el és leszünk ennek a háborúnak a vesztesei, akkor is lesznek kik megemlékeznek rólunk nemzedékek múlva. Vagy így, vagy úgy, de emlékezni fognak ránk . Mindannyiunkra. Mert mi vagyunk azok akik végigcsinálták ezt az ostoba , hatalomért folytatott vérengzést" /Reifroline-Balaisania/
avatar
Banci
Admin

Hozzászólások száma : 3884
Join date : 2013. Jul. 25.
Age : 20

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Laguna on Hétf. Dec. 16, 2013 7:57 pm

Név: Edgar Frelser (Edgar/Mr. Fresler)
Nem: férfi
Kor: ismeretlen
Leírás: Középkorúnak néz ki, de nehéz meghatározni, mert kortalan az arca. Barna, rövid haja van, bizalmat keltő, meleg barna szemei. Tekintete megértést és bölcsességet sugároz.
Képesség: Halhatatlan (vagy legalábbis tízszer olyan lassan öregszik, mint az emberek), valamit képes semlegesíteni egyes képességeket, és hatással bír más emberek hangulatára. Ez a képesség állatoknál kevésbé működik, egyeseknél egyáltalán nem, ám az emberek fogékonyak rá. Érzelmeket nem tud generálni, de hangulatot módosíthat.
Tulajdonságok: Okos, gondoskodó, tapasztalt, bölcs, segítőkész, megfontolt, barátságos. Bárki bizalommal fordulhat felé. Művelt, volt ideje tanulni. Szereti a történelmet, de még jobban a mítoszokat, legendákat, meséket. Az élete céljának azt tartja, hogy a hozzá hasonlóakat segítse, ezért hozta létre a Menedéket, rejtve az emberek elől, egy erdő mélyén, a hegyek között.
Történet: Kiskora óta tudta, hogy különleges. Gyerekkora hosszú, és sok kínnal teli volt, ugyanis lassú öregedése miatt sokkal tovább volt bezárva gyermeki testbe, bár akkor ez a folyamat még kicsit gyorsabb volt. Nagyjából húsz évesen úgy nézett ki, mint egy tízéves kisfiú, a felnőtt külsejét csak hetven évesen érte el. Azóta már több, mint száz évet is megélhetett. A rokonai már mind meghaltak, és az ő egyetlen célja, élete értelme a Menedék lett. A világ minden tájáról érkezett különleges embereknek segítséget nyújt. Nincsenek sokan, de többen vannak, mint azt a normális emberek gondolnák. Edgar mindegyiküknek segít, aki kéri, vagy szüksége van rá.
Kijátszó: Laguna

Név: Eira Rhew
Nem: nő
Kor: 16 éves
Leírás: Átlagos magasságú, vékony lány, nagyon világos bőrrel. A haja hófehér, hullámos, dús, szinte a gravitációval is szembeszáll, de általában öszefogva, fején koszorúszerűen körbefutó fonatban viseli. A szemei jégszínűek, hidegek. Arca finom vonású, de ugyanakkor éles is. Nőies, megragadja a többiek tekintetét, de megközelíthetetlen. Van egy megfoghatatlan kisugárzása, olyan, mint maga a jég és hó. Csillogó, erős, ugyanakkor törékeny, hideg, veszélyes.
Képesség: Uralni képes a havat és a jeget, a semmiből képes telet teremteni, de elolvasztani nem tudja. Nem mindig képes irányítani az erejét, mivel egész életében vissza akarta tartani, sosem ismerte meg, mire képes.
Tulajdonságok: Képessége egészen kicsi kora óta megvan benne, de sosem tudta, hogyan korrigálja Ahogy idősebb lett, ereje is csak egyre nagyobb és kontrollálhatatlanabb lett. Úgy védekezett, hogy teljesen bezárkózott, félelme, hogy megsebesít valakit, uralta az életét. Eltávolodott az emberektől, elfojtja minden érzését, próbál tökéletesen viselkedni, de közben belül állandóan remeg. A katasztrófától fél, amit ő okozhat. Észre sem veszi, mennyi minden lakozik még benne. Bátorság, erő, nőiesség. Ezek mind ott vannak a lelkében, de még ő sem fedezte fel, mert folyton csak tökéletes akar lenni. Így viselkedése megfontolt, kimért, hűvösnek tűnhet, a félelem mindig ott van a szemében. Ha stresszes helyzetbe kerül, csak még kevésbe tudja kontrollálni képességét, ezért kerül minden ilyesmit.
Történet: Születésétől kezdve benne volt a varázserő, először kétéves korában jelentkezett képessége. A szülei mindent megtettek, hogy segítsék az életét, megóvták a külvilágtól, de egy nap a család autóbalesetet szenvedett. Egyedül Eira élte túl, a hó és jég megmentette. Mikor látta, mi történt, rohamot kapott, ekkor talált rá Edgar Frelser, a Menedék megteremtője. A segítségére sietett, elolvasztotta Eira jegét, és a Menedékbe vitte a lányt.
Kijátszó: Laguna


A hozzászólást Laguna összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 17, 2013 10:53 pm-kor.

_________________
"Lorgi máshogy gondolkodik, mint mi. A tetteinek nem a csak a most-ra való következményeit nézi, hanem a jövőben építkezik. Nem érthetjük meg, és elfogadni sem tudjuk. Ő tűr minket, mikor nekünk kéne őt." /Saját, Balaisania
avatar
Laguna

Hozzászólások száma : 2340
Join date : 2013. Aug. 04.
Age : 21

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Graceful on Hétf. Dec. 16, 2013 9:40 pm

Név: Ayren Hrawgood
Nem: nő
Kor: 23 év
Leírás: Hátközépig érő fekete hajjal rendelkezik, szemei zöldek. Alkatra edzett, s vékony, mégsem fogpiszkáló. 170 centi magas.
Tulajdonságok: Makacs, szinte mindig a saját feje után megy. Régóta nem bízik senkiben sem. Megkeményedett... Közönyös, semmi sem tudja megrendíteni, legalább is azt hiszi. Hiszen tudjuk jól, hogy nem mindig vannak teljesen érzéketlen emberek. Ő sem az. Valójában igenis érez, csak ezek az érzések feledésbe merültek. Ott lapulnak egy zárt ajtó mögött a lelke egy rejtett szegletébe tuszkolva.
Képesség: Tűzlabdák irányítása, apróbb dolgok elégetése. A hőt is képes megtűrni, de csak kis mértékben.
Történet: Egy nyomornegyedben született valahol A menedéktől nem messze. A szülei szegények voltak, mégis a pénzük java részét lányukra fordították. Emellett nagyon sok szeretet kapott, de adni nem volt képes rá. Már kis korában furcsa volt a viselkedése, amikor a gyakorlatilag éhező emberek között sétálgatott. Sajnálta őket, viszont úgy gondolta, ahelyett hogy segíteni kéne rajtuk, az egyetlen normális megoldás az, ha... Ezt az abszurd gondolatot soha nem osztotta meg senkivel. Soha nem derült ki, miért fordult meg a fejében ez a gondolat? Lehet csak azért, mert... őrült. Ki tudja! Bármi is az ok, rejtély marad még sokáig.
Alig szólt családtagjaihoz, csodának tartották, ha pár mondatot odavetett hozzájuk. 17 volt, mikor elvesztette a szüleit. Egyszerűen olyan rossz volt már a helyzetük, hogy végül éhen haltak, a lányt pedig az egyik szomszéd vette gondozásba, aki valamivel jobb körülmények közt élt és akivel különösképp jóban volt. Neki köszönheti azt, amit tud, habár abban nem tudott segíteni, hogy túllépjen ezen az egészen.
Ma már egy átlagos nő, aki szeretne túllépni a múltján, ami balszerencséjére eddig nem sikerült.
Kijátszó: Grace

_________________
Állítólag nem a cél, hanem az odáig vezető út tesz boldoggá. Azt hiszem ez igaz, már most az vagyok, mert megvan mindenem. Sosem vágytam többre annál, minthogy szeretetben éljek, és szeretet adhassak valakinek.
avatar
Graceful

Hozzászólások száma : 2755
Join date : 2013. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Fórumbarlang

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Laguna on Hétf. Dec. 16, 2013 11:16 pm

Név: Bertha
Nem: nő
Kor: Negyven körül, de ő sem öregszik nagyon
Leírás: Nagydarab, pirospozsgás arcú nő, fekete haját vékony, rövid fonatban hordja. Kedves, anyáskodó mosolya van, olyan, mint egy nagy anyamedve.
Képesség: Telekinetikus ereje van, vagyis képes tárgyak mozgatására a gondolatai segítségével. Nem mellesleg az egyik legjobb szakácsnő, és képes minden nap főzni az egész Menedék számára.
Tulajdonságok: Kedves, vidám, beszédes, anyáskodó, sokat nevet, de néha meg is fenyíti a többieket, főleg, ha zűrt okoznak a konyhában. Segítőkész, Edgar jobb keze. Rengeteg mesét ismer, imádja a gyerekeket, és jól kijön a tinédzserekkel is.
Történet: Edgarral mondhatni együtt alapították a Menedéket.
Kijátszó: Laguna

_________________
"Lorgi máshogy gondolkodik, mint mi. A tetteinek nem a csak a most-ra való következményeit nézi, hanem a jövőben építkezik. Nem érthetjük meg, és elfogadni sem tudjuk. Ő tűr minket, mikor nekünk kéne őt." /Saját, Balaisania
avatar
Laguna

Hozzászólások száma : 2340
Join date : 2013. Aug. 04.
Age : 21

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Zhalia on Kedd Dec. 17, 2013 9:16 pm

Név: Lunsia Nexus
Nem: lány
Kor: kb. 15 éves
Képesség: Macska gyorsaság és ügyesség. Kiskorától fogva gyorsabb és hajlékonyabb az átlag embereknél. Macska fülei, karmai és farka van.
Tulajdonságok: Kedves, aranyos okos. Bátorságból sincs nála hiány. Mindig segítőkész, kissé talán naiv. Szereti a társaságot, még is mindig csendes. Szeret nevetni és segíteni másoknak
Történet: Nem igazán emlékszik a múltjára, mert mikor kiderült a képessége és megjelentek macska szerű vonásai, a szülei magára hagyták a kislányt. Szerencséjére egy vándorcirkusz csapata befogadta, így képes volt életben maradni. Ott befogadták, és mondhatni a csapat jövendőmondója fogadta örökbe, mint lányát. A cirkuszban sok mindent elsajátított. Nem csak jó artista, táncos és zsonglőr lett, hanem megtanították, hogy szereljen meg elromlott gépeket. Mivel nevére sem emlékezett, új nevét a cirkusz két tigriséről, Lunsiáról és Nexusról kapta, mivel különösen jó barátságot kötött velük.
Kijátszó: Zhalia


A hozzászólást Zhalia összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 19, 2013 8:57 am-kor.
avatar
Zhalia

Hozzászólások száma : 2914
Join date : 2013. Aug. 13.
Age : 26

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Banci on Szer. Dec. 18, 2013 9:07 pm

Név: Alice Gascot
Nem: lány
Kor: 15 év
Képesség: Irányítani tudja a vizet, és anélkül hogy megfagyasztaná, kemény pajzzsá vagy éppen támadásra alkalmas szilánkokká tudja alakítani.
Tulajdonságok: Kicsit visszahúzódó, de kedves lány, inkább megbújik a háttérben, nem szeret feltűnősködni. Ennek ellenére könnyen barátkozik, mármint ha valaki a barátja szeretne lenni, ő sosem kezdeményez. Okos, szeret olvasni és nagyon jól megy neki a matek. Sportos és mozgékony, szeret úszni , tollasozni, lovagolni vagy csak úgy futkározni. A haja miatt furcsának és különcnek érzi magát, úgy hiszi, soha senki nem fogja tényleg szeretni a családján kívül mert máshogy néz ki mint a többi ember. A szerelem szerinte egy buta és igazságtalan dolog amiben neki sosem lesz része de nincs is szüksége rá, ráadásul még fiatal is ehhez az egészhez. Azért gyengébb pillanataiban neki is jól esne ha lenne valakije, de eztt sosem vallja be senkinek.
Történet: Kék hajjal született, mindig is különbözött a többiektől. Ezt egészen iskolás korának kezdetéig nem érezte. Az osztálytársai viszont folyton csúfolták, legtöbben kiközösítették, ezért különcnek érezte magát. Az sem sokat segített hogy ebben az időben jelentkezett az ereje amit először nem tudott kontrollálni , így folyton vizet fakasztott valahonnan. Egy idő után nem volt hajlandó bejárni az iskolába, amit a szülei teljes mértékben toleráltak. Tízéves volt amikor rátalált a Menedékre és a családja védelmében inkább odaköltözött. Nyaranta hazalátogat a szüleihez és a húgához,  akiket a mai napig nagyon szeret , és mióta megtanultra kezelni az erejét, nem fél annyira, hogy véletlenül bántja őket.
Kijátszó: Banci

_________________
"Valaki biztosan életben marad. És ha nem én leszek az, akkor így jártam. Nem félek a haláltól. Ha mi esünk el és leszünk ennek a háborúnak a vesztesei, akkor is lesznek kik megemlékeznek rólunk nemzedékek múlva. Vagy így, vagy úgy, de emlékezni fognak ránk . Mindannyiunkra. Mert mi vagyunk azok akik végigcsinálták ezt az ostoba , hatalomért folytatott vérengzést" /Reifroline-Balaisania/
avatar
Banci
Admin

Hozzászólások száma : 3884
Join date : 2013. Jul. 25.
Age : 20

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Laguna on Szer. Dec. 18, 2013 9:39 pm

Név: Jasper Coeden
Nem: fiú
Kor: 15 éves
Leírás: Átlagosan magas, szőkésbarna, kicsit hosszabb, hullámos, inkább a vége felé göndörödő haja van, és felemás szemei. A jobb oldali zöld, a bal oldali meleg barna. Tekintete barátságos, mosolygós, néha van benne egy kis pimaszság. A fogai szépek, rendezettek. Átlagos testfelépítésű, kicsit izmos a sok játéktól és famászástól. Általában bő, kapucnis pulcsit hord, nincs kabátja, melegebb időben szürke pólóban, vagy épp anélkül mászkál.
Képesség: Irányítani tudja a föld elemét, a növényeket és magát a földet. Életet tud adni, és meg is tudja gyógyítani a fákat, virágokat, de az állatokat, embereket nem.
Tulajdonságok: Kedves, jókedvű srác, kicsit érettebb a koránál, de mégis van benne valami játékosság. Nagyon szereti a növényeket, a bungalója tele van velük, ő növesztette oda őket. Néha beszél és énekel nekik. Azt mondja, a növényeknek is van lelkük, sőt, személyiségük. Épp ezért talán kicsit elvont figura, de nagyon szerethető. Ugyan úgy poénkodik, mint bármelyik más korabeli srác. Általában minden táborlakóval jól kijön, szeret a pályákon játszani, vagy csak sétálni a friss levegőn, esetleg fára mászni. Elég szerény, néha nem veszi észre, milyen hatással tud lenni a többiekre, nem ismeri fel a saját értékeit, de sosem szokott emiatt szomorkodni. Sőt, szinte mindig mosolyog, és feladatának érzi, hogy másokat is megmosolyogtasson. Sosem akart elmenni a táborból, nagyszerűen érzi itt magát.
Történet: Egészen fiatalon, még hétévesen került a Menedékbe, miután édesanyja egy szerencsétlen baleset következtében életét vesztette. Apját sosem ismerte, és nem is szeret a szüleiről beszélni. Edgarral jól kijön, őt tekinti második apjának, sokat tanult a férfitól, és szinte tökéletesen tudja uralni az erejét. A táborban az egyik legjobb barátja Alice, sok időt tölt a lánnyal, kedveli őt, de soha nem tartotta többnek egy barátnál. Igazából meg sem fordult még a fejében ez a gondolat, noha más lányokkal néha flörtölget.
Kijátszó: Laguna

_________________
"Lorgi máshogy gondolkodik, mint mi. A tetteinek nem a csak a most-ra való következményeit nézi, hanem a jövőben építkezik. Nem érthetjük meg, és elfogadni sem tudjuk. Ő tűr minket, mikor nekünk kéne őt." /Saját, Balaisania
avatar
Laguna

Hozzászólások száma : 2340
Join date : 2013. Aug. 04.
Age : 21

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Graceful on Vas. Jan. 19, 2014 1:21 am

Név: Anton La'Ross
Nem: férfi
Kor: 20 év
Képesség: Egy ismeretlen oknál fogva össze van kötve a lelke egy kísértetével. Nem igazán hallgat a gazdájára, de ha igen, akkor segít neki dolgokban. Távolabbra tud ellátni ezáltal a fiú, illetve még elég sok mindenre képes, habár ez is csak korlátolt, mint alapesetben a legtöbb képesség is. Ja amúgy a neve Steven.
Tulajdonságok: Csendes, nem igazán beszél, inkább csak bólogat, vagy visszafogott mozdulatokat tesz. Szeret előre elképzelni egyes szituációkat, és úgy eltervezni, mikor mit csinál majd, tehát gondosan tervező és előrelátó. Meglehetősen érzelmes, habár elsőre a komolyság rí le az arcáról. Leginkább a szeme árulkodik jelenlegi érzéseiről, hangulatáról. Makacs, de nem mindig követi az ösztöneit. Örömmel ellenáll neki, s hallgat a szívére, illetve a józan eszére.
Történet: Tipikus városi kitaszított. A szülei ugyan szerették, és nem tudták, hogy bármilyen különösebb problémája lenne, hiszen kivételesen ő jó tanuló maradt az általános iskola alsó évfolyamainak elvégzése után is. Sikeresen ment tovább egy középiskolába, ahol aztán biológia szakra jelentkezett. A gond ott kezdődött, amikor a második évfolyamban furcsa dolgokat kezdett el tapasztalni. Körülötte tárgyak mozdultak el, mentek tönkre, okvetlenül törtek ki ablakok, ha elment mellettük, és az emberek, akik felé heves gyúlólelet táplált – volt egy srácbanda, akik ki nem állhatták, csak mert kissé „emos beütésű” - olykor különös sérüléseket szereztek. Kékeslila foltok a karjaikon, lábaikon, fojtogatásnyomok, az egyiket mintha valami a falhoz is nyomta volna, azóta remegve kerüli a kölyköt, míg a többi képes lenne arra, hogy halálra verje őt azért, amit tett. Később a szülők is megérezték, hogy valami nincs rendben. Végül pszichológusnál kötött ki, mert nem tudták belőle kiszedni, mi bántja. Ezeket megégelve pedig egy nap megszökött, azóta pedig az erdőben él, mint vándor.
Kijátszó: Graceful

_________________
Állítólag nem a cél, hanem az odáig vezető út tesz boldoggá. Azt hiszem ez igaz, már most az vagyok, mert megvan mindenem. Sosem vágytam többre annál, minthogy szeretetben éljek, és szeretet adhassak valakinek.
avatar
Graceful

Hozzászólások száma : 2755
Join date : 2013. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Fórumbarlang

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Vendég on Csüt. Júl. 31, 2014 12:18 pm

Név: Victor Stone
Nem: Fiú
Kor:  18 év
Képesség: Herkules erő és közeli sérthetetlenség ami fém bőrnek köszönheti.  Ezek erők állandóak, nem tudja ki be kapcsolni, és nem elég hogy fémes külső messziről észrevehető, még tapintás érzését is elvesztette.
Tulajdonságok: Kedves, pozitív és barátságos volt aki szeretett emberek között lenni és segíteni. Becsületesnek és kitartónak tekinti magát, de a tűz incidens óta megijedt az új külsejétől és próbál bujkálni. Az a tudat hogy az új külsejével minden tapintási érzése eltűnt és hogy nem tudja jól irányítani az erejét nem segít.
Történet:  Victor teljesen átlagosnak született bár nagyobb volt mint a többi baba. Fizikai erőnléte hamar kiderült mert kis gyerekként is nagy súlyokat volt képes emelni, és akár hányszor eset, mindig fel kelt és ugyan úgy folyatta tovább. És az ereje csak növekedett idővel.  iskolában a sportoknál nagyon ki emelkedett főleg amerikai futballban, de mikor egy lökéssel méterekkel arrébb lökte egy nagyobb testű társát, és több Bordáját eltörte, meg ijed és kilépett.  Már ekkor zavarta a nagy ereje amit nem tudott könnyen irányítani, de az utolsó csepp a vödörben, az iskola tűz volt.  Éppen fürdött az öltözőben mikor észre vette hogy az iskola egyik szárnya ég. Fel öltözés után futott segíteni bárkinek aki a tűzben ragadt, és sikerült kimentenie pár társát, de bent ragadt és ő maga is elkezdett égni, és a bőre teljesen leéget. Alatta a fém bőre megjelent ami meg védte a sérüléstől, de örökre eltorzította. Azóta kettő hónap telt el és a menedékben talált magának egy kis sarkot..

Kijátszó: NaGeL

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Vendég on Kedd Aug. 19, 2014 2:06 pm

NévDenzel "Dzsinn" Wagner
Nem: Fiú 
Kor:  20 év
Képesség: Képes a tűz irányításra és generálására. Régebben ha tűzet generált elkezdett kihűlni a teste, de egy incidens óta, már nincs ilyen problémája, most már egy benne lévő lángot kell ápolnia. Ha kialszik meghall.
Tulajdonságok: Energetikus, jó kedélyű, kedves egyén bár kissé pyro mániákus. Magabiztos hatalmas energiával vág bele mindenbe és szinte lángoló erővel csinál bármit amit élvez.  Gyorsan hozz döntés, de ugyan olyan gyorsan tudja meg gondolni magát is, és nem borja ha le akarják korlátozni, vagy olyat csináltatni vele ami az akarata ellen van. 

Történet:  Denzel mindig is egy eleven gyerek volt. mindig valamit csinált és mindig valamivel fel hívta magára figyelmet. bár ereje nem jelent meg egészen középiskolás koráig, már előtte mutatta hogy szerette a tűzet. gyakran a helyet hogy kidobott volna bármit inkább elégette. Ha valaki felbosszantotta kicsit meg pörkölte a kedvenc dolgait.  Volt párszor hogy iskola dolgait is fel gyújtotta de sikerült nem kirúgatni magát valahogy. 


Középiskolában torna órán volt mikor  az erő kitört rajta... szó szoros értelmében. Hirtelen rosszul lett, és egész teste lángba kapott. Amíg a többiek pánikba estek, ő csak vacogott és fázott. Még miután eloltották is.  Nem volt kétség hogy speciális gyerek volt, ezért olyan ellátást kapott is: elszigetelést, és félelmet. Persze ez neki nem tettszett ezért meg szökött. Darabig az utcán élt, és lopott ételt, mert sok más választása nem volt.  Ekkor volt az incidens amikor meg változott és másodszor robbant fel.. minden szőr a testén eléget, teste ketté vált gyomránál és egy láng tartotta csak össze. ahogy később megtudta aza láng az életereje és védenie kell minden áron, de legalább már nem fagyoskodik ha tüzel. 


Ez volt 2 éve. azóta rá talált helyére a shelterben, mint egy éterem  tulaja és szakácsa.


Kijátszó: NaGeL

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Shelter

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.