Vámpírok Bálja

Go down

Vámpírok Bálja

Témanyitás by Graceful on Vas. Dec. 29, 2013 8:26 pm

George Ericson (Adatlapja szerkesztés alatt áll!)
Hilary - Lovak45

Név: Ayren Ericson
Nem: nő
Kor: 520 év
Faj: vámpír
Tulajdonságok: Szüleinek köszönhetően vált egy kedves, megértő lányból a lehető legrosszabb szadistává. Igazából csak egy púp a Föld – és a vele egy helyen élők – hátán. Szóval szadista, aki örömét leli abban, ha másokat kínozhat, leginkább emberekre vonatkozólag, vámpírokat csak néha vagy egyáltalán nem bánt, hisz azért nem feledi, ő is az. Ehhez képest kissé lenéző, cinikus. Meg van mindenről a maga véleménye, nagyon makacs, ha valami nagyon böki a csőrét, sosem hagyná megjegyzés nélkül. Zárkózott, legtöbb idejét szobájába zárkózva tölti, csak néha mozdul ki. Tud megértő és empatikus is lenni, de ezek már inkább a lelke legmélyén keresendők, ami háát... Nem könnyű feladat, mivel egy sötét lelkű, zord lány.
Történet: Szülei arisztokraták réges-rég meghaltak, miután saját bevallásuk szerint elegük van az örök életből, a világból. Inkább meghaltak, minthogy tovább éljenek, pedig még igen csak sok év állt előttük. Ayren megörökölte a vagyonukat, ami nem volt más mint „pár” milliárd lóvé és maga az Ericson-kastély, amit azóta sem hagyott el, csak felújított kicsit. A szürke téglafalak eléggé meg voltak gyötörve, azokat tetette rendbe, plusz szobákat építtetett be, és sajátját is kisebb átalakítások alá vetette. Ő lett a teljes körű tulajdonos, kisebb személyzetet is kapott, mely csupán tíz fős és nem mindig dolgozik. A legfelső toronyban lakik egy feketére mázolt tölgyfaajtó mögött. Legtöbbször a szobájában gubbaszt, csak néha mozdul ki. Nem messze tőle él fogadott húga, Virginia.
Kijátszó: Graceful

Név: Virginia De'Noir
Nem: nő
Kor: valahol kétszáz körül, de nagyjából 18 évesnek néz ki
Faj: vámpír
Tulajdonságok: Az a fajta vámpír, aki imád játszadozni az áldozatával. Általában férfiakat szemel ki, akiket könnyűszerrel elcsábít, szórakozik velül egy ideig majd még mielőtt bármi is történne, kielégíti étvágyát. Egyébként semmi baja az emberekkel, nem gonosz, egyszerűen tisztában van az élet törvényével miszerint te eszel vagy téged esznek.
Kissé kettős személyisèg, a többi vámpír társaságában egy bájos, illedelmes, kedves kislány, aki mindig mosolyog. Fajtársaival nagyon barátságos és kedves, szeret beszélgetni és másoknak segíteni. Rajong a könyvekért, sokat olvas, ezzel szokta elütni ah időt ha nincs más tennivalója. Nem kimondottan félénk, sőt, nagyon határozott és magabiztos tud lenni.
Történet: Még kisgyerek volt amikor emberek ölték meg a szüleit és ő a keresztszüleihez , az Ericson párhoz került. Együtt nőtt fel Ayreennal , nővéreként szereti a másik lányt, vele mindent megbeszél, neki mindent el mer mondani. Mikor Ayren szülei is meghaltak, Virginiat megviselte hogy úgymond már másodjára veszíti el a szüleit, egy időre magába zuhant, de viszonylag hamar kiheverte a veszteséget.
Kijátszó: Banci


Név: Wiliam de'Noir ,  x
Nem: fiú
Faj:vámpír
Kor: 300 valamennyi, olyan 25-26 körülinek néz ki
Tulajdonságok: kedves, humoros, udvarias,okos, közvetlen,romantikus, nem szeret egy helyben maradni, mindig pörög, szoknyapecér típus, eszébe sem jutna önszántából hosszabb ideig egy bizonyos lány mellett maradni
Történet: Előkelő vámpírcsaládban született, még a 18. században. Virginia unokabátyja, nagyon szereti a lányt, bár nem látják sűrűn egymást, folyamatosan tartják a kapcsolatot levélben. Szülei kastélyában él, bár már nagyon szeretne önálló életet kezdeni, de nincs hova mennie. Anyja állandóan a fülét rágja, hogy keressen végre magának feleséget, de Wiliam élvezi szabad életét, nem akarja lekötni magát. Rengeteget járja az országot, szeret utazgatni és ismerkedni. Amikor csak teheti, felkeresi unokahúgát, de mivel óriási a távolság a két kastély közt, ezt nem teheti meg annyiszor, mint szeretné.
Kijátszó: Banci

Név: Angelica , Dark
Kor: 20 éves korában meg állt az öregedésben
Nem: nő
Tulajdonságok: Szép, kedves, vicces, határozott, makacs, szerető, hűséges
Történet: Angelica valamikor a 18. sz.-ban született, nemes családba, a család elismert volt a vámpírok között. Szülei mindenáron jól akarják kiházasítani, nem nézve lányuk akaratát, hiszen ő szerelmes akar lenni.  Született vámpír, hagyományos módon táplálkozik, de ez egyáltalán nem zavarja, sőt... Nem kifejezetten gonosz, csak elfogadja, hogy ő az ami.
Kijátszó: Emma Meadow

Név: Olive Driftweeds
Kor: 22 éves korában változtatták át, a saját apja volt, aki születése után lett vámpír
Nem: nő
Tulajdonságok: Kedves, emberbarát, jó, naív, ártatlan, félénk, hűséges
Történet: Olive nagyon régen született, több századot átélt már, napfény nélkül. Anyja és apja embernek születtek, később azonban vámpírok lettek. Lányukat sem akarták védtelenül hagyni, ezért átváltoztatták. Mindig is arra nevelték, hogy szeresse az embereket és ne bántsa őket, így nem is vadászik.Csak is tasakokba töltött vért iszik.
Most egy vámpírok lakta kastélyban lelet menedékre, ahol szabadon járkálhat, az emberek közelsége nélkül.
Kijátszó: Emma Meadow

Név: Oliver Dark
Nem: férfi
Kor: 22 éves
Faj: ember
Tulajdonságok: csendes, nehezen bízik meg másokban, még is kész segíteni bárkinek. Erős, bátor, leleményes. Jó eszű és szinte bármilyen helyzetből ki tudja vágni magát.
Történet: Átlagos családban nőtt fel. Szüleit egy betegségben vesztette el, 15 éves volt ekkor. A kikötőben kapott munkát, és azóta is ott dolgozik, mint rakodó munkás, és munka vezető. Egyáltalán nem bánja ezt a fajta munkát. Az évek során több kapcsolata is volt, már de még mindig nem találta meg az igazit. A kikötő közelében lakik egyedül egy kis lakásban. Egyetlen társa egy kóbor macska, aki néha megjelenik nála.
Kijátszó: Zhalia

Név: Victor Crawford
Leírás: Magas, göndör, szőke hajú, őzbarna szemű férfi. Finom, de határozott, egyenes arcvonásai vannak, nem éppen atlétaalkat, inkább vékony típus. Előkelő megjelenéső, mindig egyenesen jár. Nagyjából húsz-harminc év körülinek néz ki.
Nem: férfi
Kor: 206 éves
Faj: vámpír
Tulajdonságok: Kifogástalan a modora, egy igazi úriember, bár korántsem törődik annyira mások érzéseivel, mint azt a látszat mutatja. Végtelenül udvarias és kedves mindenkivel, nyitott, barátságos, mindenkinek könnyen belopja magát a szívébe. Mindenkinek a barátja, de valójában csak kevesekkel törődik igazán. Mintha nem is figyelne oda, mi történik körülötte. Meghallgat, mosolyog, beszélget veled, elmeséli a problémáit, a bizalmába fogad, barátjává tesz, aztán amint kilép az ajtón, elfelejt. Nem keres, ha te nem keresed. Ha odamész, ugyanolyan kedves, sosem lehet panaszod, de ő sosem keres fel. Ha megkéred, megvár, veled tart, ám csak akkor fogod érdekelni, ha különleges leszel számára.
Történet: A szüleire már nem is emlékszik, hiszen alig hét évesen egy vámpír szolgálatába állt, aki aztán húszéves korában átváltoztatta, ám hiába nevelkedett vérszívók között, ezt a tulajdonságát gyűlöli, és ellenkezik ellene. Sosem szív vért se emberből, se állatból, csak tasakból hajlandó inni. Ez persze néha nehézségeket vethet fel, de még sosem szegte meg ezt az egy szabályát.
Kijátszó: Laguna

_________________
Állítólag nem a cél, hanem az odáig vezető út tesz boldoggá. Azt hiszem ez igaz, már most az vagyok, mert megvan mindenem. Sosem vágytam többre annál, minthogy szeretetben éljek, és szeretet adhassak valakinek.
avatar
Graceful

Hozzászólások száma : 2755
Join date : 2013. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Fórumbarlang

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírok Bálja

Témanyitás by Banci on Vas. Dec. 29, 2013 9:40 pm

Név: Èlliot De 'Noir
Nem: fiú
Kor: 162 (kb 16 évesnek néz ki)
Faj: vámpír
Tulajdonságok: Kiskora óta zárkózott, félénk  , sosem volt túl jó a barátkozásban. Nagyon szégyellős, szinte a zakójàt sem meri levenni mások előtt, ha melege van, inkább beleizzad minthogy a többiek egyszál ingben lássák. Keveset beszél, általában nem tudja mit mondjon, ha tudja , kerüli a nagyobb társaságot, nem bírja ha rá figyelnek. Ha mégis beszélgetni kezd valakivel, állandóan zavarba jön, tudja magáról hogy nem jó társaság és hogy általában nevetségesen viselkedik, emiatt gyakran elszomorodik. Pedig ő tényleg mindig nagyon igyekszik. Mindenkivel udvarias és illedelmes, soha nem ártana senkinek. Még az embereknek vagy állatoknak sem. Nem hajlandó "rendes vámpír" módjára vadászni, csak vértasakokból iszik, undorodik attól hogy mások élőlényeket gyilkolnak meg azért hogy táplálékhoz jussanak. Attól is képes elájulni ha látja hogy egy másik vámpír vért szív.
A kastély lakói -főleg a bátyja- sokszor csúfolják Ellinek, mert szerintük olyan érzékeny mint egy kislány. Ebben van egy kis igazság, bár ha kell, Èlliot képes kiállni magáért és másokért is. Ilyen eddig nagyon ritkán fordult elő, általában nincs mersze visszaszólni ha valaki bántja.
Történet: A szülei sosem szerették  , nem foglalkoztak vele amint lehetett, megszabaadultak tőle és a testvérétől is. A legközelebb lakó rokonaikhoz mentek , akik befogadták őket. Azóta abban a kastélyban lakik, egész jól kijön az unokatestvérével, Wiliammel, akinek a szüleié a birtok.
Kijátszó: Banci

U.i.: Nagyon cuki és kedves srác ő, csak egy kis szeretetre lenne szüksége amit sosem kapott (ez valahogy sehova nem fért oda xD )

_________________
"Valaki biztosan életben marad. És ha nem én leszek az, akkor így jártam. Nem félek a haláltól. Ha mi esünk el és leszünk ennek a háborúnak a vesztesei, akkor is lesznek kik megemlékeznek rólunk nemzedékek múlva. Vagy így, vagy úgy, de emlékezni fognak ránk . Mindannyiunkra. Mert mi vagyunk azok akik végigcsinálták ezt az ostoba , hatalomért folytatott vérengzést" /Reifroline-Balaisania/
avatar
Banci
Admin

Hozzászólások száma : 3884
Join date : 2013. Jul. 25.
Age : 20

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírok Bálja

Témanyitás by Lauu on Hétf. Dec. 30, 2013 3:40 pm

Név: Audrina Neiers
Becenév: Dee, esetleg Audrey. Nem igazán szereti, ha a teljes nevén szólítják. 
Nem: lány 
Kor: 16 
Faj: ember
Jellem: Pozitív és optimista személyiség, aki mindenkiben próbálja a jót keresni, akármilyen nehéz is. Azonban a negatív dolgok is nagyon mély nyomokat hagynak rajta, sosem felejt. Számára nagyon fontos az első benyomás, mert az alapján viselkedik az emberrel, persze ez a hozzáállása sokszor megváltozik későbbre. 
Igyekszik mindig kedves, megértő és jó társaság lenni, de ez nem mindig jön össze neki. Ha éppen rossz hangulatban van, előfordulhat, hogy bunkó és flegma másokkal, még akkor is, ha semmi oka rá. Persze nagyon hamar elárasztja a bűnbánat és legtöbbször a büszkeségét is elnyomja, hogy bocsánatot kérjen. Egyébként tényleg eléggé hangulatember, gyakran ingadozik a felhőtlen boldogság és a mély depresszió között. Alkalmanként ez teljesen hirtelen változik nála, szinte fel sem tűnik másnak, máris lelombozódik. Ha haragszik valakire nem áll neki ordibálni, ő inkább az a csendes, szemmel gyilkoló típus, ami néha sokkal rosszabb, mintha jól megmondaná a magáét.
Egyébiránt nem rajong a nagy társaságokért és nem is szeret különösebben szerepelni. Ennek ellenére valahogy mindig sikerül akaratán kívül elérnie, hogy az emberek rá figyeljenek és ezt nagyon utálja. Nem az a magányos típus, csak egyszerűen nem szereti, ha sokan veszik körül, neki éppen elég az, ha 1-2 hozzá közel álló személlyel lehet.
Történet: Tehetős családból származik, a nevelőapja orvos, az anyja pedig ügyvéd. Az igazi édesapja évekkel ezelőtt életét vesztette egy autóbalesetben. Ekkortájt kezdett megromlani a kapcsolata az édesanyjával, ugyanis zavarta, hogy az anyja ilyen gyorsan "túllépett" az apja halálán és másik férfihoz költözött. A nevelőapjának pedig már alapból esélyt sem adott, így a kapcsolatuk a kezdetektől fogva el volt ásva.
Egyéb: -
Kijátszó: Lau

_________________
"You can close your eyes to the things you don't want to see, but you can't close your heart to the things you don't want to feel." ~ Johnny Depp
"Fall in a grave I’ve been digging myself But there’s room for two Six feet under the stars"~ All Time Low
avatar
Lauu

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2013. Dec. 23.
Age : 20
Tartózkodási hely : Bp.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírok Bálja

Témanyitás by Graceful on Hétf. Dec. 30, 2013 6:05 pm

Név: Edward B De 'Noir
Nem: férfi
Kor: 168 év, emberiben körülbelül  18-ra saccolnám.
Faj: vámpír
Tulajdonságok: Csendes, nem beszédes, inkább csak  hallgatóság. Nem érdekli túl sok minden, emellett néha nagyon önző. Ha valaki szól hozzá, csak akkor hallgatja meg, ha arra méltónak találja. Az embereket látva sem inog meg a bátorsága. Előszeretettel fogyaszt emberi vért, de csak azt, ha a vörös folyadékról van szó! Az állati nem jöhet szóba, ahhoz túl nagy a büszkesége. Öntelt, zsugori, és szűk látókörű. Gyakran azt sem nézi, kit bánt meg a szavaival. Ha sértegetik őt, nem sokáig tűri el. Egy idő után elengedi magát, és gondolkodás nélkül  tesz az illetőre rosszabbnál-rosszabb megjegyzéseket. Előszeretettel szól be néha öccsének.
Történet: A szülei öccsével együtt sosem szerették. Sőt, amint lehetett, megváltak tőlük, végül a legközelebbi rokonoknál kötöttek ki. Máig haragszik rájuk, amiért ezt tette, és ha egyszer is szembe találkozik velük, megeshet, hogy rezzenéstelen arccal végez majd velük azzal a karddal, amit apjától fújt meg, és amit azóta is az oldalára csatolva hord.
Kijátszó: Graceful

_________________
Állítólag nem a cél, hanem az odáig vezető út tesz boldoggá. Azt hiszem ez igaz, már most az vagyok, mert megvan mindenem. Sosem vágytam többre annál, minthogy szeretetben éljek, és szeretet adhassak valakinek.
avatar
Graceful

Hozzászólások száma : 2755
Join date : 2013. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Fórumbarlang

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírok Bálja

Témanyitás by Zhalia on Szomb. Jan. 04, 2014 5:53 pm

Régi Nolan:
Név: Avis Nolan Magnus
Nem: Lány
Kor: 17 éves
Faj: ember
Tulajdonságok: Kedves okos, lány, kicsit naiv. Könnyen megbarátkozik bárkivel. Törékenynek látszik de nagyon bátor leányzó, Néha nem elég határozott, de mindig vidám és mosolygós, nagyon okos és nehezen lehet túljárni az eszén. Makacs és és ha valamit a fejébe vesz véghez is viszi és bármire képes hogy megvédje barátait, és az édesanyját.
Történet: Édesapja elhagyta őket mikor még kicsi volt és nem is emlékszik rá. Édesanyja nagyon beteg, ezért egy helyi zöldségesnél, meg egy kávézóban is dolgozik. Nincsenek testvérei így csak ő tud gondoskodni anyukájáról. A helyzetétől függetlenül mindig mosolyog és vidámnak mutatja magát. Vidám mosolya mögött állandó szomorúság lapul, amit édesanyja miatt érez. Sajnos az orvosok sem tudnak segíteni anyján, és azt mondják nincs sok ideje hátra, de Avis mindig abban bízik hogy még is van rá esély hogy meggyógyul. Szeret a városban sétálni és olyankor sokat beszélget barátaival ismerőseivel.
Kijátszó: Zhalia

Név: Avis Nolan Magnus
Nem: Lány
Kor: 17 éves
Faj: Fél vámpír / Vámpír vadász 
Tulajdonságok: Rideg és visszautasító. Nemtörődöm és nem számít, neki kit tipor el hogy elérje céljait. Kegyetlen harcos és nem kegyelmez senkinek. A legridegebb szívű vámpírvadász. A cél szentesíti az eszközt, és képes bármeddig elmenni. Nem zavarja a vér látványa, és ha azt a feladatot kapja, hogy öljön meg egy vámpírt vagy az azt szolgáló embert hidegvérrel, megteszi. Kitartó, óvatos, ha teheti, ésszel és nem erővel harcol, Vagy épp kedvenc fegyvereivel. Anyja halálát nagyon a lelkére vette és úgy van vele, hogy az ő hibájából történt. Elég önmarcangoló és önsanyargató típus lett.  
 Történet: Anyja halála után súlyos sérülésekkel hagyta el a várost. Egy vámpírvadász talált rá és segített rajta. Hamar kiderült, hogy fél vámpír és az is hogy teljesen eltitkolták előle az igazságot. A Vadászok tanácsa elmondta neki hogy valójában az apja vámpírvolt még az anyja Dr. Helen Magnus nem csak orvos volt, hanem a legjobb vámpírvadászuk is. Mivel ki derült mi is ő valójában bele egyezett, hogy kiképezzék. Képességeinek hála gyorsan fejlődött és hamar megerősödött. Mivel csak félig vámpír nem olyan erős, mint ők, de jóval erősebb és gyorsabb, és hamarabb gyógyulnak a sérülései, mint egy átlagos vadásznak így gyorsan elfoglalta anyja régi helyét a vadászok közt. Eleinte voltak összetűzései elvégre nem ember, de sosem vette zokon a ’’ munkatársai ’’ felé irányuló megjegyzéseket és támadásokat. Nagyon megváltozott és a kedves kislányból rövid időn belül gombnyomásra működő rideg és kegyetlen gyilkoló gép lett. A régi énjét teljesen eltemette édesanyjával együtt és már nem érdekelte semmi. Hamar tovább állt a vadászoktól és városról városra jár és teljesíti a feladatait és vámpírokra vadászik. 
Egyéb: Fegyverei két pisztoly (9 mm. Browning HI-Power) és egy japán katana magas ezüsttartalommal. És néhány tőr.    
Kijátszó: Zhalia


Natassa Romanov
Nem: Nő
Kor: 800 éves körüli, de csak harmincnak néz ki
Faj: Vámpír
Tulajdonságok: Kedves, barátságos. Kiket megkedvel, erősen védelmezi. Nem szereti az erőszakot, és mindig próbálja elérni a vámpírok és emberek közti viszályokat. Ha valaki tanácsot kér tőle vagy csak beszélgetni akar, szívesen meghallgatja. Szereti mind az emberek mind a vámpírok társaságát. Imádja, ha gyerekek vannak körülötte, mert neki az egyetlen fia meghalt, aki fél vámpír volt. Nem szereti az egyedüllétet, mert akkor folyton a múltra gondol.
Történet: Oroszországban született, a Romanov cári család sarja ként. Sokáig ők uralkodtak, de mikor kitudódott, hogy vámpírok menekülniük kellett. Mikor a szüleit megölték a Romanov család szétszéledt és egyesével vadászták le őket, kivéve Natasát. Sikerült egy kastélyra rá akadnia ahol vámpírok éltek. Ott sokat tanult és nyugodtan élhetett majd néhány száz évvel később vissza tért Oroszországba, hogy újra összehozza a Romanovokat, de be kellett látnia, hogy egyedül maradt. Innentől azon volt, hogy segítsen a vámpíroknak és több hasonló kastélyt hozott létre, mint ahol felnőtt és folyamatosan tartja a kapcsolatot a már meglévőekkel és rendszeresen látogatja őket. Élete során bele szeretett egy emberbe, és hozzá is ment, de be kellett látnia, hogy hibát követett el mert férje hamar meghalt, valamint fiúk gyerekkorában egy betegségben hunyt el. Mély sebet ejtett ez a szívén és az óta egyszer sem próbált újra szerelmes lenni. Legtöbb idejét az orosz Romanov kastélyban tölti, bár sosincs egyedül. 
Kijátszó: Zhalia


Név: Luna Thunder
Nem: lány
Kor: 148 éves de 16 – nak néz ki.
Faj: Vámpír
Tulajdonságok: Kedves okos diplomatikus. Vámpír létére higgadt, de még is kíváncsi. Érdekli a modern kori dolgok, így mindig tudja, hogy reagáljon bizonyos helyzetekre. Jobb szereti a tasakos vért, de ha muszáj, akkor vadászni is képes. 
Történet: A családja magányosan élt a hegyekben, így nem sok mindenkivel találkozott. Ezért a szülei úgy döntöttek hogy elküldik a nagynénjéhez a kastélyába hogy tanuljon és megismertessék vele a ’’ szabályaikat ’’ és megtanuljon megállni a saját lábán. Így az Ericson kastélyban él. Ha teheti inkább kerüli a bajt és csendesen meghúzza magát, de a kíváncsisága miatt nem mindig sikerül neki.  
Kijátszó: Lily


A hozzászólást Zhalia összesen 10 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 26, 2014 4:47 pm-kor.
avatar
Zhalia

Hozzászólások száma : 2914
Join date : 2013. Aug. 13.
Age : 26

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírok Bálja

Témanyitás by Laguna on Csüt. Jún. 19, 2014 7:49 pm

Név: Gus Marlow
Nem: férfi
Kor: 19
Faj: vámpír
Tulajdonságok: Szabad szellem, senkinek nem hagyja, hogy megszelídítsék. Azt teszi, amihez kedve van, imád bulizni, kirúgni a hámból. Az életet nagyon könnyedén fogja föl, nem szereti komolyan venni a dolgokat. Nagy dumás, bár nem beszél annyit, inkább csak frappáns tud lenni. Imádja a várost, de csak éjszaka, egyébként legszívesebben zenét hallgat. Lázadó, a szabályokat csak áthágni szereti, és persze emiatt sok konfliktusa van. A szülei például kiborultak tőle szinte minden nap. Mikor tetoválást csináltatott, mikor befestette a haját, vagy mikor dohányozni kezdett. Úgy vallja, az ember semmilyen élvezetet nem szabad, hogy megvonjon magától. Sportos, a suliban kosarazott, de magát a sulit igazán el sem végezte. Nem járt be, csak nagy ritkán párszor, helyette inkább a haverjaival lógott, vagy bulizott.
Történet: Elég szegény körülmények között nevelkedett, bármi pénze volt, azt bulikra és piára költötte. A szüleivel sosem volt jó kapcsolata, testvére nem is volt. 18 évesen különköltözött egy olcsó albérletbe, de fizetni sosem fizetett. Egy este, mikor egy durva szórakozóhelyen bulizott, teljesen bedrogozva, megharapta egy vámpír. Nem sokkal utána elájult, és legközelebb az erdőben ébredt föl, nem messze egy régi kastélytól. Mivel irtózatosan másnapos volt, de ezen kívül semmi furát nem érzett, visszament az albérletébe, hogy kijózanodjon. Ott aztán rárontott a dühös főbérlő, és pénzt követelt, de Gust elkapta a hév, és akaratán kívül megölte őt. Ezután természetesen elmenekült, vissza a kastélyhoz.
Egyéb: A haja eredetileg vörösesszőke, de rózsaszínre festette, ami alól még mindig halványan átlátszik az eredeti szín. A mostani színe nem rikító (mármint ha eltekintünk attól, hogy rózsaszín), tökéletesen illik ebbe a grunge/indie stílusba, ami legjobban meghatározza az egész karakterét, a zenei és öltözködési, valamint életstílusát.
Valamint bármennyire is friss vámpír, undorítónak találja, hogy gyilkoljon, az azért nem az ő stílusa, szóval inkább a tasakos megoldást kedveli. És leszarja, ki mit gondol róla, mindig is ezt tette. ^^
Kijátszó: Laguna

_________________
"Lorgi máshogy gondolkodik, mint mi. A tetteinek nem a csak a most-ra való következményeit nézi, hanem a jövőben építkezik. Nem érthetjük meg, és elfogadni sem tudjuk. Ő tűr minket, mikor nekünk kéne őt." /Saját, Balaisania
avatar
Laguna

Hozzászólások száma : 2340
Join date : 2013. Aug. 04.
Age : 21

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírok Bálja

Témanyitás by Emma Meadow on Csüt. Júl. 17, 2014 8:25 pm

Név:Raziel x
Nem: Férfi
Kor: Már több ezer éves, de senki sem tudja pontosan mennyi. Kinézetre a húszas évei végén járhat.
Faj: Vámpír
Tulajdonságok: Rejtélyes, tapasztalt, megfontolt, ravasz, manipulatív, vonzó. Olyasvalaki, aki bármit képes megtenni, hogy elérje a céljait, amit általában mások nem is sejtenek. Olyan nincs, hogy valamit ne tudna megtenni, már eddig is hosszú élete alatt sok olyat megtanult, amiről még más vámpírok sem álmodhatnak. Ismeri az elmét, pontosan kiszámítja, ki mit tesz és annak, milyen hatása lesz. Jó humora van, ami kicsit néha morbid és fekete ugyan. Nem kifejezetten szeret kegyetlenkedni, de nem is riad vissza semmi ilyesmitől. Tiszteletreméltó és a kora miatt tisztelik is, de ahol felbukkan általában valami komoly dolog van készülőben.
Története: Már az ókorban is élt, azt beszélik Görögországban született, de azt senki sem tudja mikor vált vámpírrá, talán mindig is az volt. Bizonyos tekintetben más volt, mint a többiek, nem csak az emberektől, hanem a vámpíroktól is különbözik, olyan dolgokban, mint például benne nem tesz kárt a fény. Talán a vérvonalából adódik, amiről szintén csak pletykák vannak, mindenesetre erősebb tőle.
Az első 500 évében inkább az öröklét adta előnyöket élvezte, nem vetette meg a nőket, akiket legtöbbször meg is ölt és pénzt is szerzett magának. De később rájött, hogy csak úgy van értelme az öröklétnek, ha bölcsen használja, ezért amit megtanulhatott, azt megtanulva, kezdve a misztikus és néha sötét, mágikus dolgokkal. A 18. század végére, már suttogták a nevét, a vámpírok többnyire tisztelettel, a halandók pedig gyermekeket rémítgettek vele. Az tény, hogy a legváratlanabb időpontokban bukkan fel és mivel tisztelik igényt tart a vendégszeretetre és általában felforgatja a közösséget, amelybe belecsöppen. Manapság is folytatja vándor, kósza életmódját, de azt tervezi, hogy egy hosszabb időre letelepszik valahol, ahol más vámpírokkal együtt élhet.
Egyéb: Embervért iszik, ezt nem változtatja meg, főként, mert ez nála rituális dolog, az sem mindegy, hogy kinek a vére, az áldozatát hosszas keresgélés után gondosan választja ki és előtte eljátszadozik vele... ezért általában fiatal lányokat választ, akiket elcsábít. 
Számos rejtett különleges képessége van, de titokban tartja őket.
Egyik kedvenc elfoglaltsága volt régen és néha még most is, félvámpír gyermekekkel megajándékozni a világot...
Kijátsszó: Emma Meadow

_________________
"A fejemet az égre emeltem és felüvöltöttem. Olyan fájdalommal, ahogyan csak egy lélek tud, aki elveszítette a másik felét, aki mindig is ott volt mellette, akivel egyek voltak, együtt voltak teljesek, és most, hogy ezt, a lelke felét, a legdrágább kincsét elveszítette nem maradt más belőle csak egy üvegszilánk. Egy apró üvegszilánk a hatalmas rózsaablakból, ami a templomokat díszíti. Egy üvegszilánk voltam a hűségem, a szeretetem és a barátságom templomának rózsaablakából. Az ablak és a templom is elveszett Nienor nélkül, akár a lelkem nagy része. [...]Lefeküdtem Nienor hideg és halott teste mellé, közelebb húztam magamhoz a szárnyammal és őriztem. A páncél, amit Fenixilia aggatott rám, védett engem, én pedig védtem a templomot, az ablaküveg nagy részével."
/Balaisiana: Zehír, Nienor halála után/
avatar
Emma Meadow

Hozzászólások száma : 1667
Join date : 2013. Jul. 27.
Age : 21

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírok Bálja

Témanyitás by Vendég on Kedd Júl. 29, 2014 2:07 pm

Név:  Gabriel Tepes
Nem: férfi
Kor:  246 éves
Faj: vámpír
Tulajdonságok: Illedelmes udvarias, és rendkívül intelligens vámpír. Szépen beszél mindenkivel, és mosolyog is, de ez mind csak álca. Valójában egy egoista és manipulatív, és csak magára képes gondolni. Céltudatos és határozott személyiség aki élvezi az életét és szeret a figyelem központjában lenni.
Történet:  A híres Tepes család gyerekeként született mint vámpír a 18. század Erdélyében. szülei remekül nevelték fel. Meg tanulta az illemet, az udvariasságot, lovaglást, kard viadalt, és lövészetet.  rendkívül tehetséges volt, főleg a vadászatban, és persze büszke is volt rá. Még mágiát is tanult egy kicsikét de nem mélyült el nagyon benne, viszont volt egy ami nagyon meg tetszett neki és azóta is fejleszti folyamatosan. De ahogy változott a világ neki is változni kellet, és rá jött hogy a régi vadászat már nem igazán hatékony, így taktikát váltott: elcsábította a hölgyeket és rávette hogy önszántukból hadja hogy kiszívja a vérüket. Ezzel több áldandó áldozata lett aki mindig felkeresték őt, azzal hittel hogy csak ez egy szerep játék az intim pillanatok előtt. Manipulatív lett és egoista ahogy az évek teltek. 19. században úgy döntött hogy nevet akar magának csinálni  így elköltözött Erdélyből egy nagy városba. Itt céget alapított magának, és embernek adta ki magát, aki nagyon súlyos bőr érzékenységben szenved, és csak ezért tud nap lemenete után kijönni. Cége, Tepes Inc. technológiákkal foglalkozik és verseny élén áll mindig. Szimbólumok egy felkelő sárkány. Nagyon sikeres lett, így ő maga is el híresült és nagyon gazdag lett.  Élvezi a hírnevet és a vele járó dolgokat valamint hogy annyian jönnek hozzá hogy vérüket adják.  Tepes Inc meg vásárolt egy kisebb fegyver készítő céget is “Osward Corp.” aki most al-cége lett.azóta Osward Corp egy elég híres fegyver készítő cég lett akik rengeteg helyre árulnak fegyvert. Mindkét cégben  rengeteg alkalmazott az ő ghoulja, persze nem mind.   Publikus lakása a város felhő karcoló legtetején van egy lakása ami a legfelső 2 szintje az övé, persze van más helyen is ingatlanja.
Kinézet: Magas jó képű  férfi aki  20-nak néz ki.  Fehér bőre és sápadt tekintete van, amit az emberek a bőrbetegségnek gondolnak. Persze vámpírok tudják hogy ez nem igaz, és így néz ki egy átlag vámpír. erős vonalai vannak és jól tartja magát edzésekkel, amibe bele tartozik kard vívás, és lövészet lő fegyverekkel. Haja hosszú és fekete, amit szabadon hagy, ami gyakran az arca elé esik és ezzel elrejti egyik kék színű szemét.
Képességek:
- Lovaglás:  gyakorlott
- Kard vívás: professzionális szintű
- Íjászat : gyakorlott
- Lövészet: professzionális szintű
- Mágia: képes “köddé” válni: egy szürke füst felhővé változik át amikor akar és természetesen vissza tud változni. Valamint képes az emberekre egy sugallat varázst alkalmazni amivel könnyebben tudja befolyásolni őket. Vámpírokra ez nem hat, valamint az erős elme képes ellen állni.

Kijátszó: NaGeL


Név:  Rory Williams
Nem: férfi
Kor:  35 éves
Faj: Ember
Tulajdonságok: Csendes és szűkszavú ember aki a célra összepontosít bármi áron. Rideg emberekhez, és egyenesen kegyetlen vámpírokkal szemben. Nem szereti ha közelednek hozzá, és ő sem szeret közeledni senkihez, bár a kevésnek akinek sikerült azt mondják hogy a rideg páncél mögött kedves ember áll aki meg védi akiket szeret. De sajnos mára már kevés ilyen ember van.
Történet: Egy átlagos közép rétegű családba született. Szép jövője lehetett volna ha egy vámpír nem úgy dönt hogy az ő családja legyen az aznap esti vacsorája.  Kisbabaként csak úgy úszta meg a halált vagy akár a vámpír sort is hogy  egy vámpír vadász utolsó pillanatban érkezett meg és zavarta meg a vámpír evését és sikeresen meg ölte. a vadász látta hogy még a gyerek életben van, és sértetlen vissza vitte a gyereket a rendhez, akik felnevelték és vámpír vadász lett belőle. tehetsége lőfegyverekkel és taktikában mutatkozott meg, míg közel harcban  nem éleskedet. Viszont ezt a hátrányt stratégiával és  csapdákkal kompenzálta így szinte sose kellet közelharcban harcolni egy vámpírral. Eleinte nagyon kedves és barátságos volt emberekhez és főleg a baj társaihoz, de ahogy telt az idő, látta hogy ahogy az emberek gonoszságokat művelnek és maguk idézik meg a vámpírt , így magukat és sokan másokat  veszéllyeztettik és baj társai estek el harcok közben. El hidegült mindezektől és most csak egy célnak él hogy el pusztítson minden vámpírt.
Kinézet:  Közepes méretű sötétebb komplex mogorva arcú ember, akit szinte sosem lehet látni mosolyogni, nem hogy nevetni. arcán a szőrzet néha néha lát egy borotván, de azért röviden tartsa.  A barna balon kabát amit hord mindig a fokhagymától bűzölög.  A balon kabát alatt egy egyszerű szürke  inget és egy barna nadrágot hord. a balon kabát zsebei tele vannak vadász kütyükkel: ezüst dobó tőrök, sima gránát, töltények a fegyveréhez. Választott fegyverei egy  Sako TRG-22/42 mesterlővész puska ezüst tárral, és kettő Beretta M9 Model pisztoly szintúgy ezüst tölténnyel, de ehhez vannak normál töltényei is.
Képességek:
- Kardvívás: kezdő szintű
- Lövészet: professzionális szintű
- Mester lövészet: professzionális szintű  
Kijátszó: NaGeL

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírok Bálja

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.