Balaisania

Go down

Balaisania

Témanyitás by Laguna on Szomb. Jan. 25, 2014 3:40 pm

Név: Reifroline
Nem: nő
Kor:68 év, de kb 26-nak néz ki
Faj: tünde
Rang: Sárkánylovas
Tulajdonságok: makacs, kitartó, kedves, bátor, bizakodó, kiváló kardforgató
Egyéb: Kiskorában a falu bölcse tanította a varázslatra. Őt hamar felülmúlta, ettől kezdve magát fejleszti ezen a téren. Harcolni is egy híres tünde mestertől tanult, két Lovas fiúval együtt. Egyikük Lorgi volt, másikuk pedig a Max névre hallgatott. Az utóbbiba később beleszeretett, de alig lettek egymáséi, a fiú meghalt egy csatában. Ez mély nyomot hagyott Reifrolineban, bár idővel megtanult együtt élni a veszteséggel. Ugyanebben a csatában apja is meghalt és azt hitte, Lorgit is elvesztette. Hosszú évekig csak a tanulásnak élt, ő lett népe egyik legjobb harcosa. Aztán több mi.t tíz évvel a szörnyű tragédia utàn váratlan fordulatot vett az élete. Egy szerencsés véletlen Dinas Gwrythsefilbe sodorta, ahol újra találkozott Lorgival. Először a férfit okolta minden szörnyűségért ami vele történt, de aztán kitisztult a feje és megint legjobb-és egyetlen-barátjaként szerette a fiút. Amikor Lorgi átállt, nem akarta elhinni ami történt. Teljesen összeomlott, pár hétig nem volt önmaga. Aztán végül észhez tért és elfoglalta helyét a Tanácsban. Nem mondott le Lorgiról és kettejük barátsàgáról, gyakran meglátogatja a Birodalomban. Ilyenkor kellemes társalgásokat folytatnak és soha ki nem hagyják hogy megpróbálják egymást a saját oldalukra állítani. Reifroline-t kicsit megzavarta, hogy hirtele milyen fontos személy lett, de hamar megszokta a hatalmat és a Tanács élére állt. Mint kiderült, remek vezetői képességei vannak, ügyesen tud taktikázni és leggyengébb pillanataiban is meg tudja játszani az erős, kemény vezetőt és harcost.
Kijátszó: Banci


Név: Lorgi
Nem: férfi
Kor: nem tartja számon, elérte már a hetvenet is, de külseje egy huszonnyolc évesé.
Faj: ember
Rang: volt Sárkánylovas, a Birodalom ura
Tulajdonságok: Eszes, ravasz, ármánykodó, de belül sérült. Indulatos, de ezt általában palástolja és nyugodt, cinikus álarc mögé rejti. Lovasokhoz méltó kardforgató és varázsló. Megvan az a képessége, hogy könnyen manipulálja az embereket.
Történet: Tizennégy éves korában vált Sárkánylovassá, ekkor a Lovasok küldöttsége elszakította őt családjától, és elvitték, hogy kiképezzék. Ebben az időben ismerkedett meg Max-el és Reifrolinnel, hármuk barátsága igen szoros lett. De mindig is úgy érezte Max közelében, mintha annak árnyékában kellene élnie. A fiú jobb volt nála, erősebb, gyorsabb, jóképűbb...A tünde lány szívét is ő szerezte meg. De Lorgi, féltékenysége ellenére is legjobb barátjának tekintette a fiút, és soha nem tudott volna ártani neki. Együtt mentek el a végzetes csatába is, ahonnan csak Lorgi tért vissza. A lorakokhoz került, de régi énjének egy darabja sárkányával, Tobakkal együtt örökre elveszett. Megőrült attól, hogy eltépték tőle a lelke másik felét. Folyamatos küzdelmek árán sikerült kordában tartania az őrületét, de az folyton ott bujkált benne. Bosszúra szomjazott. özben Valbard egyik alattvalója, a ysbryd Amarilla szemet vetett rá, és elragadta egy csata közben. A jelen lévők azt hitték, a férfi elárulta őket, és ezzel csak Reifroline száll szembe, de nem képes meggyőzni az egész Ellenállást. Lorgi közben megtudta, hogy akik megölték a sárkányát valójában nem Valbard katonái voltak, hanem az Ellenállás egykori vezetőinek megbízottjai. Byr és Eraill ki akarták pusztítani a Lovasokat, ami majdnem sikerült is nekik. Lorgi bosszúból kegyetlenül lemészárolta mindkettőjüket. Oeroth de Númiel elhagyta a Vezéreket, mondván, hogy egy ilyen csoportba nem akar tartozni. Ezek után alakult meg az új Tanács. Közben Lorgi folytatta a gyilkolást, megölte Valbardot és Parkozt is, így ő lett a Birodalom uralkodója. De valójában nem volt sok választása. Saját célját elérte, de a valódi irányító Amarilla volt. Lorgi nem tudott küzdeni vele, hisz a nő mágiával könnyen kijátszhatta volna, de míg Lorgi a tervek szerint cselekedett, nem esett bántódása. Most Lorgi a birodalmi vezető, és seregével, a terarával az Ellenállókat fenyegeti, de hogy győzhessen, szövetségesekre van szüksége.
Kijátszó: Laguna


Név: Eslanzadí
Nem: nő
Kor: ismeretlen, de bizonyára háromszáz év fölötti, de külseje örök fiatal.
Faj: tünde
Rang: tünde királynő
Tulajdonságok: Komoly, méltóságteljes, tiszteletet parancsoló. Nem kedveli az embereket, sem a törpéket, mégis az Ellenállókat támogatja. Seregeit visszatartja, csak akkor támad, ha a veszély az erdőt, vagy a tündéket fenyegeti. Uralkodásra született, s a hosszú évek csak tovább edzették. a tündék szeretik őt, nincs is vetélytársa.
Egyéb: Története ismeretlen.
Kijátszó: LagunaNév: Chas
Nem: férfi
Kor: hatvan körüli, de huszonévesnek néz ki.
Faj: ember
Rang: Sárkánylovas
Sárkánya: Vörös
Sárkány neme: hím
Tulajdonságok: Chas igen bátor, erős, nagyszerű harcos, és persze jóképű. A harcban rettenthetetlen, de egyébként kedves, figyelmes ember. Sárkánya, Vörös lobbanékony, ahogy gazdája is, de benne megvan az a képesség, hogy türtőztesse magát, és a fiút is rendszeresen ő fogja vissza.
Egyéb: Chas egy kis faluban nevelkedett, Balaisania északi felén. Tizenhat évesen választotta ki Vörös, de senki nem volt, aki tudott volna a lovassá válásáról, ezért nem képezték ki. A lorakok találtak rá, és elvitték a városukba tíz évvel később, hogy Lorgi kiképezze, de sosem találkozott a férfival, mert az pont akkor állt át. Később a Tanács tagjává választották, ahol az embereket képviseli. Teljesen beleszeretett Reifroline-be, de a tünde észre sem veszi őt. Közben megkezdődött a kései képzése. Hamar kiderült, hogy nagyszerű kardforgató, hisz ezt már kiskora óta műveli, de a mágiában cseppnyi tapasztalata sincs, ahogy az ősnyelvet sem ismeri.
Kijátszó: Laguna

Wind
Név: Wind
Nem: nőtény
Kor: ismeretlen
Faj: sárkány
Tulajdonságok: vad, makacs, kitartó, elszánt és elszánt.
Történet: Valahol egy sűrű erdő mélyén kelt ki. Egyedül nevelkedett fel és sokáig egy barlangban élt távol mindenkitől, mindentől míg egy nap... Meg nem ismerkedett Zehírrel, aki egy sárkánylovas hátasa. A kék sárkányt lassan megszerette és kis idő után vele ment... Vele ment egy tündéhez, aki szép lassan közel került hozzá. Egyszer megjelent a kezén a jel is. A jel mely egybefűzi mindkettejüket. Reifroline -a tündelány- sárkányává vállt.
Kijátszó: Graceful

Név: Signy
Nem: nő
Kor: 18 éves
Faj: ember
Rang: A canolfani várban élő előkelő nemes leánya.
Tulajdonságok: Kedves, kicsit félénk. Nem szereti a háborúskodást és az erőszakot. Általában békés, de ha valamivel felbőszítik, igen indulatos tud lenni, ez viszont nem tart sokáig, amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan is megy, a legtöbbször a külvilág észre sem veszi. Alkalmazkodó, beletörődő fajta. Mindig is szeretett volna megtanulni varázsolni, bár erre nem sok reménye van, hisz az emberekben nincs mágikus erő, vagy ami egyesekben van is, az mélyen rejtve. Szeret naphosszat sétálgatni, kedveli az állatokat, főleg a lovakat, de még sosem ült lóháton. Hozzászokott, hogy sosem kell nélkülöznie, egész eddigi életét pompában élte le, mégsem lett elkényeztetett. Szépsége nem kirívó, sokan akadnak nála sokkal pompásabbak. Még nagyon fiatal, és rengeteg dolog van, amit nem tapasztalt még meg. Kiskorától kezdve úgy nevelték, hogy tisztelje a nála hatalmasabbakat, és mindennél nagyobbra becsülje a tisztaságát, valamint hazug szó sose hagyja el a száját.
Egyéb: Édesanyja erősen vallásos, édesapja háborús hadvezér. 18 évesen felnőttkorba lépett, már régóta udvarol neki Malwor, a fiatal katonatiszt. Ő szereti a férfit, és reménykedik benne, hogy az hamarosan elveszi feleségül.
Lorgiról nem sokat tud, csupán annyit, amennyit a várban beszélnek róla. Hogy ármányos, hazug, és őrült.
Eljátssza: Banci

_________________
"Lorgi máshogy gondolkodik, mint mi. A tetteinek nem a csak a most-ra való következményeit nézi, hanem a jövőben építkezik. Nem érthetjük meg, és elfogadni sem tudjuk. Ő tűr minket, mikor nekünk kéne őt." /Saját, Balaisania
avatar
Laguna

Hozzászólások száma : 2340
Join date : 2013. Aug. 04.
Age : 21

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.