Jurassic Park

Go down

Jurassic Park

Témanyitás by Zhalia on Csüt. Aug. 27, 2015 9:36 am

Név:
Nem:
Kor:
Történet:
Külső, belső tulajdonságok:
Csoport:
Egyéb:
Kijátszó:


A hozzászólást Zhalia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 27, 2015 10:31 am-kor.
avatar
Zhalia

Hozzászólások száma : 2914
Join date : 2013. Aug. 13.
Age : 26

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Jurassic Park

Témanyitás by Zhalia on Csüt. Aug. 27, 2015 10:30 am

Név:Leah Hunter
Nem:
Kor:27
Történet:27 éve született egy alaszkai kisvárosban. A szülei vadőrök voltak a helyi vadrezervátumban. Leah még kislány volt mikor felkérték szüleit, hogy menjenek Afrikába és segítsenek a nagymacska központban. El is fogadták az állást így Kenyába költöztek. Leah jól érezte magát, és hiába hogy még járni is alig bírt mindig segíteni akart szüleinek. Sokat játszott gyerekként is a kölykökkel, vagy épp ha behoztak egy bébi elefántot, ami elárvult, de előfordultak zsiráfok, bébi rinocéroszok is. Öt éves volt mikor egy John Hamond nevű ember megjelent a házuknál és a szüleit kereste. Apját megkérte, hogy tartson vele és segítsen létre hozni neki egy különleges parkot. Az apja mindig is szerette a kihívásokat, így bele egyezett. Leah nem értette hogy az apja miért is megy el ezért nagyon megharagudott rá ezért nem is ment elbúcsúzni tőle. Két évvel később pedig újra megjelent Mr. Hamond csak hogy rossz hírekkel jött. Elmondta Leah édesanyjának, hogy félre csúsztak a tervek, és hogy a férje meghalt. Csak később vették észre hogy a kislány hallgatózott az ajtónál. Leah éveken át keményen tanult és dolgozott hogy ugyan olyan jó vadőr lehessen mint szülei. 16 éves volt mikor édesanyja úgy döntött ideje nyugdíjba vonulnia, így ő már csak a nagymacskákkal foglalkozott, és sok mindent lányára bízott. Leah már gyerekként megtanult kocsit vezetni és azokat megszerelni. Ért az elektronikához, és a biztonság volt számára az első. Régen az iskolában sokszor bajba került, mert lány létére állandóan verekedett a fiúkkal. De szerencsére megkomolyodott, és jó vadőr lett belőle is. 20 éves volt mikor egy Alex Rece nevű nő megjelent a központban és őt kereste. Felajánlott neki egy munkát egy parkban. Nublar szigetén, ami 120 mérföldre van Costa Ricától. Leah nemet mondott hisz emlékezett hogy Hamond is azt a szigetet említette ezért azonnal nemet mondott. Nem akart arra a helyre menni ahol az apja meghalt. Évekig győzködte a nő de mindig nemet mondott. Egy nap aztán egy váratlan telefonhívást kapott. Nem ismerte fel a hangot mert el volt torzítva. Megfenyegette ha nem megy el a parkba akkor megvonatja a támogatást a központtól és akkor a nagymacskáknak nem lesz többé otthonuk. Ezért kénytelen volt elvállalni.  23 évesen ő lett a park főfelügyelője. Mindent elkövetett a park biztonságáért. Azért is hogy távol tartsa a vendégeket, a dínóktól és fordítva. 
Külső, belső tulajdonságok:Lapockáig érő fekete haja és sötétbarna szemei vannak. Olyan egy hatvan magas és kb. ötven nyolc kiló. Általában fekete és sötétzöld ruhákban jár. Szinte csak bakancsot lehet látni rajta. Ha teheti, távolról kerüli a magas sarkút és kosztümöket. Sokszor, ha az erdőben túrázik, akkor csak egy kést visz magával egy kulacsban vizet. Legszívesebben mezítláb jár az erdőben. Imádja a bőrkabátokat, pláne a motoros kabátokat. Ruházatához hozzá tartozik még, két fegyvertáska is a hozzájuk tartozó fegyverrel. Mindkettőt a combjára erősített tokban hordja. Valamint a bak csuklóján még egy taktikai kést szokott rögzíteni. A kocsiban még található egy kábító puska, egy elektromos kábító puska valamint egy éles fegyver ami képes leteríteni akár egy nagy ragadozót is.
Nagyon határozott, és bármire kész a barátaiért, akiket a családjának tekint. Néha a bátorsága súrolja a felelőtlenség és az őrültség határait. Mindig betartja a saját szabályait, még ha másokét nem is. Elég sok az agresszió benne, de ezt többnyire ki tudja tölteni munkája során. Félelmet nem ismer, és képes puszta kézzel is harcolni és lefegyverezni a bűnözőket, ha kell. Nem keresztény, de mindig elmond egy imát, barátaiért. Azokért is, akik még élnek és azok lelkéért is akik már nincsenek vele. 
Csoport:Felügyelők; Főfelügyelő
Egyéb: Négy éve van a parknál, ez idő alatt sok minden történt. Főleg egy tragikus biztonsági fiaskó is, amiben három ember vesztette életét. Leah pedig súlyosan megsérült. Egy velociraptor bébi kiszabadult a nevelőből és hiába volt még kicsi egy igazi gyilkoló gép volt. Leah arca jobb oldalán három hatalmas karom nyom van egészen a homlokától, az állkapcsa aljáig. A torkát és nyakát apró fognyomok ékesítik. Valamint teste jobb oldalát harapás és karmolások nyomai borítják. Ezek után még jobban figyelt hogy mi is zajlik a parkban.
Kijátszó:Zhalia
avatar
Zhalia

Hozzászólások száma : 2914
Join date : 2013. Aug. 13.
Age : 26

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Jurassic Park

Témanyitás by Zhalia on Vas. Feb. 12, 2017 7:42 pm

Név: Ian Donovan Ballisario
 
Becenév: Ian, Mr. Nagymenő. (A többit nem taglalnám, nem a legszebb jelzők.)
 
Kor: 29
 
Csoport:INGEN
 
Külsö, belsö leírás
 
189 cm magas és 83 kiló. Haja rövid világosbarna, és mindig jól fésült. Szemei sötétbarnák, és általában nyugodtságot tükröz az arca. Szinte mindig öltönyben és nyakkendőben látni. Igazi angol úriember. A nőkkel mindig kedves és a kedvükben jár. De ugyanakkor nagyon alattomos és bármit megtesz céljai elérése érdekében.
 
 
Elötörténet
 
Washingtonban született, 1990 - ben. Családja igen vegyes család volt. Voltak ügyvédek rendőrök politikusok. És természetesen egyik sem tökéletesen a jó oldalon állt. Nem hiába lett olyan amilyen Megtanulta már gyerekkorában hogy rejtse el az érzelmeit és hogy járassa másokkal a bolondját. Nem mindig volt a legjobb gyerek de a családja mindig első volt. A középiskolát is viszonylag végig vitte majd kénytelen volt követni a családját valamelyik úton. Ezért úgy döntött számára vagy az ügyvédi vagy a politikus pálya a nyerő. Végül A Harvardon diplomázott jogi szakon és saját ügyvédi irodája lett.Évekig dolgozott különböző ügyeken, és soha nem vesztett még egy pert sem. Sikeressége meghozta az eredményét, mert az INGEN felfigyelt rá, és felkérték hogy legyen az ügyvédjük. Megfelelő honorárium után el is fogadta az állást, és bevezették a legapróbb rejtelmekbe. Először nem is akarta elhinni hogy őt bízták meg az Őslénypark megfigyelésével. De nagyon örült neki mert izgalmas feladatnak találta.
avatar
Zhalia

Hozzászólások száma : 2914
Join date : 2013. Aug. 13.
Age : 26

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Jurassic Park

Témanyitás by Lily Alexander on Szer. Feb. 22, 2017 7:15 pm

Név: Maya Wolf
Nem: nő
Kor:21
Történet: Kiskorától fogva imádja az állatokat. Szülei is állatorvosok voltak így nem csoda hogy ő is annak készült. Rengeteget tanult, és hamar a legjobb lett a gyakornokok között. Egy nap felkeresték hogy érdekelné e egy munka a parkban és rögtön igent is mondott. Három éven belül pedig a hel vezető állatorvosa és gondozója lett. Főleg a smilodon szaporítási programja a fő célja.
Belső tulajdonságok: Nagyon vidám és érdeklődő személyiség. Bárkivel kijön, legyen az ember vagy a park valamelyik állata.
Csoport: Gondozó
Egyéb: 
Kijátszó: Lily Alexander
avatar
Lily Alexander

Hozzászólások száma : 4
Join date : 2014. Jul. 16.
Age : 17

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Jurassic Park

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.