Tallia meséi

Go down

Tallia meséi

Témanyitás by Emma Meadow on Vas. Jún. 03, 2018 8:03 pm

Tallia meséi


Luliath felemelkedése:

Egyszer régen, még jóval azelőtt, hogy Disinor bukottkirállyá változott volna és a sárkánylovasok szövetsége megalapult volna. Még jóval azelőtt, hogy Thystonel elfei egyáltalán ismerték volna királynőjük nevét, volt egy lány, aki a sötétségben született és egész rövid kis életében kitörni vágyott onnan. Ő Luliath és ez az ő felemelkedésének története.

A világról:

A világunk Tallia és annak környezete, egy hatalmas földrész, valamikor a távoli jövőben, ám az élet itt mégis a középkorihoz hasonló. Tallia lakói északon elfek, akik a nyugatról érkeztek ide több száz éve; emberek, északon délen és a kettő között, kiket az angyalok alkottak; angyalok, a világ megalkotói, az élet adományozói, akik messze egy délnyugati szigeten élnek; bukottak és minden rettenetes teremtmény, aki őket szolgálja a Lebholra-völgyben délen, a Hell's sharpened-hegység éles csúcsai mögött, ott, ahol a Mont Vasuki kénköves poklot ont magából a lávalápba; és sok más teremtmény, de legfőképpen: sárkányok. Sárkányok teremtették az angyalokkal közösen ezt a világot, azután eltűntek. Utódaik viszont még ma is benépesítik a hegyeket, a folyókat és az erdőket. Köztük az első Drachien, egy vörös nőstény, aki számos utódjával nem messze az elfek erdeitől tanyázik és nagylelkű szövetségre lép Tallia népeivel.

A legenda úgy tartja, hogy Drachien elsőszülöttjének tojása Thystonel templomában nyugszik, várva méltó lovasára, hogy kikeljen neki. A legenda szerint az elsőszülött lovasa összefogja majd az elfeket és Tallia minden népét, felveszi a harcot a sötétséggel és zsarnoksággal, az elfek uralkodója lesz, aki készen áll saját magát áldozni a jóért. Ennek a világnak talán most rá van a legnagyobb szüksége.

Történetünk kezdetén, a törpök, az elfek és az angyalok közös erővel győzelmet aratnak a bukott angyal, Dolenreus erői felett, és visszaűzik őt sötét várába, Clane-be, sötételfekből álló seregét pedig délre szorítják. Meowell, a déli, Eranor királyának vezetésével az egyesült seregek Clane kapuit ostromolják, ahol tudtuk ellenére azonban a sötétségen kívül más is van, asszonyok, idősek és gyerekek, ártatlanok, a háború és Dolenreus király áldozatai.

Szabályok:
Semmi túl komoly.
Számos karakter hozható.
Ebben a korban élő fajok:

Elf - gondolom nem kell magyarázni, legtöbbjük mágikus, szépek, az erdei elfek vadásznak többnyire. Jelenleg Thystonel a fő lakhelyük északon, de már kialakulófélben vannak más települések is.

Ősi elf (de ebből egy van csak Talliában, majd leírom) - Kicsit mások, mint a sima elfek, hosszabb a fülük, alacsonyabbak és sötéthajúak, gyakran a szemük is sötét.

Sárkány - Talán ezt sem kell magyarázni nagyon. 4 fő típus van a 4 őselem szerint, ezek képességeikben különbözőek és persze vannak altípusok is ezeken belül, az tovább variálja a dolgot, de ezeknek kb. csak a fantázia szab határt, pl. a víz típuson belül a jégsárkány az lehetséges.
Ami fontos: az alaptípusok különböznek és ezért vannak megkötések. 
A földsárkányok rosszul repülnek többnyire, van, aminek szárnya sincs, sőt néhánynak lábai is csak csököttek, nem mind fúj tüzet, gyakoriak a mérgezőek. Nagyok, kisebb szárnnyal, színeik a földszínekben többnyire ki is merülnek (beleértve a fémeket is).
A víz sárkányok közül egyik se fúj tüzet, nagyon ritkán repülnek, mivel többnyire a vízi életmódhoz vannak szokva, a legtöbb nem tud. Többnyire mérgezőek, vagy elektromosak, mint egy angolna. Nyúlánkak, hosszú végtagokkal, amik közt hártyafeszül. A fehértől a mélykéken át a tengerzöldig, sokfélék.
A tűzsárkányok kicsit kisebbek, mint a földek, de nagyobb a szárnyuk és formásabbak, tudnak repülni, tüzet fújnak (de vannak kivételek, amik mondjuk lávát köpnek stb.), a standard sárkány, amit elképzelünk. Nagyon sokszínűek lehetnek, nagyon élénkek is akár. Gyakori a fekete, a szürke, a vörös és a narancssárga. Köztük már vannak kétlábúak, de ritkák.
A levegősárkányok kicsik, karcsúak és kecsesek, mint egy hattyú. Hatalmas szárnyaik vannak, nagyon gyakran csak két lábuk és a talajon esetlenek. A legtöbb különféle mágiát használ vadászatra, náluk alig van megkötés a képességekre. A szivárvány bármely színében előfordulnak, sok közülük tollas, vagy szőrös.

Sötételf - Talán még őket sem kell magyarázni. Nagyon kapzsik és hataloméhesek, nem különösebben értenek a mágiához, de az alkímiához és a tudományokhoz igen, így hoznak létre "varázslatokat". A legtöbbjük Dolenreusnak dolgozott, mikor kitört a háború délre menekültek. Kellemetlen alakok. Átlagos alkatúak, a bőrük sötét, szürkétől, a feketéig mindenféle sötét és hideg szín. Szemük gyakran vörös, vagy élénksárga. A hajuk fehér, ritkán vörös. A vöröseknek nagy jelentőséget tulajdonítanak maguk közt.

Sötétangyal (a bukott angyalok leszármazottai, akik Dolenreus oldalán fellázadtak) - angyalok és a mágiájuk is olyan, csak éppen romlott. Többnyire harcosok és a kard a kedvenc fegyvernemük, de a szárnyaik is veszélyes fegyvernek bizonyulnak, a tollaikat sziklakeménységűvé tudják merevíteni. Dolenreus halálig hű szolgái - halála után ők rejtegik a fiát, amíg erőre nem kap.

Törp - Alacsonyak, szőrösek, mint minden törp. A hegységek alatt élnek kifejlett tárnarendszereken át közlekednek. Bányásznak, fegyvert és páncélt kovácsolnak. A mágiához nem értenek, de a ráolvasásokhoz igen. Hatalmas, kecskeszerű lényeket használnak hátasállatnak.

Ember - Három királyságban élnek jelenleg: Délen Eranorban (Eras-Safrethyl a város) Meowell király alatt, Közép-Talliában a két folyó közt Angyalvárosban, Loressan király alatt, és keleten, Horsfeldenben Wuldbenn király alatt. A déliek többnyire magasak, szőkések, világosbőrűek. Közép Talliában, sötéthajúak és világos bőrűek. Keleten pedig alacsonyabbak, vörös és szőe hajúak, szeplősek. 
Van egy negyedik embercsoport a (most már, hisz elpusztította a termékeny pusztát a csata) Seringherd-sivatakban, a Naguao-oázis mellett, Sendallah még épülő városában. Ők mesze délről jött letelepült nomádok, zömmel mágusok és bölcsek, akik segédkeztek a Seringherd-mezei csatában cserébe letelepülési jogért, csak közben a mező sivataggá vált. Ők sötétbőrűek, nagyon magasak, de némelyiküknek világos a szeme.


Ez kicsiben indul, szóval először jó lenne azokat a karaktereket megszemélyesíteni, amiket kiírok, aztán szabad a pálya.

_________________
"A fejemet az égre emeltem és felüvöltöttem. Olyan fájdalommal, ahogyan csak egy lélek tud, aki elveszítette a másik felét, aki mindig is ott volt mellette, akivel egyek voltak, együtt voltak teljesek, és most, hogy ezt, a lelke felét, a legdrágább kincsét elveszítette nem maradt más belőle csak egy üvegszilánk. Egy apró üvegszilánk a hatalmas rózsaablakból, ami a templomokat díszíti. Egy üvegszilánk voltam a hűségem, a szeretetem és a barátságom templomának rózsaablakából. Az ablak és a templom is elveszett Nienor nélkül, akár a lelkem nagy része. [...]Lefeküdtem Nienor hideg és halott teste mellé, közelebb húztam magamhoz a szárnyammal és őriztem. A páncél, amit Fenixilia aggatott rám, védett engem, én pedig védtem a templomot, az ablaküveg nagy részével."
/Balaisiana: Zehír, Nienor halála után/
avatar
Emma Meadow

Hozzászólások száma : 1669
Join date : 2013. Jul. 27.
Age : 21

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tallia meséi

Témanyitás by Emma Meadow on Vas. Jún. 03, 2018 8:20 pm

Név: Luliath
Kor: A legelején 17 év körül
Faj: Eredendően sötételf, de a későbbiekben erről senki nem tud, elfnek hiszik.
Külső: Átlagos magasságú és átlagos alkatú, nem kifejezetten gyönyörű, de az erős kisugárzásában van valami, ami széppé és vonzóvá teszi. Sötételfként sötét, kékesszürke a bőre, a szeme rubinvörös, akárcsak a haja. Miután elffé "teszik" galambfehér bőre lesz, hosszú, hullámzó rézvörös haja, és hideg, jegeskék szemei. A füle is változik a torz, hajlott sötételfekéből, az ifjú elfekre jellemző apró, de hegyes fülekre. Sárkányrúna, annak dacára, hogy végülis lovas lesz, nincs rajta.
Tulajdonságok: Elszánt, ambiciózus, nagyravágyó, mint a legtöbb sötételf, ám kezdetben ez nem jelenti azt, hogy keresztül akarna taposni bárkin. Elvégzi azt, ami a céljához szükséges, de a lehetséges legkevesebb áldozattal. Jól játszik szerepet, nem hagyja, hogy bármi túlságosan megérintse a szívét. Kezdetben sokkal jószándékúbb, mint később, az események és az emberek megkeményítik. Miután megszerzett valamit, hajlamos elfelejteni annak fontosságát. Jó vezetői képességei vannak, de ez inkább harci helyzetben hasznos, mint békeidőben.
Képességek: A szüleitől megtanult egy s mást az alkímiáról és a varázslásról, de sosem volt tehetsége a mágiához. Remekül bánik különböző fegyverekkel viszont, kedvence a páros tőr és a lándzsa. Ért a mérgekhez és a meggyőzéshez.
Története: Clane ostroma idején a Sötét Király fiával, Disinorral menekül el, azonban Disinor valami számára elfogadhatatlant tesz, csalódik benne és elválnak útjaik. Elhatározza, hogy az északi elfek közé áll, ám rájön, hogy azok sose fogadnák be. Útközben váratlan segítőre talál, akivel talán mégis van esélye majd jó oldalra állni.
Pozíció, egyéb: Később sárkánylovas lesz, de nem a hagyományos módon. Sárkánya Aranna, az elsőszülött, egy nőstény földsárkány, azonbelül bronzsárkány.
Kijátszó: Leredell


A hozzászólást Emma Meadow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 03, 2018 9:12 pm-kor.

_________________
"A fejemet az égre emeltem és felüvöltöttem. Olyan fájdalommal, ahogyan csak egy lélek tud, aki elveszítette a másik felét, aki mindig is ott volt mellette, akivel egyek voltak, együtt voltak teljesek, és most, hogy ezt, a lelke felét, a legdrágább kincsét elveszítette nem maradt más belőle csak egy üvegszilánk. Egy apró üvegszilánk a hatalmas rózsaablakból, ami a templomokat díszíti. Egy üvegszilánk voltam a hűségem, a szeretetem és a barátságom templomának rózsaablakából. Az ablak és a templom is elveszett Nienor nélkül, akár a lelkem nagy része. [...]Lefeküdtem Nienor hideg és halott teste mellé, közelebb húztam magamhoz a szárnyammal és őriztem. A páncél, amit Fenixilia aggatott rám, védett engem, én pedig védtem a templomot, az ablaküveg nagy részével."
/Balaisiana: Zehír, Nienor halála után/
avatar
Emma Meadow

Hozzászólások száma : 1669
Join date : 2013. Jul. 27.
Age : 21

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tallia meséi

Témanyitás by Emma Meadow on Vas. Jún. 03, 2018 8:36 pm

Név: Zalendrion
Kor: Az elején 50 felett lehet, de ez az elfeknél fiatal, az ősi elfeknél pláne. Kb. 25-nek néz ki.
Faj: Ősi elf
Külső: Kifejezetten alacsony - az Ifjú elfekhez képest, de nem a sajátjaihoz mérten, - de karcsú, nyúlánk. Nagyon sápadt, számos anyajegye van, köztük a jobb orcáján egy. Hosszú, sötétbarna haja van, amit többnyire felül összefog és befon, népe divatja szerint, a szemei mélybarnák, csak néha tűnnek egy kicsit világosabbnak. A fülei hosszabbak, mint az Ifjú elfeknek, több fülkarikát hord bennük. Szigorú, bölcs, mégis kedves arcvonásai vannak. Elfszemre idősebbnek néz ki koránál, de csak mert komoly. Gyakran hord lilát és kéket, ezzel kitűnik Thystonel földszínű tömegéből.
Van egy egészen apró sárkányrúna az ágyéka felett baloldalon, pedig nem sárkánylovas... (még)
Tulajdonságok: Kiváncsi, érdeklődő, bölcs, tanult, hajlamos az okoskodásra és a szőrszálhasogatásra. Kritikus, főleg magával szemben. Nem sok önbizalma van, bár kívülről elsőre olyan, mintha sok lenne. Meg akarja tapasztalni a világot, úgy ahogy van. Erős morális érzéke van, de sokat eltűr mégis. Szereti és értékeli a szépséget a világban. Sajátos humora van, ezt nem sokan értékelik. Szereti, ha valaki magabiztos.
Képességek: Erős mágikus képességei vannak, használja a mindennapi életben, de nem társai mágusaival dolgozik. Többnyire tanulmányokat ír, tanul, nyelveket beszél és jegyez fel, rajzol. Remek íjász, bár ritkán lő, és jól bánik a tőrökkel is.
Specialitása az átváltozó mágia, sok állatot megfigyelt és képes felvenni az alakjukat, közülük a sárkányőrzőket (egy hófehér, szarvashoz hasonló lény) kedveli legjobban, az ő alakjukat gyakran felveszi, ha el akar rejtőzni.
Története: Az Ifjú elfekkel érkezett Talliába, saját neméből egyedüliként, a többiek gyakran gúnyolták, hogy biztosan valójában félig ember, pedig idősebb a faja az emberi nemnél. Tanulni jött és megörökíteni a tudást, hogy majd átadhassa az utókornak. Egy ideig a vele érkezettekkel járta a vidéket, térképeket rajzolt, történeteket írt, állatokat tanulmányozott, azután a thystoneli elfekhez ment, akik szívesen fogadták történészeti tanulmányait. Azóta köztük él.
Pozíció, egyéb: Gyakorlatilag történész, kutató. Szinte biztos benne, hogy nagyobb szerep nem jut neki az életben, de mióta hallott Tallia sárkányairól titkos vágya, hogy egyszer sárkánylovas legyen.
Kijátszó:


A hozzászólást Emma Meadow összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 03, 2018 10:04 pm-kor.

_________________
"A fejemet az égre emeltem és felüvöltöttem. Olyan fájdalommal, ahogyan csak egy lélek tud, aki elveszítette a másik felét, aki mindig is ott volt mellette, akivel egyek voltak, együtt voltak teljesek, és most, hogy ezt, a lelke felét, a legdrágább kincsét elveszítette nem maradt más belőle csak egy üvegszilánk. Egy apró üvegszilánk a hatalmas rózsaablakból, ami a templomokat díszíti. Egy üvegszilánk voltam a hűségem, a szeretetem és a barátságom templomának rózsaablakából. Az ablak és a templom is elveszett Nienor nélkül, akár a lelkem nagy része. [...]Lefeküdtem Nienor hideg és halott teste mellé, közelebb húztam magamhoz a szárnyammal és őriztem. A páncél, amit Fenixilia aggatott rám, védett engem, én pedig védtem a templomot, az ablaküveg nagy részével."
/Balaisiana: Zehír, Nienor halála után/
avatar
Emma Meadow

Hozzászólások száma : 1669
Join date : 2013. Jul. 27.
Age : 21

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tallia meséi

Témanyitás by Emma Meadow on Vas. Jún. 03, 2018 8:52 pm

Név: Naakvys bal x x x 
Kor: Elég öreg a többiekhez képest is. Még egy másik korban született, Tallia kialakulása előtt is talán. Ennek ellenére, egy húszéves alakjában jelenik meg többnyire.
Faj: Sárkány (arhel)
Külső: Ő a sárkányok azon neméhez tartozik, akik emlékeznek őseik tudományára és képesek emberi, vagy bármilyen más alakot felölteni. Emberi alakját folyton változtatgatja. Vagány, gyönyörű, húszéves fiatal lánynak néz ki általában és nagyon színes ruhákat hord, mindenféle anyagból (tollakból, pikkelyekből, bőrből, szörméből stb.) Többnyire kreolbőrű, szeplős és narancsszínű a szeme, de a hajszínét és hosszát folyton változtatja hangulata szerint és néha a szeme is kék, vagy éppen rózsaszín. Sárkányalakjában is hasonlóan működik, levegősárkány alapvetően, azonbelülk szivárványsárkány és ez majdnem mindent elmondott a külsejéről. Levegősárkányhoz képest nagy, hatalmas tollas szárnyai vannak, de a teste pikkelyes és világos, de a szivárvány minden színében csillog. Kecses alakja van, négy lába és két hosszú, csavart szarva, mint egy antilopnak.
Tulajdonságok: Nagyon laza, könnyed és öntörvényű, de belül hatalmas morális kódexe van és tud komoly lenni, ha valaki szembe megy azzal, mit ő képvisel, nem támogatja többé. Ha valaki árt annak, aki neki fontos, azzal szemben kíméletlen. Alapvetően vidám, játékos és csínytevő kicsit. Eléggé szókimondó és igazi szabadszellem, barátságban és szerelmben nincs tekintettel se a fajra, de a nemre (se másra igazából), a lényeg, hogy megbízhasson benne. Becsületes a maga módján, de első a saját belső törvénye. Mindig az igazság oldalán van, segít annak, aki kéri.
Képességek: Emberként is erős mágiával bír, főként a rejtőzésre használja, sárkányként igazi művész, gyakorlatilag nincs, amit ne lenne képes átalakítani, de kedvenc szabadidős tevékenysége szivárványt rajzolni az égre. Képestüzet fújni, a lángjának mindig más színe van, de többnyire inkább máshogy oldja meg a dolgot, pl illúziókat kelt, ezzel csapdába csalva ellenfelét.
Története: Az első sárkányok közt jött az égből, akkor, mikor Tallia még kialakult, de nem sokan lakták. Tanuja volt az ellfek érkezésének és az ember születésének, de a legtöbb idejét keleten, Tallia határain túl töltötte, a későbbi Assarban, vagy még azon is túl. Alapvetően a nővérét keresi, aki meglehet, még tojásában szunnyad valahol, de mivel még nem találta meg nem tért vissza az égbe, maradt. Szórakoztatják a talliaiak és szívesen avatkozik bele életekbe így, vagy úgy. Néha azonban közel áll ahhoz, hogy feladja a nővére keresését, ilyenkor elég elkeseredett, pedig tényleg nincs, amire jobban vágyna, mint egy igazi nővérre.
Pozíció, egyéb: Sárkány, nincs lovasa, nem is gondol arra, hogy valaha legyen. Itt ott felbukkan, megszerzi, amit akar, de igazán nem tölt be sehol komolyabb szerepet.
Kijátszó: Emma Meadow


A hozzászólást Emma Meadow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 03, 2018 9:36 pm-kor.

_________________
"A fejemet az égre emeltem és felüvöltöttem. Olyan fájdalommal, ahogyan csak egy lélek tud, aki elveszítette a másik felét, aki mindig is ott volt mellette, akivel egyek voltak, együtt voltak teljesek, és most, hogy ezt, a lelke felét, a legdrágább kincsét elveszítette nem maradt más belőle csak egy üvegszilánk. Egy apró üvegszilánk a hatalmas rózsaablakból, ami a templomokat díszíti. Egy üvegszilánk voltam a hűségem, a szeretetem és a barátságom templomának rózsaablakából. Az ablak és a templom is elveszett Nienor nélkül, akár a lelkem nagy része. [...]Lefeküdtem Nienor hideg és halott teste mellé, közelebb húztam magamhoz a szárnyammal és őriztem. A páncél, amit Fenixilia aggatott rám, védett engem, én pedig védtem a templomot, az ablaküveg nagy részével."
/Balaisiana: Zehír, Nienor halála után/
avatar
Emma Meadow

Hozzászólások száma : 1669
Join date : 2013. Jul. 27.
Age : 21

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tallia meséi

Témanyitás by Emma Meadow on Vas. Jún. 03, 2018 9:11 pm

Név: Disinor
Kor: 60 körül, de olyan 22-nek felel ez meg valójában.
Faj: Sötétangyal
Külső: Magas, fehérbőrű, nagy, fekete tollas szárnyakkal. A haja hosszú és sötét, többnyire összefogja, a szeme szintén sötét. Elég jóképű, de fagyos is. Örökölte az apja szigorú arcvonásait. 
Tulajdonságok: Vakmerő, bátor, ambiciózus. Okos és jó vezető már most, de még eléggé hirtelen ahhoz, hogy vezető legyen. Hajlamos a könnyebbik utat választani, ha az hamarabb a céljaihoz vezet. Sokat kell még tanulnia és még fele annyira sem zsarnoki, vagy gonosz, mint az apja. Az emberek nem érdeklik, de ha igen, inkább lehetőséget lát bennük, minthogy elpusztítsa az egész fajukat, mint amit az apja tervezett. Ellenben a saját szövetségesei is csak addig érdeklik, míg hasznára vannak. Tud kegyetlen lenni, de az alatta állók mégis mindig valami jobbnak látják.
Képességek: Ért a mágiához, eltanult mindent, amit lehetett az apjától, van terve arra, hogy hogyan érhetné el a halhatatlanságot, de tudja, hogy sok idő kell hozzá. Ha harcol, a mágián kívül karddal teszi azt és félelmetes ellenfél. Képes mások gondolatában olvasni valamilyen szinten.
Története: Még az angyalok közt nőtt fel apja lázadása idején. Apja ellene volt az emberek megteremtésének, de kisebbségben maradt, ezért fellázadt. Több angyal mellé állt, de a lázadást először leverték és megölték Disinor anyját is, ezért az apja a követőivel és vele együtt az új földre szökött és kialakította a Lebholra-völgyben a birodalmát. Sokáig a többi angyal nem foglalkozott velük, de Dolenreus szövetségeseinek száma egyre nőtt és egyszer csak seregei az emberek ellen fordultak, hogy bosszúból kiirtsák őket mindegy szálig. Az emberek egyedül tehetetlenek voltak, de mikor egy-két elkóborolt katona a törpök tárnáiba is betévedt, vagy az emberi városokban lévő elfeket elrabolta, akkor már a másik két talliai faj is csatlakozott az emberekhez, így az elfek, törpök, emberek és angyalok szövetsége volt az, ami megcsapolta Dolenreus erőit és egy nagy csatában Seringherd mezején le is győzte. Akkor Dolenreus elmenekült néhány fontosabb alattvalójával és bezárkózott a várába. A szövetség pár héttel később ért a vár alá és földig rombolta a bennrekedtekkel együtt. Disinor innen szökött el többedmagával, hogy elrejtőzzön keleten, Tallia határain túl.
Pozíció, egyéb: Később a Lebholra völgy ura, és egész Talliáé is annyira, hogy minden királyság rettegjen tőle.
Kijátsszó: Emma Meadow (kezdetben, de aztán tőlem bárki viheti, aki erőt és kedvet érez.)

_________________
"A fejemet az égre emeltem és felüvöltöttem. Olyan fájdalommal, ahogyan csak egy lélek tud, aki elveszítette a másik felét, aki mindig is ott volt mellette, akivel egyek voltak, együtt voltak teljesek, és most, hogy ezt, a lelke felét, a legdrágább kincsét elveszítette nem maradt más belőle csak egy üvegszilánk. Egy apró üvegszilánk a hatalmas rózsaablakból, ami a templomokat díszíti. Egy üvegszilánk voltam a hűségem, a szeretetem és a barátságom templomának rózsaablakából. Az ablak és a templom is elveszett Nienor nélkül, akár a lelkem nagy része. [...]Lefeküdtem Nienor hideg és halott teste mellé, közelebb húztam magamhoz a szárnyammal és őriztem. A páncél, amit Fenixilia aggatott rám, védett engem, én pedig védtem a templomot, az ablaküveg nagy részével."
/Balaisiana: Zehír, Nienor halála után/
avatar
Emma Meadow

Hozzászólások száma : 1669
Join date : 2013. Jul. 27.
Age : 21

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tallia meséi

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.